icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

zuzulkamr
10. júl 2017

@kaki221
@ejuska2586
@jasminkaj
@butterfly333
@mojvlk
@ejuska2586
ĎAKUJEM dievčatá, vždy dobre poradíte 🙂

kakatulik
10. júl 2017

@jasminkaj aj lauritka predava.

deluxe86
11. júl 2017

Baby,poradte mi prosim Vas.Mam PCO,na menzes beriem Duphaston.Tento mesiac som si robila dost vela ovu testov vid foto.Ako vidite24- 25dc som mala ovulku,skusame kazde 2dni.Dneska som dostala kramy,je 26dc.. ja mam 32-36-40dcyklusy,nie takto,a co teraz s ovulkou,teda by sme este mali skusat v stredu,ale takto,no neviem.Mozem ostat aj napriek menstruacie tehotna,alebo nemam cakat nic?😖

ejuska2586
11. júl 2017

@deluxe86 A je to istotne menštruácia? Nemôže to byť len špinenie z ovulácie? Ale tie testy zatiaľ nie sú pozitívne.

mokilko
11. júl 2017

@deluxe86 asi ta sklamem ale ani ten 24 a 25 dc nieje pozitivny. toto mi pride ako anovulak. ale moze ovu este prist, ked mavas dlhsie cykly, krvacanie je normal ako mi ms?

tryromy
11. júl 2017

@deluxe86 ak uz zacali kramy nebude sa mat kde uhniezdit je to malo pravdepodobne
duphaston ti len kramy ovplyvnuje a je to tak nastavene ze do 16dc mas mat ovulku. Cize ja by som sa radila s lekarom alebo to prestala uzivat ak ovulka prisla.
tak aj tak do 14 dni by sa mali kramy spustit. Vie DR vobec ze sa snazite o babo?
Ja mam PCO a v zivote som nemala duphaston. Maximalne co mi davali v centre ze si mam kupit je inofolic alebo nosifol a uzivat ho.

deluxe86
11. júl 2017

Tak je,ze ked neberiem nic na ms tak mi pride samo az na 45dc.duph.beriem uz vyse pol roka.clostil som tiez skusila,prvy mesiac ako hodinky,2/3 nic nebolo tak ako v prvom.dr.vie ze chceme babo.aj som citala o duph.ze zastavuje ovu,ale neverila som tomu,pripadalo mi to stupidne.prva dcerka sa nam podarila na prvy sup.vtedy som ani neriesila ovulku.teraz,co sa uz pozorujem skoro rok,tak tak viem,ze ovulku mavam od 18-24dc niekedy.ale som teraz smutna,zase vsetko od znova.Gynex som si objednala,inofolic som este neskusala.

jasminkaj
Autor odpoveď zmazal
sara34valentina
11. júl 2017

@deluxe86 ovu ti este len pride O 2-3dni este testuj a od zajtra 2x denne😉

deluxe86
12. júl 2017

@jasminkaj skusim teraz tak ako pises ty,pockam si na ovu a potom si dam duphaston.Teraz nam normalne kramy.Inac pri prvom tehu som nic nebrala a vsetko bolo super.Trosku ma stve,ze clovek si z fora musi citat spravne branie liekov,ktore vypisuju gynekologovia.Ako by na nas kaslali +daju taky liek,ktory ani na pco a neskoru ovulku neni vhodny.

lily183
13. júl 2017

Ahojte dievcata, mozte mi prosim poradit? 🙏Ak by mi vysiel pozitivny ovulacny test, znamena to, ze ovulacia nastane od 24-48 hodin? Pretoze podla BT som 1DPO, ale ovulacny test je este negativny, sice su dve ciarky, ale druha nie je silna.
Dakujeem😘

ejuska2586
13. júl 2017

@lily183 Ahoj. Mozno si premeskala vrchol LH hormonu a test bol pozitivny akurat vtedy, ked si testovala. Alebo druha moznost - ze to zvysenie je len "jednorazove" z nejakeho ineho dovodu a zajtra opat klesne. A ovulacia je od 12-48 hodin po pozitivnom OVU teste.

lily183
13. júl 2017

@ejuska2586 dakujeem, ja uz skusam kadeco a potom porovnavam jedno s druhym. Asi by som sa mala trosku uvolnit 🙂

ejuska2586
13. júl 2017

@lily183 Ale nie, kazda, ktora tuzime po babatku sme take. Vyckaj par dni a uvidis...

kikuskaschw
14. júl 2017

Ahojte babulky mam otazku som 6 dpo aspon si myslím co my vychadza mam 25 dc ...no a bolelo ma dnes podbrusko a bola som u dr a on vôbec nevidel ze by ovulacia bola ze mam malicky folikul ....bola ovu alebo nie ...podla mba by videl po 6 dnoch ze ovu nastala ci??

nikusiak9
17. júl 2017

Co myslite kedy bola ovu? A bola vobec ked nebol pred nou pokles?Vajecnik ma bolel v den pozitivneho testu kde je plusko...ta nizka teplota nvm ako moc je realna lebo prve meranie bolo 36.4 hned za tym druhykrat som ze 36.6 a tretikrat ze nech sa teda potvrdi jedna z nich a 36.5. Ovulacny bol dvadni pozitivny

ejuska2586
17. júl 2017

@nikusiak9 Vyzera to tak, ze bola. Pokles pred nou nemusi byt. Uvidis, co ukazu teploty najblizsie 2 dni. Ale vyzera to na ovulku... a krasnu 😉

adela58
17. júl 2017

@nikusiak9 pokial teplota uz neklesne tak ovulka potvrdena 🙂

nikusiak9
17. júl 2017

@ejuska2586, ale kedy? 15teho v den pozitivneho testu?

lauritka
17. júl 2017

@nikusiak9 nemusi byt pokles. Mohla ti aj trosku nedkor zareagovat bt.

ejuska2586
17. júl 2017

@nikusiak9 Ano. Povedala by som, ze 15teho.

jasminkaj
Autor odpoveď zmazal
lauritka
17. júl 2017

@jasminkaj no uz skoro pozitiv.ale este urob zajtra doobedu aky bude.

nikusiak9
18. júl 2017

@adela58 dnesna

lauritka
18. júl 2017

@nikusiak9 zatiL ok
Si stale hore

adela58
18. júl 2017

@nikusiak9 meraj dalej, stale to vyzera ok na ovulku 🙂

walkerka
18. júl 2017

Žienky prosim vas🙏 myslite, že už je pozitivny?alebo mu este chyba? 🙂 dakujem za rady

kakatulik
18. júl 2017

@walkerka ahoj,skus este vecer,ale ja by som ho brala za pozitivny.

ianka94
19. júl 2017

ahojte momentalne som na antibiotikách pretoze mi zistili infekciu/zapal mocovych ciest ,myslite si ze tento mesiac mi ukaze test ovulaciu ?

adela58
19. júl 2017

@walkerka ahoj, podla mna je pozitivny, posnazte sa este aj dnes 🙂