icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

iwulqa
27. júl 2017

Zeny myslite ze ovu uz prebehla a ja som ju len nevystihla? Lebo raz boli skoro rovnake a od teraz su stale slabsie.

iwulqa
27. júl 2017

Prepacte este jedna otazocka mi tam chybala ma zmysel este testovat? A prikladam vcerajsi foto tam vidiet ten test taky silny na 1 foto je 4 od spodu a na druhej foto je 3 od spodu.

adela58
28. júl 2017

Ahoj, mne sa zda ten prvy fialovy test najsilnejsi, potom to trochu slabne i ked aj ten posledny je dost silny. Iba meranim teploty zistis ci ovu naozaj prebehla. Ja na tvojom mieste by som este dnes a zajtra testovala a uvidis ci bude silniet ci slabnut.

adela58
28. júl 2017

@iwulqa odpoved nad tymto je pre teba

iwulqa
28. júl 2017

@adela58 ahoj dakujem spodny je dnes na obed.

skvarocka
30. júl 2017

Ahojte. Akurát Cez plodne dni sme dovolenkovali takze pred cez aj po ovulácii sme skúšali aj2x denne. (Neplánovane samozrejme) ja mám bolestivú ovulaciu a odvtedy má bolieva v podbrušku väčšinou na ľavej strane občas na pravej. Už je to asi 13 dni. Prsia má bolia ored každou ms takze na ne sa neviem spoľahnúť. Mám pocity ako pred ms ale cítim že je to take iné ako obvykle. Nechcem preháňať ani si domýšľať tak aspoň vás sa pýtam či to môže byt to na čo myslím alebo nejaký zápal? Ta bolesť je bodavá niekedy aj pocitovo ako ms.

iwulqa
31. júl 2017

Zaby konecne pozitivny na 24 DC 😂 nabuduce testujem az od 20 DC skoda testov predtym 😂😂😂😂

ejuska2586
31. júl 2017

@iwulqa Anoooo

adela58
31. júl 2017

@iwulqa ano, pozitiv 🙂

15tibetan3
31. júl 2017

Kocky prosim Vas, ake mate skusenosti s tymto tehotenskym testom? Posledna menstruacia zacala 8.7. a pozitivny ovulacny test som mala 20. 7., dnes som bola nedockava a spravila som si tehu test a vysla uuuuuplne slabulinka druha ciarka. Cyklus mavam 26-28 dnovy, ked som mala cystu na vajecniku bol cyklus dlhsi. Posledny cyklus bol len 25 dnovy a ak dam, zeby som mala mat teraz 26 dnovy cyklus, tak mrcha by mala dojst najskor vo stvrtok. Dnes rano toto prekvapilo aj ked je este len pondelok. Prikladam foto! Dakujem!!!

tonjadabik2
31. júl 2017

@15tibetan3 noo ja vidim ciarku takze drzim palce aby to tak bolo.

iwulqa
31. júl 2017

@ejuska2586
@adela58 dakujem a baby kedze sme mali sex v vcera tak dnes dame pauzu a zase zajtra? A oplati sa este dnes testovat?

ejuska2586
31. júl 2017

@iwulqa Podla mna dajte kludne i dnes. I my sme tak dali-okolo ovulky kazdy den a som tehulka...

adela58
31. júl 2017

@iwulqa jo, dajte aj dnes 🙂

iwulqa
31. júl 2017

@adela58
@ejuska2586 no skusim ho znasilnit 😂😂😂😂😂 lebo odpoved ci si dame nieco je fuj v tomto teple ani ma nehne. Vcera sme spravili vymenny obchod ja som mu dala masaz za to bol sex ale to som celu noc pocuvala ako mu je teplo a ako je spoteny. Achhh strasny to chlap

henuska82
2. aug 2017

baby vie mi tu niekto pomoct, poradit? ovulaciu som mala 27.7....stym že dnes som si urobila ovulacný test(lebo som pocula, že ovu testy ti ukazu skor že si tehotna) a vzsledok je takýto....

je to možne aby som mala taketo dve čiarky už 8 dni po ovulke?

cvikla12
2. aug 2017

@henuska82 toto je ešte skoro aby ti ukázal tehu. LH hormón je v tele ženy stále raz stúpa raz klesá ale je pravda že ja som zistila ze som tehu aj podľa ovu testov 9DPO som mala pozitívny ovu test a na druhý deň Už bolo vidno ducha aj na tehu testiku 😘 kuk môj album držím palčeky

cvikla12
2. aug 2017

@15tibetan3 Noo čosi tam je vidno tak pevne držím palčeky aby testik tmavol.

henuska82
2. aug 2017

@cvikla12 dakujem. Ale ten ovulacny uz teraz by nemal ukazovat skoro ziadnu druhu ciarku? Takto by som si mohla aj mysliet ze mam pred ovulaciou kedyze doteraz si nerobim ziadny test....

cvikla12
2. aug 2017

@henuska82 ja som mala celý mesiac takúto druhú čiarku a len v deň ovulacie som mala obe rovnako tmavé

henuska82
2. aug 2017

😕

15tibetan3
2. aug 2017

@cvikla12 Tak asi z toho nic nebude, zajtra by som mala dostat menstruaciu ak predpokladam, ze bude cyklus 26 dnovy (aj podla pozitivneho ovulacneho testu), zvyknem mat tak 26-28 dnovy cyklus, akurat posledny bol 25 dnovy. V pondelok bolo vidiet slabulinko druhu ciarku na tehotenskom teste Women Secret a dnes negativny test Pepino ☹ Dnes uz slabe bolesti v podbrusku a trosku pocit vlhka. Ja nestastny zemepaaaaan ☹

cvikla12
2. aug 2017

@15tibetan3 moja ešte nevesaj hlavu možno mrcha nepride

15tibetan3
2. aug 2017

@cvikla12 tak menstruacia sa zatial nespustila, ale uz som zacala spinit.

cvikla12
2. aug 2017

@15tibetan3 nevešaj hlavu ďalší mesiac sa to podarí uvidíš.

janedoe
6. aug 2017

Ahojte. Mozno trapna otazka...ale kedze sa do ovu testov totalne nevyznam a snad 3 mesiace som ho nemala pozitivny ani nahodou (a aj tak som ostala tehotna, ale bohuzial sa neudrzalo), tak sa chcem opytat, ci takyto sa da hodnotit uz ako pozitivny, alebo este nie. Dakujem 😊

lauritka
6. aug 2017

@janedoe ano je🙂

henuska82
6. aug 2017

@janedoe ja si myslim, ze ano.

janedoe
6. aug 2017

@lauritka
@henuska82 dakujem 😊

iwulqa
7. aug 2017

Zienky pls co si myslite o testoch ktore su dvoj ciarkove aj v 32 dc, sice cirky su rozne jeden den silne druhy slabsie ale vzdy poriadne viditelne. Tehu zatial negativne. Mozu byt testy // az do prichodu ms alebo ma byt potom len /? Dakujem