Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@mokilko klud tlak si musis merat v klude musis posediet aspon 5 minut s nikym sa nerozpravat ja si meram kazdy den tlak 2 krat do dna fotim si to do mobilu ja som hypochonder na tlak ale ked si ho meram sama v klude vsetko ok aj ty uvidis 🙂
@mokilko a este zalezi aky mas tlakomer s digitalnych je najlepsi ten co vidis na fotke inak digitslny tlakomer staci ze ked sa trochu pohnes hned tlak sa zmeni najlepsie si tie stare ale klud stres dviha tiez tlak hlavne treba vypit 8 poharov stolovej vody a veget a privelmi sa nekontrolovat lebo na internete clovel precita vela a potom prenasa to aj na seba;)
@mokilko a u lekarky si bola si mala ist teraz niekedy ked si spravne pamatam ja idem teraz v piatok
Kocky som objednam teraz piatok k.gynde to som 10 tyzden bude mi robit sono vravel ze aj krvne vysetrenia objednal.ma na 9.00 to mam ist na lacno ci mozem normalne ranajky 🙂
@archanjel007 podľa toho aké testy bude robiť.
@cvikla12 lekar mi povedal ze krvne a sestricka ma napisala na 9 a ja som sa od stastia zabudla opytat ale myslim ze to budu tie testy rh faktor . krvna skupina ale najskor asi bude robit sono ci je vsetko ok
@cvikla12 ja rano musim nieco zjest inak ma napina v kuse na vracanie dookola tak ale ked tak sa radsej nenajem aby som nemusela chodit tolko vydrzim..🙂
Babulky idem si aj k vam po radu....Tak toto mi vysvetlite 😳🙄myslela som si ze som 2dpo ale tak asi nie 😂😂alebo co? 🙈🙊🐒začínam zase slabulinko špiniť, ale iba na papieri... úplný rozdiel oproti tomu piatkovému... a začína ma bolieť druha strana vaječníkov... co zase je so mnou? 😢Vcera sme nepoisťovali nakoľko je mužíček PN 😂😛ale dnes ideme opäť 😂😂😂boooze 3 dni vynechané 🙈( aj ked nie pod sebe ale predsa) tot moj testik robený pred chvíľou a všetky pokope.....
@archanjel007 ale tak trochu niečoho keď zješ hádam by to nemalo uškodiť 😉
@archanjel007 ja si myslim, ze ked na deviatu ta objednali tak kludne sa mozes najest 🙂 na lacno su odbery od siedmej do pol osmej, najneskor do osmej, potom uz nie
@laydy7777 ako si dosiahla ovulku?ja vobec ju nemam :(
Cawte baby prosim o radu lekar mi vravel ze nemam vobec ovulku a clostyl mi nepomaha 6r sa snazime o babatko prosim vas tie testy vlastne naco su
@simkamatko myslis tie ovu testy? tie sa pouzivaju na zistenie ci mas alebo nemas ovulaciu, meras kazdy den ja od konca ms az pokym mi test neukaze ovulaciu, test je pozitivny ak je testovacia ciarka rovnako silna alebo silnejsia ako kontrolna, vo vsetkych ostatnych pripadoch je test negativny, darmo sa druha ciarka zobrazi a pred tym sa nesmie pit 2 hodiny a nie z ranneho mocu, naj cas je od 10:00-15:00 hod
@elly23 hmm zaujimave lenze ja nemam ju vobec neviem ako prist k nej a prebudit vajecniky :(
@simkamatko ovu testy na zistenie hladiny lh. Najlepsie testovat no záleží akt maš cyklus tak v polke cyklu zvykne byt ovu no može byt aj skor či neskor. Ja mám cyklus 28-29. A ovu ako kedy 14dc alebo 15dc. Ja už sice netestujem no ked som testovala tak okolo 11dc som.začala a najlepšie po 10h a 2h predtym nepit testovat možeš aj večer 18-20h.
@simkamatko ak mysliš že nemaš ovu skus inofolic alebo fytosoju a včeliu matersku kašičku. To beriem aj ja tento cyklus.
@butterfly333 u mna je to dost tazko mne mrcha chodi kedy chce
@simkamatko a vzal ti ten lekar krv na HP,alebo mal nejdku hypotezu?
@simkamatko a maš spravene nejake testy ?
@simkamatko a si si ista ze nemas??? ja som si myslela, ze tiez nemam a mala som 😀 alebo ze mam nejaky problem...lebo ja som sa do toho vobec nevyznala a druha vec je, ze ja doktorom velmi neverim...mne dr povedala pred par rokmi, ze nikdy sa mi nepodari otehotniet, lebo strasne hormonalne testy a ked sme sa zacali snazit teraz s ovu testami a meranim bt teploty tak sa nam to podarilo hned na druhy krat, lebo prvy mal manzel zdravotny problem....vacsina dr odporuca gynex je to na prirodnej baze, ale mne osobne vobec nepomohol, lebo ja som mala nepravidelne cykly no mohla by si skusit este alchemilku zltozelenu, ale sypanu maju v lekarnach a pit toto, je to vseliek, mozno by som skusila na tvojom mieste alebo zeny tu chvalia este inofolic ale to je nieco podobne ako clostyl sa mi zda
@simkamatko ja som nemavala vobec mrchu. Rok som chodila na injekcie aby vobec prisla. Uzivala somclostylbegyt vtedy som mavala krasnu ovulku aj na pregnyle som bola. Teraz beriem inofolik tablety a fytosoju ked pride mrcha
Doktor mi povedal ze ak to nepomoze tak nech idem na laparoskopiu . vyskusaj aj tu ten inofolik a fytosoju.
@laydy7777 ja uzivam gynex od zajtra budem uzivat inofolik fytosoju prvy krat pocujem kde ju dostat kupit?

@kakatulik ked som nemala ovulku tak asi tazko sa podarilo ach jaj