icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

epelino
12. nov 2017

@rebeca42 ja som 22dc a cykly mam 28-31 dni takze u mna by bolo aj tak skoro testovat.a co ti byva zle alebo ake cudne stavy?

rebeca42
13. nov 2017

@epelino Mala by som dostat teraz vo stvrtok (+ -) uvidime...bola som strasne unavena to ale preslo uz to vcera nebolo az take strasne uvidim ako to bude dnes a chodim casto na wecko a tak celkovo som sa citila inak vraj to bolo na mne dost vidno ze som taka ina...neviem ci to nebolo tymi hormonmi tak radsej pockam ci pride ms ak nie tak testnem...

alilka
13. nov 2017

@lauritka no tak teda dnes tá bt klesla..dokonca na 36,1.. predovulacne mávam 36,3-36,4..ale zaujímavé je že o 3tej ráno som sa zobudila zmerala zo zvedavosti a bola 36,8..a o 7mej už 36.1..😏 zvláštne..včera som merala o 4tej ráno ,vtedy som vstala do práce..😁

lauritka
13. nov 2017

@alilka tak potom to bola nejaka haluz.a chora sa necitis?

alilka
13. nov 2017

@lauritka nie práveže absolútne..cítim sa dobre..len sa neustále cítim ako pocikana 😁

lauritka
13. nov 2017

@alilka tak ovu sa blizi...🎃

alilka
13. nov 2017

@lauritka mne sa to nejako nezdá..som 23dc..tie mávam 29-31dnove..dnes mi zasa nedalo pokoja tak som kúpila test .25tkovy..takto vyzeral..viem že pozitívny nieje ale ja mávam inak mimo ovu čisté testy..

epelino
13. nov 2017

@rebeca42 ved prave.nevieme ake zmeny spravi ten clostil.mna uz napr o takomto case tyzden pred ms bolievaju prsia a teraz nie.ale ja myslim, ze by som to citila keby som bola tehu...

rebeca42
14. nov 2017

@epelino prsia ani mna nebolia ale mna celkovo malo kedy bolia aj pred ms...ani ked som bola tehotna nepamatam ze by ma boleli urcite nie tak skoro

epelino
14. nov 2017

@rebeca42 a ty uz mas deti ak sa smiem spytat? Mna praveze tyzden pred ms bolievaju velmi a teraz nic...

sophinka17
15. nov 2017

Zienky, tento uz je pozitivny ci este mu chyba?

ejuska2586
16. nov 2017

@sophinka17 Ahoj. Toto je pozitivny.

sophinka17
16. nov 2017

@ejuska2586 dakujem 🙂

dzamajka
16. nov 2017

Dievcata,cisto teoreticka otazka: mozem mat ovulaciu aj napriek tomu,ze testy mi ju neukazuju...su stale negativne?Hovorila som gynekologicke...vravela,ze mam kaslat na ovulacne testy a mat pravidelny sex kazde 2-3 dni.Ale aj tak...mozno je n je telo ine a testy na ten hormon nereaguju tak,ako by mali,ibaze sa mi to nezda.Ked som sa pytala lekarky,ci nemozem mat anovulacne cykly,vravela,ze ak mam pravidelnu menstruaciu,urcite ovulujem.Dalej som snou riesila hormonalny profil...mozno toto je problem toho,ze sa nedari...no tiez vravela,ze hormony by sa odrazili v nepravidelnom/inom cykle...ze jednoducho by sa to tam ukazalo,ze nie je dovod robit tento hormonalny scrining.Tak ja potom neviem...menstruacia pravidelna,podle nej ovulujem I.ked testy nic neukazuju,a tehotenstvo nikde a ked sa v predpokladanych plodnych dnoch snazime.Mate s niecim podobnym skusenost?Dost by mi pomohlo,keby tu bola mamicka ktora aj napriek negativnym ovulacnym testom otehotnela.Dikicko

nikusiak9
16. nov 2017

predam za symb.cenu co mi ostali ovu testy 41ks a 2tehu za 10e

sophinka17
17. nov 2017

@dzamajka mozno by bolo najlepsie skusit merat bazalnu teplotu, aby si videla ci ovulujes. alebo zmenit lekarku, ked tato ma taky pristup 🙂

dzamajka
17. nov 2017

@sophinka17 no veru, chystám sa začať, ibaže momentálne je to cele pre mna ako španielska dedina...možno sa niekto zasmeje, no ja si to fakt musím naštudovať, ako na to...meranie bazálnej teploty je teda istotka? Zistím tým ozaj, či ovulujem?

dzamajka
18. nov 2017

Dievcata,odpadla som...tak takyto test som este nemala...viem,ze mu este trocha chyba...ale doteraz boli vsetky ciarky takmer neviditelne...je toto vobec mozne?Asi som fakt mala anovulacne cykly a toto vyzera byt na dobrej ceste,co myslite?Neviem teraz,ci este pockat jeden den,ci co 🙂

dzamajka
18. nov 2017

Jaj, s tolkej radosti som zabudla na fotku😀

ivusik1111
24. nov 2017

Ahojte baby 🙂 snažíme sa o druhé babo . Jednu dcéru už mám a teraz som v lete potratila :( testujem sa odvtedy ovu testami a až dnes mi ukázalo takúto čiarku . Na všetkých ostatných bola takmer neviditeľná ... co myslite , kedy možem očakávať ovu ? ;) ďakujem

ejuska2586
24. nov 2017

@ivusik1111 To podla tohto testu nezistis. LH klesa a stupa stale pocas cyklu. Testuj dalej.

ivusik1111
24. nov 2017

@ejuska2586
Áno ja viem , len som sa potešila ze aspoň nejakú akú takú čiarku vidno lebo doteraz neboli skoro žiadne :( snáď ovu bude ...

ivusik1111
24. nov 2017

@ejuska2586
Dnes som 17DC

ejuska2586
24. nov 2017

@ivusik1111 Určite bude, len musíš byť trpezlivá 🙂

semisa
24. nov 2017

@dzamajka ja mam presne toto iste :/ a aj odpovede gynosa ... nechce ani za svet ten horm. Profil spravit... teraz uz nemal na mna nervy tak ma poslal do centra reprodukcie .. idem v decembri .. ale nechapem tomu preco stale mam negativne a ini raz som nemala dve viditelne palicky .. ta druha je vzdy veeelmi slaba .... ale moze to byt aj za to ze ja mam sice pravidelny cyklus ale 25 dni krvacam a druha faza je kratka ale vtedy mam aj hlien aj biely a potom aj priesvitny a aj ma bolia vajecniky a mam vlhko v nohavickach .. to su znaky ze by mala byt ovu .. tak ja neviem

ivusik1111
26. nov 2017

Ahojte baby .. co myslite je pozitívny ? Mne sa zdá ze este mu chyba :(

simona_simi
26. nov 2017

@ivusik1111
Ahojky je pozitívny ale myslím, že mu kúsok chyba ale snažiť sa treba už lebo predsa spermošky sa udržia v tele ženy aj 3-4 dni 🙂 držím palce ! Prípadne hoď ešte najbližší testík.

ivusik1111
26. nov 2017

@simona_simi
Skúsim spraviť este jeden okolo 17:00 a hodím sem foto 🙂 tak my sa snažíme tak každé 2-3 dni tak snáď to vyjde a trávime sa 😀

hennyinnsbruck
27. nov 2017

Kocky. Som 19dc , ovu byva 20dc. Test takyto. . Moze byt ze ovu bude zajtra ze?

ivusik1111
27. nov 2017

@hennyinnsbruck
Áno môže ;) ja som mala takýto včera dnes trestnem o 13:00 ze ako 🙂