Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahojte ženičky. Zostalo mi 18 ovulačných testov, ktoré rada darujem. Zaplatiť treba len poštovné. Exprirácia 24.11.2018. Ak má niektorá záujem, tak píšte do IP 😉
Pripájam sa kočky k Vám 🙂 objednala som si ovu testy 20 ks v balení 🙂 teraz som 3DC takže začnem testovať pre istotu od pondelka kedže netuším kedy mám ovu, brala som 10 rokov HAK, takže ani pánboh to netuší :D
Ahojte. Prosim vas ake vitaminy beriete na ovu oplodnenie a muzi na spermie?
Kočky skúsenosti s gynexom?
@sonya6 s gynexom nie ale gs mimistar u mňa zabral
@iwulqa 🙂
@ishkaa tehu test si neskúšala?
@korytnacka1981 nie neskusala, sice mi kramy meskali no prisli tak som to neriesila
Ahojte,neviete mi poradiť či je ovulačný mamatest spoľahlivý? Pol roka sa snažíme a stále sa nepodarilo, už ma to prestáva baviť a rada by som sa skúsila testnuť kedy je ten správny čas lebo nejako sa nám nedari trafiť sa
@ishkaa skus, moje druhé tehu bolo presne ako toto, išla som merať ovu, pozitivne tak som hneď testovala tehu a kolajnice
@korytnacka1981 testla som, tehu je negativny
@ishkaa tak potom sup na manžela
@korytnacka1981 co si o tych testoch myslis? Dakujem
@iwulqa stale ich mas take pozitivne ako foto?
@korytnacka1981 ano
@korytnacka1981 ale lenntyzden predtym najprv bola len jedna palicka potom boli 24 dc pozitivny a odvtedy do 30 Dc bol dve ciarky ale slabe a od 30DC zase pozitivny az do dnes, oni na foto na druhy den uz nevyzeraju take silne ale su.
@iwulqa si si ista, ze to nie.je cysta?
@korytnacka1981 no pred mesiacom nebola ked bude robit dr pojdem k nej

Kocky prosím vás stáva sa že ovu test je silno pozitívny ale ovu neprebehne?