Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ten spodny je dnesny a vrchny zo vcera.
Dobry den zienky asi to sem nepatri ale nenasla som nikde taku temu.Prosim Vas nemate noekrora skusenost s vysokym PAPP-A?Prisli mi vysledky s hodnotou 8,35😔.Dakujem za kazdu odpoved
@siska01 už len trošilinku chýba, skús ešte o pár hodín 🙂
Ahojte zienky.Mam takyto problem.Dnes som 3DC a ovu test takyto.Teraz,test som si spravila preto,ze mrchu mam nejaku divnu.Takmer cely den nic trocha pokrvacam a tak znova nic.Viem,ze ovu test nie je este pozitivny,ale to by znamenalo,ze zajtra alebo pozajtra by mala byt ovulacia.Mrchu mavam tak 4 dni.Nie je to divne,ze na 3DC a takto silna 2 ciarka?
@zuzu2901 ahoj ja som dnes 8dc a vraj som po ovu..podla teploty.. a ie neverim..ale asi.moze byt
@tonjadabik2 Ešte uvidíme, či bude sa bude teplota držať hore...
@zuzu2901 No, tažko povedať. Môže byť, že budeš mať ovulku už takto skoro - boli už aj kočky, čo otehotneli počas mršky... Alebo ti fakt len stúpol hormón a zajtra klesne. Uvidíš...
@zuzu2901 počas cyklu mám tiež silnejšie testy , nemusí to nič znamenať, ale takisto som pri všetkých 3 tehu špinila a bola som tehu, takže môže, ale aj nemusí nič znamenať 🙂 skús z ranného moču , držím palce
@ejuska2586 hej uvidime.. Ale citala som o tom ze je to mozne hned aj po ms aj dvakrat mesacne
@tonjadabik2 to fakt? To aby som kazdy mesiac zacala skoro testovat ked ovulacia si robi co chce? Pritom ja mam cyklus v celku pravidelny a ovulku okolo 12-14 DC.To si to telo robi s nami co chce.Tak ja skusim aj zajtra testnut 😉
@ejuska2586 tak ja teda skusim aj zajtra testnut.No kazdopadne mam zaujimavy cyklus 😂
@korytnacka1981 ono ja nemam spinenie.Normalne krvacam,ale tak divne,ze cely den nic a potom trocha krvacam.Dnes napriklad cista vlozka od rana a to som 3DC.Skusim zajtra tiez teda testnut a uvidim co bude 😉
@zuzu2901 noo asi hej..ja tomu nechapem ale uvidime..ja meram aby som vedela kedy ovu..uvidime co zajtra
@sophinka17 ano je 🙂

@lauritka snazili sme sa vo stvrtok a budeme sa dnes. Manzel nebol v piatok :(