Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@tinus999 Ja som doteraz tie testy nerobila...ale je to dost narocne to sledovat,ci uz je ,ci nie.Niekomu tak krasne ukaze,ze ma krasne 2 ciarky.No mne nic take neukazalo.Ale uz zacneme,lebo ja mam cyklus 28,30,31.Posledne 2 mesiace som mala na 31 den.Tak ono sa to meni.Ja mam pocit,ze dnes terab zacat.Ono je to mile od @laurita ze sa nam snazi poradit a vsetko.Je nasa dobra dusa 🙂 ...ale musime sa uz same rozhodnut,kedy zacneme.No drzim palce 😉
@lauritka ahoj lauritka, mam na teba este jednu otazku, mozno uplne hlupu, ale verim,ze budes vediet poradit 🙂 zaujima ma, ci je taka moznost, ze napriek tomu, ze ovu prebehla (podla ovu testov + vzostupu BT) - ze sa vajicko z foliku neuvolni? podla testov a BT to totiz vzdy vyzera,ze ovu prebehla... ako to funguje? 🙂 ci ono sa uvolni uplne vzdy akurat ked sa ho nepodari oplodnit, tak sa proste vyplavi pocas ms?
@lauritka prosím skús mi poradiť co robiť: spomínala som ze začala som spinit od 9dpo 5 dni, druhý den to bolo dosť, už som myslela ze mrska, som si aj zmerala bt a bola klesnuta 36,9, som myslela ze už príde ale spinenie ustalo, bt vystúpila na 37, prsia ma hrozne bolia, ale zas po dni začalo take spinenie, mám urobiť test, či čakať, alebo ísť radšej doktorovi? Bolia ma vajecniky a stále mám pocit ze už to prepuklo a ked idem na wc tak nic 😲 neviem co si myslieť
Dakujem
@renkaniki to máš pravdu, je to super že sa máme s kým poradiť a zhodnotiť naše výsledky v testovaní, vďaka @lauritka ...vlieva nám nádej...😀,
Aj ja sa testujem tento cyklus prvý krát, moje 1 tehu sme riesili s gynekologom a on mi vždy povedal kedy je to naj podľa folikulometrie, lieky a injekcie, ale vtedy som mala nepravidelnú MS...
@lauritka ☹ to ma veľmi mrzí, aké je to nespravodlivé v živote že niekto má aj keď nechce a niekto kto by si zaslúžil radosť z detí ten nemôže...ale nádej zomiera posledná tak musíš len veriť a raz možno príde ten deň...veď všetky čo sme tu každý deň čakáme, dúfame a veríme že sa šťastie znova usmeje aj na nás... Veľmi ti to prajem, z celého srdca
mamicky JE MOZNE ZE BY PREBEHLA OVULACIA AJ BEZ TYCH POZITIVNICH TESTOV?TESTY NSI ROBIM DENE AJ DVA A SU STALE NEGATIVNE UZ ANI NEDUFAM ZE KEDY BUDE CIAROCKA VOBEC ANI SLABA SEM TAM LEN DUCH MALY ....ALE DRUHY DEN CIZE OD VCERA DNES MAM NESKUTOCNY TEN HLIEN A VELMI VELMI VELA A PRITOM OVU TESTY SU LEN Z MALILINKYM DUCHOM CO SI O TOM MYSLITE AJ PRSIA KRIZE A PODBRUSKU MA PICHA.-(SOM UZ S TOHO CELA DOMOTANA CI ANO CI NIE
@macinka92 len testuj dalej, nemusis robit dva denen, ak mas druhu slabu, len keby bola skoro taka silna ako kontrolna.
aspon silny by mal vyst, niekedy sa nemusi vystihnut vrchol, ale mal by byt skoro poozitivny. LH musi stupnut pred ovulaciou a to dost rapidne. kuk obrazok v clanku http://www.mimibazar.sk/navody.php?user=120780

@renkaniki
@lauritka baby ja som z toho už celkom paf, pre istotu robíme tutumutu každý druhý deň...