icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

rorinka
1. mar 2014

@lauritka dakujem krasne, ja som totiz myslela ci nahodou nieco pozitivnejsie to znizenie hladiny lh neznamena, ze uz je pritomny napr, hcg hormon alebo co. to vies chytam sa vsetkeho 🙂

lauritka
1. mar 2014

@rorinka nie nie, to by si ho mala uplne silny, ano on reaguje na hcg, ale len na urcitu hladinu ;)
pozri sa v mojom albume priklady testov, tam mam asi tri fotky na porovnanie, aky je ovulacny v tehu ;) a aky ukaze vtedy tehu testik.

jaja9891
1. mar 2014

Zienky ja som si dnes po 9 mesacnej pseudomenopauze a mesiaci po liecbe konecne nasla na ovu teste slabulinkeho dusika 🙂 ale aj ked len duch,aj tak ma potesil... snad uz bude len silniet a ovu sa dostavi 🙂 no mam pocit,ze ten dusik sa objavil po dlhsom case,ked som nechala test tak,nei po 10 min. ako pisu v navode,ale doteraz sa mi to nestalo.... 🙂 som veeelmi zvedava

hennyinnsbruck
1. mar 2014

@lauritka duch zmizol 😢
Co to znamena??? Neprebehla ovu? ☹

lauritka
1. mar 2014

@hennyinnsbruck no pokial si h nemala silny tak nie, len testuj dalej. duch moze byt raz slabsi, raz silnejsi.. to vobec sa odla toh neriad. tam pri ovu testoch terba cakt len na silny. 🙂

hennyinnsbruck
1. mar 2014

@lauritka a tak...a ked do menstr nic tak neprebehla ze?
Mi to je divne ze par dni duch cakala som ze bude silniet a on prec 😖
Dakujem za vysvetlenie!

hennyinnsbruck
1. mar 2014

@lauritka zabudla som...ak napr sa uz nebude nic diat cize bol duch ale ziadna silna ciarka, znamena to ze vajicko nedozrelo?? Ze je problem niekde?

renkaniki
1. mar 2014

@hennyinnsbruck Presne takje,ako pise @lauritka 🙂 .Testuj dalejJa som mala najprv slabsie tie testovacie ciarky,potom boli slabise,uz som si myslela,ze mam po ovulke a dnes sa mi ukazali krasne ciarocky na 19DC,uz aj ta testovacia je krasne tmava,ako ta kontrolna.Urcite Ti dojde tmavsia ciarocka....a drzim palce 🙂

lauritka
1. mar 2014

@hennyinnsbruck no ak bude mat cely cyklus negativne az do mrchy. tak to bude anovulacny a teda sa ani nezvysil LH, cize ani nic nedozrelo.

hennyinnsbruck
1. mar 2014

@renkaniki
No tak dufam ze este zosilnie ,trosku si ma ukludnila

@lauritka dakujem velmi pekne

renkaniki
1. mar 2014

@hennyinnsbruck Ja som si uz myslela u mna,ze uz LH stuplo a pustili sme sa radsej hned vcera do tutu mutu 😀 .A dnes si meriam a 😨 😨 😨 ,az dnes je taka,aka ma byt.Drzim Ti silno palce.Urcite este len dojde.Ty mavas Cyklus 34..36 myslim,ze??

hennyinnsbruck
1. mar 2014

@renkaniki dakujem ti duufam velmi ze vsetko je ako ma byt.hej dlhy cyklus mam.

Kazdy den sa neni dobre snazit,spermie sa nestihnu zregenerovat...ale zajtra idete nato nie? 😀

renkaniki
2. mar 2014

@hennyinnsbruck Drziiiiim palce 😉 .No my sme zu aj vcera a este dnes a pauza 😀 😉

hennyinnsbruck
2. mar 2014

@renkaniki dakujem...aj ja drzim palceky aby vam to vyslo 😉

renkaniki
2. mar 2014

@hennyinnsbruck Dakujem pekne.... 🙂

tinus999
3. mar 2014

Ahojte žienky, no ako pokračujeme...testiky testujete? či už aj tehu testiky?

hennyinnsbruck
3. mar 2014

@lauritka tak dnes je zasa duch silnejsi juuhuuu..
Predvcerom ho nebolo vidno a dnes je silnejsi...dufam sme na dobrej ceste...
Inak App v telefone mi ukazuje ovu na stvrtok.ja na taketo App-ka neverim mam ho len na zapisovnie menstr by bolo keby sa nemylil 😀

lauritka
3. mar 2014

@hennyinnsbruck vypocet je jedna vec a stav tvojich hormonov druha :D

hennyinnsbruck
3. mar 2014

@lauritka jasneee 😀 zato som pisala ze by bola sranda keby sa App-ka nemylila 😅

lauritka
3. mar 2014
tinus999
4. mar 2014

@hennyinnsbruck ahoj, keď sa môžem opýtať aká appka?

tinus999
4. mar 2014

@lauritka ahojky, no moji duchovia na ovu slabnu a slabnu, už mám 20 DC, takže musela byť vtedy keď som mala bolesti niekedy medzi 10-14 DC, škoda že som neodhadla vrchol lebo neviem konkrétny deň od kedy si mám počítať DPO...MM mi vraví že to bolo 11 DC, vtedy ma to aj strašne bolelo pri snažení...

lauritka
4. mar 2014

@tinus999 no tak pocitaj ked presli bolesti od 12 dc. ?

hennyinnsbruck
4. mar 2014

@tinus999 mein kakender sa vola.taky ruzovy diar s bielou kvetinkou-ja som s nim spokojna pekny prehladny,mala som este jeden podobny App ale to nebolo bohvieco...

tinus999
5. mar 2014

@lauritka ahoj, mám týždeň pred MS, začínajú sa mi bolesti ako pri MS, začalo to pichanim v maternici ale už mám pocit ako keby každú chvíľku prišla MS, skúšala som si urobiť test, viem ze je strašne skoro ale predsa len sa mi tam objavila slabá,slabulinka ciarocka, skoro ju nie je ani vidieť, musím si veľmi napínať oči...čo myslíš skúsiť to ešte o dva dni alebo už počkať do MS?

lauritka
5. mar 2014

@tinus999 no jasne, ze skus zase o dva dni ;) kludne to moze takto popichavat.. co kocky opisovali tie pocity ;)

tinus999
5. mar 2014

@lauritka myslela som ze mi už šibe, že si len namyslam ale dala som kuknut mužovi a tiež tam niečo vidí... 😀

liviapeto
5. mar 2014

ahojte, minuly mesiac som si v case predpokladanej ovu urobila 3 testy GS Ovultest Comfort, zdalo sa mi, ze ciarky pekne silneju, kedze je tento test dost drahy pokracovala som pruzlami Planning family. no a hned ten prvy test (teda celkovo 4) nesilnel a bol slabunky a potom uz dokonca ani duchovia. Myslim, ze som sa z toho tak zostresovala, ze aj moja MS, ktora je inak pravidelna (27-28 dnovy cyklus) prisla az po 31 dnoch a v podstate trvala len jeden den. Tento cyklus testujem dalej s planning family a zatial ani duch (dnes je 13DC). nemoze byt, ze tie ovu testy na mna nejako nereaguju? Maleho sme splodili na 1x bez vsetkeho, cize som absolutne nepredpokladala, zeby to teraz mhlo byt inak

lauritka
5. mar 2014

@tinus999 no drzim palce aby to bolo o dva dni uz viditelne a budes moct robit fotodokumentaciu ;)

lauritka
5. mar 2014

@liviapeto kazdy testik by mal reagovat.. len testuj dalej, pozorujes aj plodny hlien ?