icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

epelino
10. nov 2017

@domci1203 tak ti drzim palce dalej.no Sliac je pre mna daleko, mysela by som to riesit blizsie pri bydlisku.budem to ked tak po novom roku riesit.uvidim.a tebe co odporucili dalej?

domci1203
10. nov 2017

@epelino ja tiez som to mala daleko 85km. Teraz mam stimulaciu clostylom a uvidime co z toho snad bude uspesna stimulacia a po troch rokoch sa dockame🙂 dakujem;)

ria294
10. nov 2017

@korytnacka1981 teraz robený test 🙄 vôbec tomu nerozumiem, pobolieva ma spodok bruška, citim aj vaječník a včera som ešte mala aj priesvitným hlien....

barbi339
10. nov 2017

Co myslite

lululka22
10. nov 2017

@ria294 ved je pozityvny a aj priznaky mas tak pekne snazenie zelam...
@barbi339 este skus neskor vecer alebo zase zajtra este mu chyba trochu.

barbi339
10. nov 2017

@lululka22 myslis ze dojde ovu??

kacenaaa
10. nov 2017

@ria294 hlavne sa snažte až keď test zbledne samozrejme aj teraz ja som mala ovulaciu až keď test zbledol na druhý deň 🙂

kakatulik
10. nov 2017

@ria294 comu tam nerozumies? Testik pekne sedi k priznakom. Vyzera to tak,ze sa blizi ovulka.😉

lululka22
10. nov 2017

@barbi339 moze preco nie. test vyzera ze neni uplne slaby, skus neskor dalsi a uvidis a potom len skusajte, drzim palce. 🙂

barbi339
10. nov 2017

@lululka22 NEMOYE CZSTA SKESLOVAT TEST SKOR CZSTZ SKRESLUJU tehotenske testz ne ci

ria294
10. nov 2017

@kakatulik moja ide o to, ako je možné , že mam ovu test pozitívny na 18DC , ked ja mávam krátke cykly cca24, a dnes som 19DC a na sone som bola 17DC mala som len 7mm folik, foliky praskajú cca pri 20mm, to znamená, že on nestačí dorast do nejakých max 48hodin , aby prebehla ovu.Testy nezodpovedajú tomu, aké výsledky som mala na utz 🙄preto sa tomu všetkému čudujem a som zvedavá , čo z toho nakoniec bude . Dnes som robila tri krát testy za deň a tie večerné už sú negatívne .....

lauritka
10. nov 2017

@ria294 aka je to citlivost ? mozu byt viac citlive testy.

kakatulik
10. nov 2017

@ria294 noo,tak to je zaujimave. Mozno iba hormonalny vykyv. Podla dlzky cyklu,by si mala mat ovulku okolo 10DC. Ako to tam vyzeralo vtedy?

korytnacka1981
10. nov 2017

@ria294 šuuuuuuuup na manžela 🙂 ja som mala ovu každý mesiac inak, nikdy sa mi neopakovali, raz 14 dc, další mesiac 22 dc... cyklus 26 dní

barbi339
10. nov 2017

@korytnacka1981 akoze tak ste ovulku mali raz tak raz tak

ria294
10. nov 2017

@lauritka 10tkove , ale dnes som narýchlo kúpila v lekárni iný na porovnanie a boli tiež pozitívne. Ja som už vyše roka nemala žiadne testy nikdy pozitívne , toto je prvý krát , tak ma to prekvapilo, BT meriam, tak uvidim či potvrdí ovu. Potom sa ešte len budem čudovať , kde sa tam nabral nejaký folik 🙈

lauritka
11. nov 2017

@ria294 no je to zvlastne, a pco nahodou nemas ? lebo aj vtedy je zvyseny LH a testy mozu vychadzat silnejšie aj viackrat za cyklus. a ten z lekarne bol pozitivny tak ,ze tie dve boli uplne rovnake ?? jasne meraj BT, tam sa to potom najlepšie ukaze.

korytnacka1981
11. nov 2017

@barbi339 ano, stále rôzne, nikdy to nebol ten istý deň..

ria294
11. nov 2017

@lauritka tie testy z lekarne prvý bol rovnako pozitívny a tie dva potom už negatívne. Pco nemám .

alilka
12. nov 2017

Baby ja ovu testy negatívne a bt dnes vyskočila .som 22dc aj minulý mesiac som mala ovu až 21dc..čo si o tom myslíte?ja to nechápem..ako to že som celá divná už dávno viem..ale toto sa mi ešte nestalo .včera ma dosť bolelo brucho celý deň..

epelino
12. nov 2017

@rebeca42 ahoj ako? Nieco nove? 🙂

rebeca42
12. nov 2017

@epelino Ahoj akurat dnes som na teba myslela ze mas nove ty 🙂 u mna zatial len to ze mam asi tak 2-3dni take zvlastne stavy aj ked dnes som bola celkom v pohode pripisujem to tym hormonom co som nimi tento mesiac bola nadopovana ale kamoska uz do mna huci nech testujem len ja este stale nemam odvahu 😕

epelino
12. nov 2017

@rebeca42 ahoj a ktory dc si teraz? Mna tiez pobolieva v podbrusku ale tiez to pripisujem clostilu...a testovat ja uz radsej nie, aby som nebola sklamana.ved pockaj ci nebude menzes meskat a potom testni 🙂

lauritka
12. nov 2017

@alilka a testovala si kazdy den ??? jedna teplota este nepotvrdzuje ovulku, az ked sa to bude drzat hore. hlien sledujes ?

alilka
12. nov 2017

@lauritka áno testovala som asi týždeň..hlien ja nemávam veľa tak sa mi ťažko sleduje ale mala som taký akoby plodný..viem že jedna teplota to nepotvrdí len mi to divné prišlo..ale ja som 12,DC bola u dr a žiadne dominantné vajko nevidela..tak som síce testovala ale bola zmierená s tým že to bude anovulak..ale veď zasa poznáme tie moje "anovulaky" ako aj posledný dopadol keď pamatas 😁

rebeca42
12. nov 2017

@epelino dnes som 25DC ved aj ja sa toho bojim len som mala teraz predosle dni take divne stavy ze ma uz nahovarali na testovanie ale dnes som bola zase v pohode tak neviem ty si kolky dc?

lauritka
12. nov 2017

@alilka jj.. no uvidime čo dalšie teploty urobia. 🙂

alilka
12. nov 2017

@lauritka som normálne zvedavá.minuly mesiac sme sa snažit nemohli ale aj tak som merala lebo som chcela vedieť či mám ovu a či po operácii fungujem ako mám..a bola..ten 21dc..sivé neskôr ako bežné ale bola .tak uvidím čo zajtra teplota..😊 jaaaj len nech sa môj nedozvie že meram lebo ma zje 🙊🙊😂😂😂

lauritka
12. nov 2017

@alilka hlavne nenapadne 😀

alilka
12. nov 2017

@lauritka zatiaľ mi to ide. 😁 Aspoň si to myslim..nehovorí nič 😂😂