icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

ja17ay
13. mar 2018

@ceklis tiež sa spolieham, že by sa lutealnu faza predĺžila, no podľa ostatných cyklov čo sledujem 4 mesiace je 11-13 dni max. Testujem stále, aj poobede skúsim no stále neni silná druhá len z polovice slabsia ako kontrolna asi 3 dní . Dobtedy minimalne. A od 17dc mi manzel odchadza na 10 dni prec, tak som napätá teraz, či to stihneme 😐.

veronika2703
13. mar 2018

@ja17ay ahoj 🙂 ja mam 29 DC a tento mesiac mi takisto nevysiel pozitivny ovu test ani jeden..🤷🏼‍♀️ dnes som 3 dc..teda aj u teba to vyzera na anovulacny tento mesiac

ja17ay
13. mar 2018

@veronika2703
Ahoj... veď práve. Už sa na to pripravujem . Hold - matka príroda je nevyspytateľná...

veronika2703
13. mar 2018

@ja17ay ja uz tak druhy mesiac po sebe 🤷🏼‍♀️ nevadiii, nabuduce to snad vyjde 🙂

jituska666
13. mar 2018

@veronika2703 mne sa este nestalo zeby som nemala pozitivny ovulacny test,ja si pre istotu kupujem ale digitalne testy,ale su o dost drahsie.

veronika2703
13. mar 2018

@jituska666 druhykrat sa mi to stalo teraz po sebe..neviem preco..tento cyklus idem na folikulometriu tak uvidime co povie dr.

laauraa
13. mar 2018

Caute zenusky mam otazku svagryna sa snazia a robi ovu testy viete mi poradit ci uz bola ovulka alebo este len pride ? Lebo viem ze este asi nebola ale preco vcerajsi tak zosvetlel ? Dakujem😊

lauritka
14. mar 2018

@laauraa teoreticky mohol byt vrchol toho 13 dc.len ho memusela presne vystihnut.ale na presne urcenie by ttebalo este pomerat aj BT.a sledovanie hlienu zaroven.

ja17ay
Autor odpoveď zmazal
ja17ay
14. mar 2018

@ceklis
@veronika2703
Babulky tak predsa až dnes 16dc je pozitívny 😊. Zajtra mi už muž odchádza na služobnú, tak dnes je jediná šanca, snáď to bude stačiť do ovu... 😐

veronika2703
14. mar 2018

@ja17ay supeeer 🙂 tak sup na vec 😜✊🏻

ceklis
14. mar 2018

@ja17ay krasny :D ved zajtra ked odchadza, tak este rano skuste take narychlo tutu mutu
drzim moc palce

laauraa
15. mar 2018

@lauritka ajoj dakujem za vysvetlenie .. no oni len teraz zacali sa snazit mesiac-dva tak zatial len testy skusa .. taze BT zatial neriesi no a vcerajsi vyzeral nejak takto vies si to porovnat z tymi ostatnymi dakujem 😘

lauritka
15. mar 2018

no podla mna este len bude... nech testikuje dalej. tu este kusok chyba.

dadus_ka
15. mar 2018

Myslíte ze toho 16-17DC bola ovulka? Alebo az potom? Poradte pls ako to je kedy som asi mala ovulku

monika_akinom
15. mar 2018

@dadus_ka ahoj, ten 16 DC je pozitivny podla mna. Takze ovu bola 17-18 DC.

dadus_ka
15. mar 2018

@monika_akinom dakujem. Ked sme sexikovali den pred a den po ale netrafili sme v ten 17dc tak je tam sanca ze?

laauraa
15. mar 2018

@lauritka ahoj tak dnesny jej test uplne ze mega negativny ... je dnes 15 dc ...a cyklus mava tak 33-35 tak neviem ale testuje prvy krat a zacala na tych 11dc

lauritka
16. mar 2018

@laauraa to ste oze pristt.zaae moze zosilniet.ak mava dlhsi .tak pozitivny moze byt okolo 18-19dc

jituska666
16. mar 2018

ahojte zienky, v utorok rano som mala pozitivny ovulacny test,ale az teraz mam ten vytok ktory sa tu tak casto spomina? co to vlastne znamena? byva ten vytok uz po ovulacii kedze som ju uz mala kedze dnes je piatok. ktora ma s tym skusenosti?

ja17ay
16. mar 2018

@jituska666
Ahoj. A aký je. Priesvitny alebo biely? Ja som mala ten priesvitny tahavy aj na 10cm sa roztahoval cca 4 dní pred ovu a ešte deň po. Potom už biely. Takže ak je priesvitny a taký vodnaty a nelepi keď schne, tak je to ten správny a ešte máš asi plodný deň.🙂

jituska666
16. mar 2018

@ja17ay nie je priesvitny.pred ovu som ho nemala,vcera to trochu zacalo a dnes ho mam silnejsi.

ja17ay
16. mar 2018

@jituska666 ak je biely a hustejsi tak uz je po ovulacii. Aj ked ho viac vnímaš . Ovu si mohla mat v stredu, max vo štvrtok.

snazilka1004
16. mar 2018

Ahojte... som dnes 11DC včera som si robila OVu test (horný) a dnes tiež (spodný) predchádzajúce 2 cykly mi vieš pozitívny na 13 DC teraz na 10DC mam takú silnejšiu čiarku , viem nieje pozitívny .... plodný hlien som mala od pondelka a dnes šan už začína meniť je stále mokrý, ale už šan slabšie naťahuje a začína byt biely, včera ho bolo najviac a bol úplne ako egg white... chcem šan opýtať je možné ten ovu bola, bude dnes zajtra ale s ovu testom som nezachytila vrchol? .... alebo ovu ešte len príde a mam skusat ďalej testy? ... potom ešte milovali sme sa včera aj predvčerom, dnes manžel pracuje a až zajtra ráno bude doma je šanca že môžem otehotniet, keď dnes vynecháme? Ďakujem

jituska666
16. mar 2018

@ja17ay tak utorok a streda sme boli aktivni kedze som mala v utorok pozitivny test. no uvidime ci to vyjde ci zas nie

ja17ay
16. mar 2018

@jituska666
Že? Táto lotéria 😃. Horšia ako športka.
Ale snáď hej. Ja som mala ovu vo stvrtok a stihli sme len v stredu, lebo už je odcestovany. Ale myslím že to klapne 🙂.

pink_lady
16. mar 2018

ahojte, uz som tu zas, blizi sa ovulacia :p este netestujem, minuly mesiac som mala 12DC, dnes som 9DC...tak od nedele...dnes som bola na preventivke a na zdravom vajecniku mam 3 dozrievajuce folikuly...taaaaak dufam ze jeden z nich proste musi byt uspesný!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D sa mi smiali, ze len aby to neboli rovno trojky :D (aj ked viem ze dozreje len jeden, dominantny, ale vylucene nie je nic...

ja17ay
16. mar 2018

@pink_lady
Poznáš to porekadlo... kde sa dvaja bijú, tretí vyhráva 😃. Tak testuj a držíme palce. Treba hlavne si ten čas užívať a vtedy sa zadari 👍

dadus_ka
18. mar 2018

Baby poradte prosim. Myslela som ze ovulka bola 16dc ale teraz 26dc mi vysiel takyto test. Vtedy sme to robili naplno ale je mozne ze ovulka az teraz??? Alebo by to mohlo znacit aj tehotenstvo? Ja uz neviem

katulienka34
18. mar 2018

@dadus_ka keď máš doma tehu testik,určite by som vyskúšala 😉