Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@nikusiak9 ja by som vzala asi
Lebo min mesiac som mala podobne ale ciarka pekne tmavla, len sexik sme nestihli a teraz tiez tmavla.a.sexik bol a ciarky nikde 😱😵
@sara34valentina Ďakujem za odpoved 🙂 keď sme sa snažili v ten deň a ešte aj druhý deň aj by to mohlo vyjsť že ? 😘
@nunufatko ten druhy den vacsia sanca, Drzim. Palce
@sara34valentina Ďakujem krasne 🙂
@nunufatko skor 19/si myslim
@hyacintka no v ten den ked som mala tu najtmavsiu z ciarok som mala plodny hlien, to uz si viem odsledovat..ale je mozbe ze som viac vody pila a preto bol moc zriedeny..no a vlastne den po tej najsilnejsej ciarke bola slabunka a hlien nikde, iba ten biely kremovity sekret. Cyklus mam pravidelny 28 dnovy takze snad som to vystihla.
To o cyste som nevedela, ze moze zvysit Luteinizacny hormon ☹
@putulka Mozno mas prilis silne OVU testy. Tiez su dve intenzity. Popytala by som sa na slabsie, ked si budes najblizsie kupovat...
Ahojte,mávam nepravidelný cyklus tak som sa rozhodla merať si teplotu a sem tam si robím test,prikladám foto dnešného testu a môjho grafu. Myslíte že dnes je ovulácia? Tesne nad hradom tie plusky a mínusky sú ovu testy,ten dnešný som zatiaľ označila ako pozitívny čo asi aj je či? Ale podľa teploty nemala byť ovu včera? Či?
*tesne nad grafom ,preklep😅
@kacenaaa no super Az Teraz bol pozitivny
Ovu do48hodin
❤️
Dnes Sa lubte
❤️

Caute baby, rada by som symbolicky darovala 10/20 ovulacnych testov nejakej z Vas za postovne. Idealne takej, co este napr.ovulacne testy neskusala a chcela by.