icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

sophinka17
25. jún 2017

A co teraz?🙂 predposledny vcera vecer, spodny teraz. Rano teplota 36.9
Je teda aj dnesny pozitivny?

lauritka
25. jún 2017

@sophinka17 a vcera bola aka teplota ?

sophinka17
25. jún 2017

@lauritka vcera 36.7

lauritka
25. jún 2017

@sophinka17 hmm tak zeby uz vcera bola ovu ? a 36,9 mavaš poovulačne ? či vyššie ?

sophinka17
25. jún 2017

@lauritka to este neviem povedat :/ meriam si prvykrat tento mesiac a len posledne 3 dni, v piatok 36.6, sobota 36.7 a dnes 36.9.

lauritka
25. jún 2017

@sophinka17 aha, tak ale este meraj dalej, či sa to potvrdi. mozno uz si mala velky folk a praskol v noci 🙂

sophinka17
25. jún 2017

@lauritka oki dakujem 🙂 budem merat dalej

dadka1582
26. jún 2017

Ahojte babule. Robila som si dnes ov.test... myslite si ze dnes uz je ten den ci mam este pockat? Dakujem za rady 🙂

tonjadabik2
26. jún 2017

@dadka1582 Ja myslim ze je..

ivka1992
28. jún 2017

Dobrý deň neviete mi poradiť prečo mi nevychádzajú ovulacne testy?? Ovulaciu podľa kalendára by som mala mat zajtra dnes na ovulacnom teste druha ciarka úplne mini . Som zvedavá čo zajtra 😏

ejuska2586
28. jún 2017

@dadka1582 Je pozitivny, cize ovulka bude od 12 do 48 hodin. Takze sup sup snazit sa 😉

blackcat8885
28. jún 2017

Ahojte. Je tu toho strasne vela tak sa rovno pytam. Existuju ovulacne testy bez merania baz.teploty a sledovania hlienu?Ze napr.ocikam a viem. Lebo ja na to meranie a sledovanie teploty nemam cas ani nervy nakolko ked som v praci som mimo domu od 7.00do 22.00. Vdaka za info. Nikdy som ovulacne testy nerobila no v posl.dobe mam menzes vzdy o par dni skor ako vyratam

kakatulik
28. jún 2017

🙂noooo vsetky ovulacne testy su bez teploty...odporucala by som ich ale namocit,nie ocikat,lebo by sa nemuseli dost napit mocu....
MEranie BT a sledovanie hlienu doplna tuto( ovulacnu diagnostiku,ak to tak smeim nazvat).
Ovu testy ti nezarucia ci sa ovulacia naozaj uskutocni,iba ze sa blizi,ale ci skutocne prebehla,to ti uz nepovedia.

blackcat8885
28. jún 2017

@kakatulik dakujem. Vobec sa v tom nevyznam. Tak ja nepotrebujem rychlo rychlo otehotniet ale davam tomu cas tak mi stacia aj tie testy asi. Ked budem vediet,ze sa blizi. Ved spermie prezivaju aj viac dni a navyse mam niekedy vtedy ked je zrejme ovulacia bolest vajecnika

kakatulik
28. jún 2017

@blackcat8885 tak priblizne...da sa podla toho celkom dobre orientoevat😉

15tibetan3
4. júl 2017

Kocky prosim Vas co je na tom pravdy, ze ovulacne testy dokazu skor zachytit tehotenstvo ako tehotensky test? Ak ano, kedy cca to dokaze? Pripadne po ovulacii je na teste aj druha ciarka? DAKOVALA!

lauritka
4. júl 2017

@15tibetan3 nie vzdy to plati. radsej treba testovat tehotenstvo tehu testami.
su zeny, ktorym vyšli ovulačne az ked bola na tehu riadna čiarka.
na ovulačnom maš skoro stale druhu, aj po ovulke, len v slabšej intenzite. ako tesne pred ovulkou.niekedy ledva viditelnu a niekedy aj silnejšiu.

natalerachel
5. júl 2017

Ahojte som tu nova. Potrebovala by som poradiť. Snažíme sa s manželom o druhé bábätko. Je to ešte len treti mesiac. Prvé bábätko sa nam podarilo na prvy krát ako sa hovorí 🙂 Teraz som začala s ovu testami. Moj cyklus je 32 dní. Posielam foto 📸 testov. Myslíte ze bola ovu 15 dc? Dnes 16 dc test negatívny.

lauritka
5. júl 2017

@natalerachel ano pozitiv.

natalerachel
5. júl 2017

@lauritka takže ak sme sa včera snažili mohlo by to vyjsť však? Dnes je manžel po nočnej takze spí 😀 Alebo je lepšie sa posnažiť aj dnes napriek negativ. testu?

lauritka
5. júl 2017

@natalerachel bo oculka je do 48 hodin po pozitivnom.cize dnes by bolo urcite vhodné 🙈

natalerachel
5. júl 2017

@lauritka ďakujem pekne za odpoveď.
Manželika som si podstivo zobudila, ale vôbec nenamietal 😉 tak hádam sa zadari tento mesiac a ak náhodou nie tak ďalší mesiac je pred nami 🙄

lauritka
5. júl 2017

😉👍

natalerachel
5. júl 2017

@lauritka aj ty sa snažiš o bábätko?

lauritka
5. júl 2017

@natalerachel tak my uz dlho,,,

natalerachel
5. júl 2017

@lauritka určite sa to raz podarí. Držím ti silno palčeky. Netreba sa vzdávať. 🐝

lauritka
5. júl 2017

🙏😘

natalerachel
6. júl 2017

@lauritka dnes som si urobila ďalší ovu test a dnes takto (nechápem tomu, lebo zase sa mi zda pozitívny)
Čo na to hovoríš lauritka?
Testy robim v rovnaky čas. Nikdy nie z ranného moču. Hodinu a pol pred testovaním nepijem nič.

majkovalili
6. júl 2017

Ahojte dievčatá, chcela by som vás poprosiť o radu. Čo si myslíte o týchto testoch? O baby sa snažíme 4 mesiace a netuším kedy mam ovulaciu. Menstruacia 31 den. Na 10 DC som bola u lekárky a nemala som žiadny fólikul. Ďakujem pekne.

majkovalili
6. júl 2017

Myslíte, ze by to mohol byť ten 25 DC?