icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
14. aug 2017

@matkaamisko sure 👍👌

matkaamisko
14. aug 2017

@lauritka no večer keď príde ideme na to..keď je pozitívny test ovulacia ešte len bude?

lauritka
14. aug 2017

@matkaamisko ano ukaze vopreed 12-48 hodin

matkaamisko
14. aug 2017

@lauritka 🤗 Super.. hádam sa nám podarí.. ďakujem za odpoved 🙂

ishkaa
14. aug 2017

Hm dnesny ovu zas pozitiv..rovako ako predvcerom silne ciarky jak svet..co ja mam nonstop plodne dni alebo co? @lauritka co to? 🙂))

lauritka
15. aug 2017

@ishkaa porovnaj.ked bol naj.ked je hlien este snazte.

mary28
15. aug 2017

Teprva bude?

ianka94
15. aug 2017

@zuzu1122 mate este tie ovu testiky?

ishkaa
15. aug 2017

@lauritka snazili sme sa, uvidime 🙂 testy dosli...zato sa dostavil strasny tlak na bruchu a krizoch

matkaamisko
15. aug 2017

Dievčatá dnes opäť ovulacny test pozitívny. Čo to znamená? Stále že ovulacia ešte len príde? Dnes neskutočná bolesť na ľavom vaječníku.

semisa
15. aug 2017

Ahojte baby prosim poradte. 26 dni som mala krvacanie...v nedelu mi skoncilo .. v pondelok, teda vcera som bola u gynosa a povedal ze mam vse ok a aj vajecniky a ze dokonca sa mu zda ze aj mavam ovulaciu... ale neviem ci to myslel ze teraz budem mat ovulku alebo ze mavam ovulaciu ... tak som si vcera spravila test a aj dnes .. a aj ma picha vo vajecnikoch na lavo... prikladam foto... blizi sa podla vas ovulka? Mam dalej testovat? Dakujem 🙂

lauritka
16. aug 2017

@semisa takto sa neda predpovedt ci sa blizi.test moze stmavnut zo dna na den.sleduj si hlien.a 26 dni si krvacala v kuse??? Skoda ze tu presnejsie nepovedal ci vidi folikul

semisa
16. aug 2017

Mno skoda ... tak skusim podla hlienu ... ano 26 dni v kuse... strasne obdobie ... vravel ze to sa cistim po HAK ... uz som to raz mala ked som ju vysadila ... par cyklov som mala takychto

veja232
18. aug 2017

Ahojte, prvý mesiac chcem vyskúšať ovulačné testy, tak by som sa vás skúsenejších rada spýtala aké testy používate ? Skúsenosti s testami Pepino ? Inak po vyhľadávaní na internete mi tie Pepino prídu aj dosť drahé. Napr. Women Secret mi našlo 20ks za toľko čo by som mala asi len 7ks Pepino. Máte skúsenosti aj s týmito women secret ? (Už som síce nakúpila Pepino, ale možno do budúcnosti). 😀 🙂 Ďakujem

nikusiak9
18. aug 2017

Ked nechate snubenca sameho doma :D

lia23
20. aug 2017

Cauko zienky....mam taky mensi problem....zrejme mi nejak hapruje ovulacia alebo ako ai to vysvetlit..okrmw toho ze mam cykly dost dlhe tak tento mesiac pozorujem ,ze minuly tyzden pondelok utorok som mala plodny hlien..potom prestal a zacal zas tento tyzden pondelok,utorok,stredu nic a zas znova stvrtok som ho spozorovala,potom dalsie dni znova nic a zas dneska...a ja teraz neviem ci to haprujw ovulacia a nevie sa nejak rozbehnut ci cim to je....stale kojim no uz len tak raz za den cca....zrejme to u budem.musiet riesim asi na gynekologii,len ci mate niektora s tym skusenosti...dakujeeem ...

sona105
21. aug 2017

Ahojte....som 3mes po kyrete. Dovtedy dom mala pravidelnu Ms. (Ov. som nesledovala veľmi) teraz 1.cyklus 28, 2. 30, 3. 27 dní. Tento mesiac som si začala robiť ov. testy. Myslíte si, že 19 DC bola Ov.? Nie je to neskoro pri cykle 27-30dni? beriem druhý mesiac inofolic

sonya6
22. aug 2017

@sona105 mam podibny problem, dnes mam 14dc a testy furt negativne 😐

sona105
22. aug 2017

@sonya6 14DC je ešte v pohode.skus ešte pár dní vydržať.

lauritka
23. aug 2017

@sona105 je to pozitivne.ovulka bude teda do 21 dc.niekedy sa to oneskori.typ padom sa posunie aj cyklus.

epelino
24. aug 2017

Ahojte prosim o radu.manzel si ma ist dat vysetrit spermie.u akeho lekara sa to robi? Dakujem

gabi24
24. aug 2017

Ahojte, chcem sa len opytata, mozno hlupa otazka, ale ak mam pravidelny cyklus, cca 28dnovy, treba pouzivat ovulacne testy? Moze sa stat, ze by bola ovulacia pri pravidelnom cykle, aj inokedy, ako v strede cyklu?

lululka22
24. aug 2017

@gabi24 ak sa Vam dlhsie nedary v strede cyklu otehotniet,skus testyalebo merat BT a uvidis ako si natom. mozno ovu ani nebyva, mozno sa len neviete trafit... drzim palce nech sa zadari

gabi24
24. aug 2017

@lululka22 praveze len zaciname s druhym, mam aplikaciu a ovu testami by som len skusila, ci to sedi na apku. Teraz chceme skusit splodit babu, tak sa potrebujeme snazit pred ovu 🙂

lululka22
24. aug 2017

@gabi24 apka je urcite blbosta ta ti tak ukaze kedy bude dalsie MS ked sa nezadari a mas presny cyklus ale drzim palce a aj stou babou 🙂

angelika1992
24. aug 2017

Dnesne ovu testiky 🙂 ranny, poobedny a vecerny.snad z toho nieco bude uz konecne.len teplota sa nejak nezvysuje :-/ posledny je asi najsilnejsi z cca 20 co som si za posledne dni robila.ked sa podari pridam aj graf

angelika1992
24. aug 2017
lauritka
24. aug 2017

@angelika1992 zvysi sa t az po prebehnuti 😉

angelika1992
24. aug 2017

@lauritka budem v to dufat, lebo uz som toho tolko pocitala,ze ani sama neviem co a ako 😔

angelika1992
25. aug 2017

Graf a test z dnesneho rana 🙂