Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka no večer keď príde ideme na to..keď je pozitívny test ovulacia ešte len bude?
@matkaamisko ano ukaze vopreed 12-48 hodin
@lauritka 🤗 Super.. hádam sa nám podarí.. ďakujem za odpoved 🙂
Ahojte baby prosim poradte. 26 dni som mala krvacanie...v nedelu mi skoncilo .. v pondelok, teda vcera som bola u gynosa a povedal ze mam vse ok a aj vajecniky a ze dokonca sa mu zda ze aj mavam ovulaciu... ale neviem ci to myslel ze teraz budem mat ovulku alebo ze mavam ovulaciu ... tak som si vcera spravila test a aj dnes .. a aj ma picha vo vajecnikoch na lavo... prikladam foto... blizi sa podla vas ovulka? Mam dalej testovat? Dakujem 🙂
Mno skoda ... tak skusim podla hlienu ... ano 26 dni v kuse... strasne obdobie ... vravel ze to sa cistim po HAK ... uz som to raz mala ked som ju vysadila ... par cyklov som mala takychto
Ahojte, prvý mesiac chcem vyskúšať ovulačné testy, tak by som sa vás skúsenejších rada spýtala aké testy používate ? Skúsenosti s testami Pepino ? Inak po vyhľadávaní na internete mi tie Pepino prídu aj dosť drahé. Napr. Women Secret mi našlo 20ks za toľko čo by som mala asi len 7ks Pepino. Máte skúsenosti aj s týmito women secret ? (Už som síce nakúpila Pepino, ale možno do budúcnosti). 😀 🙂 Ďakujem
Cauko zienky....mam taky mensi problem....zrejme mi nejak hapruje ovulacia alebo ako ai to vysvetlit..okrmw toho ze mam cykly dost dlhe tak tento mesiac pozorujem ,ze minuly tyzden pondelok utorok som mala plodny hlien..potom prestal a zacal zas tento tyzden pondelok,utorok,stredu nic a zas znova stvrtok som ho spozorovala,potom dalsie dni znova nic a zas dneska...a ja teraz neviem ci to haprujw ovulacia a nevie sa nejak rozbehnut ci cim to je....stale kojim no uz len tak raz za den cca....zrejme to u budem.musiet riesim asi na gynekologii,len ci mate niektora s tym skusenosti...dakujeeem ...
Ahojte prosim o radu.manzel si ma ist dat vysetrit spermie.u akeho lekara sa to robi? Dakujem
Ahojte, chcem sa len opytata, mozno hlupa otazka, ale ak mam pravidelny cyklus, cca 28dnovy, treba pouzivat ovulacne testy? Moze sa stat, ze by bola ovulacia pri pravidelnom cykle, aj inokedy, ako v strede cyklu?
@angelika1992 zvysi sa t az po prebehnuti 😉
@lauritka budem v to dufat, lebo uz som toho tolko pocitala,ze ani sama neviem co a ako 😔

@matkaamisko sure 👍👌