Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@snazilka1004 pozri
@monika20111990 áno teraz už je pozitívny 😊😉
@snazilka1004 jún teším sa moc ďakujem že si mi odpísala 😘
@pink_lady heeej 🙂 kedze ovu test je pozitivny 12-24 hod pred ovu, tak sobota je vpohodickee :P
Ahojte potrebujem radu včera som sem dávala ovu testy dnes som si ráno robila o 7.30 a druhý teraz o 19.10 prosím poraďte myslíte že ovu už bola dnes som mala veľké bolesti podbrušku aj pri chôdzy má veľmi bolelo ako keby som mala dostať menzes musela som si dať tabletku od bolesti včera sme sa z manželom keď vyšiel test radšej posnazili dnes tiež chceme len teraz neviem čo znamenajú tie testy prosím žienky poraďte mi ďakujem 😊
Neviem či ten druhý z dnešného večera nie je rozmazany
@monika20111990
Ten ranný je pozitívny a večerný už nie ... ovu prebehne v priebehu 12-48 hodín po poslednom pozitívnom ovu teste , takze je dobre ze ste sa snažili 🙂
@monika20111990 ovulacia nastava do 48 hpdin od pozitivneho podla bolesti tie byvaju vacsnou pred je bud dnes alebo zajtra. Eate posnazte
@ivusik1111 tak sa máme aj dnes áno?
@monika20111990
Myslis zajtra ráno ? Áno určite poistite 🙂
@ivusik1111 dnes vecer myslím a zajtra že by sme sa mali poznažiť😊
@ivusik1111 môžte aj dnes aj zajtra
Tak ten môj včerajší bol zrejme predsa len +, ja mam celkovo dosť riedky moc, aj keď obmedzim tekutiny ja furt curam ako diva... Tak možno preto tie Ovu testy pre mňa asi nebudú vhodné. A viem proste ze ovulku mam - typická bolesť, hlien aj teplota... Nevadí, s manzelom sa snažíme pravidelne každé 2-3dni, tak snáď to (raz) vyjde
@dasaa
😊 Ďakujem ale ja sa už nemusím snažiť 😊 Ja už som tehu 😅
@monika20111990
Prepáč zle som si to prečítala ☺️ Áno určite poistite ale stačí obden nemusíš každý deň ...
@ivusik1111 jeminku prepáč to malo byt Monike
@dasaa
Nevadí v poriadku 🙂
ahojte potrebujem poradit..mate niekto skusenosti s ovu testami pepino a dr max??? dr max stale negativny a pepino takmer pozitivny..neviem comu verit..
@veronika2703 to máš presne ako ja, a ovulka bola 100%...vid foto z piatku... Presne tie znacky
@veronika2703 urcite dr. Max. Mne ukazali ovulku pekne kazdy mesiac. S Pepinom nemam dobre skusenosti, tie mi stale vyzerali ako pozitivne.
@pink_lady heeej aj som si spomenula na teba, ze si to sem davala..mne sa ale minuly dr max testy, uz mam len pepino🙈
@pink_lady a merala si si aj teplotu?
@veronika2703 anoaj teplotu...aj podla hlienu...aaaa mne zacali najdlhsie dva tyzdne...od ovu po ms :D (snazim sa nad tym nerozmyslat ale veeeelmi by som bola rada keby to vyjde...
@pink_lady paraada 🙂 ja som si robila aj dnes ovu testy ale mam pocit ze su velmi podobne vcerajsiemu..tak neviem..hlien mam asi dnes...tak zajtra este poistime a potom zacne aj mne dlhe 2-tyzdnove obdobie :D
@veronika2703 ano...trochu slabsie...ja si myslim ze ovulku uz mas alebo budes mat v blizkom case...teda ak mas aj ine priznaky,...a o mesiac sa stretneme v teme oktobrovky 😝 ;) kolkaty DC si?
...ale toto teda bolo prvy a posledny raz co som kupila ovulacne testy ...
@pink_lady noo dnes som 14 DC 🙂 takze snazilkujeme o sto sest.. :P ja vobec necitim ovulaciu, takze tazko povedaat...ty si kolky den? snaad to vyjde a buduci mesiac ich uz nebudeme potrebovat :P

@snazilka1004 ahoj čo povieš teraz myslím si že tá druhá je silnejsia než tá kontrolná. Čo myslíš ?