icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

nikusiak9
5. sep 2017

Caute baby, rada by som symbolicky darovala 10/20 ovulacnych testov nejakej z Vas za postovne. Idealne takej, co este napr.ovulacne testy neskusala a chcela by.

tonjadabik2
5. sep 2017

@nikusiak9 ja by som vzala asi

saska697
5. sep 2017

Lebo min mesiac som mala podobne ale ciarka pekne tmavla, len sexik sme nestihli a teraz tiez tmavla.a.sexik bol a ciarky nikde 😱😵

nunufatko
5. sep 2017

@sara34valentina Ďakujem za odpoved 🙂 keď sme sa snažili v ten deň a ešte aj druhý deň aj by to mohlo vyjsť že ? 😘

sara34valentina
5. sep 2017

@nunufatko ten druhy den vacsia sanca, Drzim. Palce

nunufatko
6. sep 2017

@sara34valentina Ďakujem krasne 🙂

nunufatko
6. sep 2017

Baby môžem sa ešte raz opytat?🙂 čo to znamená keď sú takto dva pozitívne testy na 16DC a 19DC? Kedy teda bude ovulka? Moc sa v tom teraz nevyznam :/

tonjadabik2
6. sep 2017

@nunufatko skor 19/si myslim

hyacintka
6. sep 2017

@nunufatko
Ma to byt posledny pozitivny vyskedok, tak 19. Predtym sa blizila, ale nieco ju oddialilo. Inak ja mam pozitivny test ovu aj 10 dni, potom je z toho vzdy cysta.

putulka
6. sep 2017

Zdravim, zatial druhy mesiac skusame no neviem sa vysomarit z tych testov ..co myslite?

hyacintka
7. sep 2017

@putulka
Ani jeden nie je ovu, slabe ciarky su na ovu teste ziadne ciarky, musia byt silne. Ja mam zasa problem, ze ked mi nepraskne folikul, rastie dalej do cysty a ovu je stale pozitivny, aj mesiac☹️

nunufatko
7. sep 2017

@hyacintka ďakujem 🙂 no dneska mám zas pozitívny tak už neviem, dufam že cysta to nebude :/

putulka
7. sep 2017

@hyacintka no v ten den ked som mala tu najtmavsiu z ciarok som mala plodny hlien, to uz si viem odsledovat..ale je mozbe ze som viac vody pila a preto bol moc zriedeny..no a vlastne den po tej najsilnejsej ciarke bola slabunka a hlien nikde, iba ten biely kremovity sekret. Cyklus mam pravidelny 28 dnovy takze snad som to vystihla.
To o cyste som nevedela, ze moze zvysit Luteinizacny hormon ☹

ejuska2586
7. sep 2017

@putulka Mozno mas prilis silne OVU testy. Tiez su dve intenzity. Popytala by som sa na slabsie, ked si budes najblizsie kupovat...

kessica87
7. sep 2017

Baby ako to mám chápať? V utorok som bola u Dr. a videl tam 19mm folikul ale či praskne neviem... Ale pozitívny test bol aj pred týždňom.....

zitusss
10. sep 2017
zitusss
10. sep 2017

Ahojte,mávam nepravidelný cyklus tak som sa rozhodla merať si teplotu a sem tam si robím test,prikladám foto dnešného testu a môjho grafu. Myslíte že dnes je ovulácia? Tesne nad hradom tie plusky a mínusky sú ovu testy,ten dnešný som zatiaľ označila ako pozitívny čo asi aj je či? Ale podľa teploty nemala byť ovu včera? Či?

zitusss
10. sep 2017

*tesne nad grafom ,preklep😅

lauritka
10. sep 2017

@zitusss este nie je uplne pozitivny a čo hovori hlien ?? mozno zajtra bude alebo urob este poobede. BT sa potom zvyši do dvoch troch dni

zitusss
10. sep 2017

@lauritka skúšala som sledovať aj hlien no je mokro síce ale nie je ťahavý

lauritka
10. sep 2017

@zitusss nemusi byt tahavy, stači aj vodovy. po ovulke sa zmeni na husty. takz este poobede skus a snazte nasledujuce dva dni

zitusss
10. sep 2017

@lauritka takže od pozitivneho testu nasledujúce dva dni sa máme snažiť? Dnes by bolo ešte skoro? Ďakujem za odpovede 🙂

lauritka
10. sep 2017

@zitusss no ak bude poobede uz pocitiv mozte aj dnes.

zitusss
10. sep 2017

@lauritka testovala som teda aj večer a zdá sa mi že čiarka je silnejšia ale asi to ešte stále nie je ono vsak?

lauritka
10. sep 2017

@zitusss no teoreticky hmm, ale este by som urobila zajtra na obed, ak bude slabšia, tak dnes je vrchol a ovulacia do 48 hodin, ak bude zajtra silnejšie, tak vrchol zajtra

kacenaaa
10. sep 2017

@zitusss toto ešte neje pozitívne ani náhodou 😒 ale určite bude za dva dni možno 😉

kacenaaa
10. sep 2017

@kessica87 skus tehu test

kacenaaa
10. sep 2017

@zitusss skúsila by som test inej značky ja používam pepino a sú super 🙂

kacenaaa
10. sep 2017

@zitusss toto je môj dnešný ovulácny test pepino

sara34valentina
11. sep 2017

@kacenaaa no super Az Teraz bol pozitivny