Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka nemam. Bola som na hormonalny profil 4DC a vraj mam vsetko uplne ok v norme. No nic, budem cakat na pozitivny test. Len keby tie cykly boli kratsie :(
@misscelaneous no škoda tej teploty, ze sa neda merat... takto je to take o hadani... ja viem na 100pro , že som v prdeli 😂 a to som myslela, tiez ze uz sa to blizi, raz bolesti, raz hlien, potom zase nič. no uplne sa mi všetko zblaznilo..
@lauritka Uff, to ma mrzi. BT sice velmi nerozumiem, no je podla mna dost unavujuce vynalozit tolko usilia do merani, testovani a sledovani a namiesto toho, aby sme z toho ziskali prehlad, akurat nas to dokaze mnohokrat este viac zmiast. Drzim palce a prajem vela pozitivnej energie 🙂
och, mne sa asi blizi ovulka ( teda odoznievat by snad nemala, lebo aj predtym som mala okolo toho 10-12DC ovulku ). to ani mozne nie je a odmeral mi to test ( mala som posledny), ktory mi predtym nameral vzdy malo LH. takze to vyzera slubne. testovacia ciarka nie je sice este uplne pozitivna,ale je dost silna. len o kusok svetlejsia, ako kontrolna.
dnes som 10DC a asi tyzden beriem ten vit. D. mam aj viac energie, zacala som konecne cvicit, dufam, ze mi to vydrzi. musim dat dokopy este bicykle, nech mozem makat. ekzem sa mi zlepsil. este mam trochu popraskanu kozu na nohach a stale som riadna susienka.
ani neviem, ci si mam testy este kupit. neda sa mi denne testovat. v robote na to nielenze nemam cas,a ni si ten test nemam kde polozit a cakat, co ukaze a nie vzdy si na to spomeniem.
@misscelaneous bt v domacich podmienkach,(kedze nemame usg )ukaze.či ovulacia prebehla.ked sa teploty nedvihnu.tak to znamena ako v tomto pripade.ze sa jedna zatial o anovulacny cyklus.
Ahoj, som tu zas. Minuly mesiac som mala podla testov ovu 29-30DC pri 40 dnovom cykle. Tento mesiac mam pozitivny OT od 16DC, ciara silnejsia ako testovacia, ale uz 6 dni, teraz som 21DC a stale je pozitivny. Tak kedy prebehla ovu, este neprebehla, kedze test stale pozit.? Alebo ten 16-17dc? A este trochu z ineho sudka, moze viroza ovplyvnit ovutesty? Resp. moze kvoli viroze ovu neprebehnut, aj ked testy pozitivne? Trosku chaos 😅
@elly23 ja som moc neplanovala pouzivat ovu testy, lebo som bola tehu 2x a vzdy na prvy sup. kupila osm si ich, ked sa mi to asi 3 cykly nepodarilo. no len tak na otestovanie ovulky. no uz je to niekolko mesiacov,c o sa snazime a nic. ani neviem dokedy budeme skusat. mam dost rokov, ale dcera nema rovesnika v nasej rodine, co rovesnika, ziadne dieta. ona je jedine dieta. preto som pre nuc hcela surodenca.
@lauritka no je to zvlastne, preto sa pytam, kedy ta ovulka bola/nebola, nejake testy mam ale nie vsetky, minuly mesiac som to aj odkladala
@majamat a ktore z netu? Ja mam woman secret z online lekarne. Nie su presne? Inak pohladam tie testy a cvaknem to, lebo kontrolna ciarka sa mi zda slaba, mozno su tie testy fakt zle.
A neviete niekto ci ta viroza ovplyvni ovu?
@yolandi tieto som mala https://www.mojalekaren.sk/ovulacni-test-comfor...
@majamat ja mam tieto https://www.mojalekaren.sk/ovulacny-test-woman-...
@kaki221 jasne ze hej..si tehotna Gratulujeeeeeem
@tonjadabik2 toto je ovu test😊
@kaki221 ahaa sori tak mas ovulku sup na to dnes alebo zajtra ale ja na tvojom mieste dnes..sup sup drzim palce
@tonjadabik2 dnes ráno už bolo,tak dúfam,že sme to vystihli 😊
@kaki221 oki drzim palce a som zvledava na testik ale este skusajte
@tonjadabik2 ďakujem😉...len zajtra až večer,a neviem či to už nebude neskoro😊
@kaki221 myslim ze nebude chi
@tonjadabik2 lenže dnes už aj bt vyskočila hore na 36.78😉

@misscelaneous no ona si pyta či chces? pekne 😝 inak šitku maš vyšetrenu, aj ta moze robit šarapatu s hormonmi