Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
baby aj vy mate problem ze mrcha nechodi na cas a niekedy vobec ak ano poradte mi prosim co ste uzivali
@lauritka Ahoj, prosim ta je mozne, ze mi hcg test duchuje este z min. Cyklu??, Mala som celkom pekne ciarky, ale druha nesilnela a ms dosla na cas. Bola som aj u dr. A tehu mi nepotvrdil, ze sliznica je tenka, inak, ze som ok..., zrejme sa dost neuhniezdilo. Ale z toho mi vyplyva, ze sa mi dlhsie hcg z tela vypavuje ako sa tvorilo....alebo je mozne, ze som uz zase tehu a ovu test mi dnes neukazal ovu??test robeny pred chvilou vecer. Dnes som len 19 DC 😒 .
Dakujem za rady
@monika_akinom hmm no asi najlepsie ak budes dalej testovat a uvidime ci to bude silniet.teoreticky sa ovulka mohla posunut a m9zes byt znova tehu
Ahojte chcem sa opytat ci je zbytocne testovat ovu po pichnuti pregnylu...dnes som 13DC vcera som bola na folikumetrii po uzivani clostilu mala som jeden folik 18mm a dnes vecer si mam pichnut pregnyl...pred hodinou som si robila ovu test a bola len jedna / oplati sa testovat od zajtra? Nebude to po pregnyle skreslene? Dakujem 🙂
Ahojte moze cysta ukazovat na ovu teste ciarku??
@epelino hej mame vysetrenia nejake za sebou s nami sa to uz dlho taha...v septembri som bola aj na laparke nemam ani zrasty ani cysty nic vsetko ciste len ked mi robili prefuk tak sa to tam nejak vraj zablokovalo a nechcelo to tu kon.latku pustit dr.povedal ze to bol pravdepodobne kŕč teraz som po tej laparke prvy krat na clostile a cakam ako to dopadne 😒 len neviem ci ma nemal poslat aj na tu hysteroskopiu ci to naozaj bol len krč...mas aj nejake bolesti teraz alebo nieco? Mna na 21DC dost pobolievalo podbrusko na lavej strane este aj teraz to trochu citim neviem co to je...
@rebeca42 Mne robili hormonalne testy a teraz tu folikulometriu+clostil. Manzelovi spermiogram,ktory bol nadpriemerny. Tak tiez neviem, kde je chyba. A laparoskopia ako? Ja sa toho velmi bojim. Bolesti nemam, iba od 13-15.dna a na 15-ty bol pozitivny ovu test, ale teda realne neviem, ci a kedy bola ovulacia..
Uz jedno dieta mam, tak stale verim, ze to pojde I prirodzene.. a co ti dalej navrhol doktor? No niektorym babam vraj ten “prefuk “ zaberie hned a otehotneju hned prvy mesiac po nom, drzim palce, aby to bol aj tvoj pripad 😀
Mne robili hormonalne testy a teraz tu folikulometriu+clostil. Manzelovi spermiogram,ktory bol nadpriemerny. Tak tiez neviem, kde je chyba. A laparoskopia ako? Ja sa toho velmi bojim. Bolesti nemam, iba od 13-15.dna a na 15-ty bol pozitivny ovu test, ale teda realne neviem, ci a kedy bola ovulacia..
Uz jedno dieta mam, tak stale verim, ze to pojde I prirodzene.. a co ti dalej navrhol doktor? No niektorym babam vraj ten “prefuk “ zaberie hned a otehotneju hned prvy mesiac po nom, drzim palce, aby to bol aj tvoj pripad 😀
Inak ja som pri prvom tehu citila bolesti v podbrusku 5. Den po oplodneni- asi sa uhniezdovalo vajicko, to bolo ale skor v strede podbruska ako je maternica.
@epelino dakujem 🙂 s mojim doktorom je to dost zlozite vsetko si musim vydupavat furt ze mame ist do centra mam z neho pocit ze sa toho chce zbavit...co sa tyka tej laparky tak operacia v pohode aj po operacii to bolo ok k zdr.sestram sa nevyjadrujem skoda pismenok marodovala som asi dva tyzdne len ten kŕč mi nejde do hlavy ci to bolo naozaj to lebo ak ne tak ma zbytocne stimuluje 😒 noo oni tie bolesti boli asi tak 6dpo a boli aj v strede aj na lavo tak neviem ci to bolo to uhniezdenie bodaj by 🙂
@rebeca42 Verim, ze ano, ale netreba sa na to radsej uplne upinat. a s tou laparkou, to sa musi tak dlho marodovat potom? A v nemocnici si bola kolko ak sa smiem spytat? nas do centra neposiela doktor, chce 4 mesiace skusit s clostilom a folikulometriou. len takto clovek ozaj na to prilis mysli a bojim sa, ze som taka upata, ze to just nepride :-/
@epelino viem ale tak ako si napisala ked si stimulovana a vies priblizne kedy sa co udeje tak sa neda na to nemysliet akokolvek sa snazis...v nemocnici som bola 24h jeden den ma prijali operovali a na druhy den ma pustili a marodit nemusis tak dlho ak sa budes dobre citit ja som sa nejak neponahlala do roboty aj ked som bola v pohode chcela som trochu byt doma...vam mozno aj ta stimulka bude stacit preto vas doki nikam neposiela 🙂
@rebeca42 si mila dakujem.no uvidime.a pred tou laparkou ti robili tiez folikulometriu? Ja vobec neviem ci mi folikuly dozrievali aj predtym.teraz som mala az dva 17 a 21 mm.este sa dr smial ze budu dvojicky...ja neviem.ci sa na tu laparku odhodlam.po roku mam celkom dost.davam tomu cas do konca roka a mozno to seknem od noveho roka...:-/
@epelino neboj bude to ok 🙂 ak by si nahodou aj musela tu laparku postupit tak sa toho neboj da sa to vydrzat ani bolesti nie su take silne ako pri tazsich operaciach ale ja si myslim ze tabletky zaberu 🙂 a presne aj mna to napadlo ze mozno z toho budu dvojicky 😉 ja som mala len jeden folik nastastie teda dufam ze to dr. dobre skontroloval 😝
@epelino Ahoj. Ja som bola tiez na laparke tri tyzdne dozadu. Nemusis sa nicoho bat. Da sa to zvladnut zalezi to od organizmu ci ho mas silny. Ja som bola v Sliaci v Gyn por a nelutujem. Super pristup,skvele sestricki a ta strarostlivost nieco super. zaplatis si 67eur. Ja som tam bola tiez 24hod po operacii. Ale ako nelutujem tie peniaze stoja za to.
Viete sa mi niektorá k tomu vyjadriť prosím : Mne ovu testy neukážu , alebo nikdy neukázali ovu aj, keď bola potvrdená utz. Včera som bola 17DC na utz, kde mi Dr robila aj vnútorný a zároveň aj vonkajší utz, lebo sa jej nezdala moja výstelka , hovorila že nato, že som toľko deň cyklu mam nízku sliznicu a vyzerá to , ako keby som bola 9-11DC pred ovu, na pravom vaječniku len drobne foliky a ľavý len 7mm dominantný folik. Všetko by som chápala, len dnes som si urobila zase ovu test (robím si ich tento mesiac od 5DC) a nerozumiem tomu🙄🙄 je akože pozitívny 🙄
@ria294 je určite pozitívny, skús test aj zajtra, zaujíma ma čo z toho bude.. ja by som to dnes poistila ,-)
@korytnacka1981 poistila som 🙊😉a skúsim urobiť ovu test aj zajtra, robila som vždy testy doobeda a potom o 17h. Večer bývali vždy silnejšie aj keď neboli pozitívne . Tu sú všetky od 4DC (robené okolo 17h)....dam vedieť čo z tohto bude 🙈
@epelino to je sukromna klinika ale oplati sa to lebo je tam super pristup doktorov a sestriciek. Nadstandart to nebol to bolo kvoli tomu ze je to sukromna klinika poistovna to preplaca vsetko🙂 a mne zistili zrasty na lavom vajcovode ktory bol zrasteny o hrube crevo tak mi ho prerazali cely a driling mi robili kvoli PCO. Ale otehotniet mozem uz iba z praveho vajecnika nakolko mi lavy museli prerazat tak nebolo by z toho zdrave tehotenstvo. Takze tak🙂 ....ja som to znasala zle po operacii bolo mi zle na vracanie ale kedze som mala pred zakrokom prehanadlo tak boli creva prazdne a museli ma aj cievkovat. Vsetko zalezi od organizmu ci je silny a odolny. Jednej babe robili tiez laparku a driling a ta pohode behala po operacii sama na wc a podobne. Ale jej zase zrasty neodstranovali no.

@lauritka ved to ze absolvujes operaciu a aj tak nic z toho...