Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahoj, mne sa zda ten prvy fialovy test najsilnejsi, potom to trochu slabne i ked aj ten posledny je dost silny. Iba meranim teploty zistis ci ovu naozaj prebehla. Ja na tvojom mieste by som este dnes a zajtra testovala a uvidis ci bude silniet ci slabnut.
Ahojte. Akurát Cez plodne dni sme dovolenkovali takze pred cez aj po ovulácii sme skúšali aj2x denne. (Neplánovane samozrejme) ja mám bolestivú ovulaciu a odvtedy má bolieva v podbrušku väčšinou na ľavej strane občas na pravej. Už je to asi 13 dni. Prsia má bolia ored každou ms takze na ne sa neviem spoľahnúť. Mám pocity ako pred ms ale cítim že je to take iné ako obvykle. Nechcem preháňať ani si domýšľať tak aspoň vás sa pýtam či to môže byt to na čo myslím alebo nejaký zápal? Ta bolesť je bodavá niekedy aj pocitovo ako ms.
@iwulqa Anoooo
Kocky prosim Vas, ake mate skusenosti s tymto tehotenskym testom? Posledna menstruacia zacala 8.7. a pozitivny ovulacny test som mala 20. 7., dnes som bola nedockava a spravila som si tehu test a vysla uuuuuplne slabulinka druha ciarka. Cyklus mavam 26-28 dnovy, ked som mala cystu na vajecniku bol cyklus dlhsi. Posledny cyklus bol len 25 dnovy a ak dam, zeby som mala mat teraz 26 dnovy cyklus, tak mrcha by mala dojst najskor vo stvrtok. Dnes rano toto prekvapilo aj ked je este len pondelok. Prikladam foto! Dakujem!!!
@15tibetan3 noo ja vidim ciarku takze drzim palce aby to tak bolo.
@ejuska2586
@adela58 dakujem a baby kedze sme mali sex v vcera tak dnes dame pauzu a zase zajtra? A oplati sa este dnes testovat?
@iwulqa Podla mna dajte kludne i dnes. I my sme tak dali-okolo ovulky kazdy den a som tehulka...
@adela58
@ejuska2586 no skusim ho znasilnit 😂😂😂😂😂 lebo odpoved ci si dame nieco je fuj v tomto teple ani ma nehne. Vcera sme spravili vymenny obchod ja som mu dala masaz za to bol sex ale to som celu noc pocuvala ako mu je teplo a ako je spoteny. Achhh strasny to chlap
@henuska82 toto je ešte skoro aby ti ukázal tehu. LH hormón je v tele ženy stále raz stúpa raz klesá ale je pravda že ja som zistila ze som tehu aj podľa ovu testov 9DPO som mala pozitívny ovu test a na druhý deň Už bolo vidno ducha aj na tehu testiku 😘 kuk môj album držím palčeky
@15tibetan3 Noo čosi tam je vidno tak pevne držím palčeky aby testik tmavol.
😕
@cvikla12 Tak asi z toho nic nebude, zajtra by som mala dostat menstruaciu ak predpokladam, ze bude cyklus 26 dnovy (aj podla pozitivneho ovulacneho testu), zvyknem mat tak 26-28 dnovy cyklus, akurat posledny bol 25 dnovy. V pondelok bolo vidiet slabulinko druhu ciarku na tehotenskom teste Women Secret a dnes negativny test Pepino ☹ Dnes uz slabe bolesti v podbrusku a trosku pocit vlhka. Ja nestastny zemepaaaaan ☹
@15tibetan3 moja ešte nevesaj hlavu možno mrcha nepride
@cvikla12 tak menstruacia sa zatial nespustila, ale uz som zacala spinit.
@15tibetan3 nevešaj hlavu ďalší mesiac sa to podarí uvidíš.
Zienky pls co si myslite o testoch ktore su dvoj ciarkove aj v 32 dc, sice cirky su rozne jeden den silne druhy slabsie ale vzdy poriadne viditelne. Tehu zatial negativne. Mozu byt testy // az do prichodu ms alebo ma byt potom len /? Dakujem

Zeny myslite ze ovu uz prebehla a ja som ju len nevystihla? Lebo raz boli skoro rovnake a od teraz su stale slabsie.