Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka ano,nechapem,testujem a nic,uvidime zajtra,ci pride MS,len ma to teoreticky zaujalo,kedze take som nemala este
Ahojte baby, ako pokračujete? Nebola som tu 4 dní, ležala som s horúčkami, ani som nevládala chytiť mobil a čítať vás tu ,
Môj graf nemá ani výpovednú hodnotu kvôli teplotám (Večer stúpali až na 38,9) tak sa bojím, že tento mesiac to pre chorobu opäť neklapne 😥.
Držím vám veľmi palce 👍
@ja17ay ahoj Moja ..
Ja som citala ze vela bab prave ked boli chore otehotneli mysli pozitivne mozno prave teraz to vyjde ak nic ..
Tak nevadi ideme dalej ja tento mesiac asi ovu mat Nebudem 😑
Ale nevadi idem na slovensko dam to do poriadku a
Mam aj clomid takze snad ..
To dopadne dobre
Inac skore uzdravenie prajem
@ja17ay Ahooj.No ja som dnes 4 alebo 5 DPO ani sama neviem ako to rátať keď si nemeriavam bazálnu.Ale tiež tomu nedávam nádej..ale to nevadí že si bola chorá..kamarátka otehotnela v ten mesiac kde mala zapálené močové cesty a mala tiež horúčky.
@monika1791
Ahoj, neviem či ti toto pomôže v ratani dpo, ale vtedy keď máš ešte vodnaty hlien, je možna ovulacia a v deň keď už máš hlien hustejsi, alebo belavejší tak už je vraj po ovulacii, lebo vraj bezprostredne po ovulacii sa hlien uz stáva hustejsi.
@ja17ay Ahaaa,no hlien som si už ani nepamätám...ale rátam že asi 15DC som už bola po ovulke lebo ma už ani nič nebolelo a už som mala 14DC k večeru negatívny ovulačný test.Buduci cyklus si to lepšie odsledujem
@ja17ay A v ktorý deň cyklu si mala posledný pozitívny ovu test?
Ja 16dc ešte pozitívny, ale 15dc bol uplne silný, teda testovacia bola omnoho silnejšia ako kontrolná, no toho 16dc už som mala hlien biely a hustejsi a teplota stúpla. Tak u mňa asi v deň najsilnejšieho testu bola ovu, ja inak bezne mám 3 dní pozitívny, 1 deň rovnako silna, 2 den je testovacia o hodne silnejšia a 3den zas rovnako silné, preto som začala merať BT, aby som sa v tom vôbec vyznala. Aj podľa bolesti mi to sedí na deň toho najsilnejšieho testu (15dc- to som cítila riadne kŕče vecer)
@monika1791
@ja17ay Ja som mala najsilnejší ovu test 13DC a fakt strašne bolesti..14DC som ho mala doobeda ešte pozitívny a ku večeru bol už negatívny..aj bolesti boli menšie.Tak to rátam tak že 15DC som 1DPO😁ale fakt radšej asi merať tu bazalnu
@monika1791
No skús tak ako ja, my to máme asi dosť podobné 👍. Ja som ovu testy robila od januára a stále som sa v tom nevyznala, keďže boli 3 dní považované za pozitivne. Aj hlien a krcok som sledovala poctivo, ale nevedela som to určiť. Tak rataj 15dc ako 1dpo 😉 asi
@ja17ay Veď ty môžeš už o 4 dni začať skúšať tehu testy😉
@monika1791
Ja už chcem o 2 dni v stredu 😂, ale to bude len 8dpo, no možno skúsim zo zvedavosti. Aj ked viem, ze bez šance 🤔
@ja17ay Ja chcem skúsiť v sobotu ráno(večer idem s chlapom na večeru osláviť moje narodeniny) tak aby som vedela na čom som.To by som bola "asi" 9 alebo 10DPO
@monika1791
Jaaaj, zle som to prečítala, skús teda od 14dc rátať ako 1dc, ak to máme rovnaké, tak by ti to mohlo sedieť podľa bolesti a tých 3dnovych pozit.testov 👍
@ja17ay Mala som iba 2 dni pozitívny ovu test
@ja17ay Ale tu ten druhý pozitívny vidieť lepšie..to je pár minút po urobení..ale šak to je jedno😁jeden deň hore dole
@monika1791
Ja tak isto, teraz keď su pár dni suché 😂... rataj si 14dc teda 1dpo, ale neviem akú máš lutealnu fázu, ja mám 12 dní, mne to inak aj sedí, celkom s tým grafom, čo mi vyznačilo
@ruzicccka
Ak by bola ovu aj cca 25-26 DC tak by sa ti ms určite posunula o niekoľko dní, lutealna faza býva väčšinou stabilná (max +- 1den,)
Necháme sa prekvapiť, uvidíš,. A ovu testy ešte negatívne, že? A hlien? Nepostrehla si ten plodný, vodnaty? Aj to zapíš do grafu. No dôležitá je teplota 🙁.

@ruzicccka tak budem a uvidím... Pretože dnes som mala úplne slabučku čiarku len len že ju bolo vidno 😕😕