Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@epelino Mala by som dostat teraz vo stvrtok (+ -) uvidime...bola som strasne unavena to ale preslo uz to vcera nebolo az take strasne uvidim ako to bude dnes a chodim casto na wecko a tak celkovo som sa citila inak vraj to bolo na mne dost vidno ze som taka ina...neviem ci to nebolo tymi hormonmi tak radsej pockam ci pride ms ak nie tak testnem...
@sophinka17 Ahoj. Toto je pozitivny.
@ejuska2586 dakujem 🙂
Dievcata,cisto teoreticka otazka: mozem mat ovulaciu aj napriek tomu,ze testy mi ju neukazuju...su stale negativne?Hovorila som gynekologicke...vravela,ze mam kaslat na ovulacne testy a mat pravidelny sex kazde 2-3 dni.Ale aj tak...mozno je n je telo ine a testy na ten hormon nereaguju tak,ako by mali,ibaze sa mi to nezda.Ked som sa pytala lekarky,ci nemozem mat anovulacne cykly,vravela,ze ak mam pravidelnu menstruaciu,urcite ovulujem.Dalej som snou riesila hormonalny profil...mozno toto je problem toho,ze sa nedari...no tiez vravela,ze hormony by sa odrazili v nepravidelnom/inom cykle...ze jednoducho by sa to tam ukazalo,ze nie je dovod robit tento hormonalny scrining.Tak ja potom neviem...menstruacia pravidelna,podle nej ovulujem I.ked testy nic neukazuju,a tehotenstvo nikde a ked sa v predpokladanych plodnych dnoch snazime.Mate s niecim podobnym skusenost?Dost by mi pomohlo,keby tu bola mamicka ktora aj napriek negativnym ovulacnym testom otehotnela.Dikicko
predam za symb.cenu co mi ostali ovu testy 41ks a 2tehu za 10e
@dzamajka mozno by bolo najlepsie skusit merat bazalnu teplotu, aby si videla ci ovulujes. alebo zmenit lekarku, ked tato ma taky pristup 🙂
@sophinka17 no veru, chystám sa začať, ibaže momentálne je to cele pre mna ako španielska dedina...možno sa niekto zasmeje, no ja si to fakt musím naštudovať, ako na to...meranie bazálnej teploty je teda istotka? Zistím tým ozaj, či ovulujem?
Dievcata,odpadla som...tak takyto test som este nemala...viem,ze mu este trocha chyba...ale doteraz boli vsetky ciarky takmer neviditelne...je toto vobec mozne?Asi som fakt mala anovulacne cykly a toto vyzera byt na dobrej ceste,co myslite?Neviem teraz,ci este pockat jeden den,ci co 🙂
@ivusik1111 To podla tohto testu nezistis. LH klesa a stupa stale pocas cyklu. Testuj dalej.
@ejuska2586
Áno ja viem , len som sa potešila ze aspoň nejakú akú takú čiarku vidno lebo doteraz neboli skoro žiadne :( snáď ovu bude ...
@ejuska2586
Dnes som 17DC
@ivusik1111 Určite bude, len musíš byť trpezlivá 🙂
@dzamajka ja mam presne toto iste :/ a aj odpovede gynosa ... nechce ani za svet ten horm. Profil spravit... teraz uz nemal na mna nervy tak ma poslal do centra reprodukcie .. idem v decembri .. ale nechapem tomu preco stale mam negativne a ini raz som nemala dve viditelne palicky .. ta druha je vzdy veeelmi slaba .... ale moze to byt aj za to ze ja mam sice pravidelny cyklus ale 25 dni krvacam a druha faza je kratka ale vtedy mam aj hlien aj biely a potom aj priesvitny a aj ma bolia vajecniky a mam vlhko v nohavickach .. to su znaky ze by mala byt ovu .. tak ja neviem
@ivusik1111
Ahojky je pozitívny ale myslím, že mu kúsok chyba ale snažiť sa treba už lebo predsa spermošky sa udržia v tele ženy aj 3-4 dni 🙂 držím palce ! Prípadne hoď ešte najbližší testík.
@simona_simi
Skúsim spraviť este jeden okolo 17:00 a hodím sem foto 🙂 tak my sa snažíme tak každé 2-3 dni tak snáď to vyjde a trávime sa 😀
@hennyinnsbruck
Áno môže ;) ja som mala takýto včera dnes trestnem o 13:00 ze ako 🙂

@rebeca42 ja som 22dc a cykly mam 28-31 dni takze u mna by bolo aj tak skoro testovat.a co ti byva zle alebo ake cudne stavy?