Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@macinka92 a mas dobre testy? neskusis inu firmu resp. skontoluj "datum spotreby". Podla mna by riadny ovu test mal zachytit zvysene LH a to je hormon ktory vypudi vajicko z folikul takze nemala by byt ovu bez pozitivneho testu... moj nazor.... este ma napada ze mozno uz hlien zodpoveda ovulacii ale pokracuj v testoch a mozno za den - dva uz budes pozitivna. AK budes aj dalsi mesiac z toho zmatena odporucam merat bazalnu teplotu ako sprievodny priznak. papa
ja mavam tych 27-28 dni posledna ms bola 10-11,2,2014
@macinka92 tak ja ti z osobnej skusenosti mozem povedat ze jak prediktor vyzera sofistikovane a "pekne" tak na prd fungoval 🙂 - nemam dobre skusenosti aj ja som bola z neho zblbnuta lebo raz duch svetlejsi potom tmavsi potom aj kontrolna ciara bola taka vselijaka. Podla mna chod podla secret woman ten sa mne velmi osvedcil neukazoval nic a ked sa blizila ovu zacala vznikat ciarka dokonca cez obed bola svetla a vecer uz tmavsia ako kontrolna a uz s aj islo na to 🙂
@lverffy viesco je toprvy mesiac a zacala som asi od 7meho dna asi druhy den ako mi ms skoncila a ta bola nejake 4-5 dni ...neviem co to mam uz jedneho synceka a to som ani nevdelea o nejakych ovu testov mala som len 18mnast a snazilisme sa dennodenne rok az kym sa tro podarilo a teras skusam testy aby to vyslo skorsie a neviem co to☹
@lauritka ahoj tak zase ovu stmavol vcera takyto testik prvy na obed druhy vecer... Dnes bol hlienik a na obed uz ovu mamatest slabucky...myslis ze mozem ratat ze ovu prebehla teda dnes?a ako sa to teda pocita dpo ? 🙂 dakujeem
@valika1210 no nebol sice uplne pozitivny, ale mozno ti to rychlo stuplo 😉 cize ovu dnes, este pripadne zajtra a potom uz mozes pocitat dpo.
@lauritka dakujem 🙂 🙂
@lauritka Tak mala si pravdu,ze este pockat,ze to stupne...tak teraz som si robila test a je uz ciarka silnejsia.Nie az taka,ako kontrolna,ale ju zu pekne vidiet.Tak sup sa na to,ze???? 🙂 😉Alebo zajtra lepsie???A ako by to bolo,keby som aj zajtra urobila test???Moze byt ciarka silnejsia alebo uz slabsia???
@jaspiska podla mna ovulacia bola avizovana v den 11 a prebehla v den 12 ale ta fotka z dna 13 je taka otazka /bud zla foto alebo fakt uz po ovulacii/ - mozno este v tento den by ste mali vyskusat. Od prveho pozitivneho ovu testu by mala ovulacia prebehnut do 24 hodin cize ja odhadujem ze dva najplodnejsie dni bolo 11 a 12. pa
Zienky mna to uz nebavi :( cakat,testovat,nevediet na com som... ta pseudomenopauza a hormony su take velkeee svinstvo, ovu test negativny,od vcera ma boli v podbrusku,neviem ci si to uz nenamyslam,18.2. bola sliznica nizka,folikuly 9 mm....a moj graf stale dole, ako to zvladate,tieto testovania a merania a tak.... ja som este poriadne nezacala a uz sa citim psycho 😀

@tinus999 podla toho co mam odtestovane zatial na tvojich testoch nevyzera ze sa blizi resp. blizila ovulacia. Nesleduj ducha ty musis cakat na ciarku aspon tak silnu ako je kontrolna ony tieto ovu testy maju stale take jemne ciarky raz viac raz menej - cakaj kym budu obe rovnako vyrazne. papa