icon

Po očkovaní sa mi nedarí otehotnieť

slavkajurko
2. nov 2021

Mame s manželom 2 deti, ktoré sme splodili bez problémov. Manžel je očkovaný, ja nie lebo ešte kojim dvojročneho (ale len pred spaním), tak som sa nedala. Snažíme sa už pol roka. Ja som po gynekologickej stránke ok. Myslíte že to môže byť tým ze sa manžel dal zaočkovať?

Strana
z3
jajamalka
2. nov 2021

nie

h2
2. nov 2021

@slavkajurko Nie. 🤦🏻‍♀️

balkica
2. nov 2021

nie 🙉

mabenn
2. nov 2021

@slavkajurko ja nechapem ze si sa nedala ockovat lebo kojis 2rocneho...ak by si sa dala, mas imunitu aj ty aj dieta...ked uz nieco otehotneniu brani, tak je to vysoka hladina prolaktinu, nie ockovanie...

nyusika
2. nov 2021

podla mna by mal byt zaznameny ako vedlajsi ucinok po ockovani totalny vypadok rozumu....

ivka21
2. nov 2021

@mabenn no neviem ja som kojila a napriek tomu som otehotnela.

slavkajurko
autor
2. nov 2021

@mabenn aj predtým som kojila a otehotnela som. Tým to určite nie je. Žena bežne otehotnie keď koji

sona96
2. nov 2021

@slavkajurko absolútne nie. Hľadáš súvislosti, kde nie sú.

mabenn
2. nov 2021

@ivka21 jedna ano druha nie...ta ista raz ano raz nie...tak ci tak ockovanim to nebude...jedine zeby tomu silno verila...ludia zvyknu verit kadecomu

mabenn
2. nov 2021

@slavkajurko pozri, uz ho neodockujes...chces pocut ze ano je to ockovanim? Nie je ..

matkahelka
2. nov 2021

@slavkajurko tie, co pisu, ze nie, urcite maju spermiogramy svojich chlapov pred a po ockovani, ze s istotou vedia napisat, ze nie. nam este na jar v reprocentre vraveli, aby sme s ockovanim pockali, kedze sa o vakcinach v suvislosti s plodnostou vie malo. aj tu na MK je par diskusii, kde chlapi po vakcine mali zhorsenu morfologiu spermii a v centre v Brne im bolo povedane, ze takych pripadov je viac. ale odbornicky na plodnost na koni vedia, ze tvojho muza sa to urcite netyka...

banderaska29
2. nov 2021

ja teda nekričím do vzduchu ako milujem vakcíny, ale pri tvojej otázke sa mi zastavil svet.. či to myslíš naozaj alebo len žartuješ. bez urážky ...😨

maminkadeticiek
2. nov 2021

Co si sisi?Ja som po 3 otehotneniach na prvy sup nasledne nedokazala rok otehotniet a to sme o ockovani este ani nechyrovali 🤦‍♀️ Zeny hlavu nemate len na paradu.

sardinka32
2. nov 2021

@slavkajurko kto je zaockovaný Ti to bude vyvracať, kto nie je, Ti povie, že to môže súvisieť. Raz som tu čítala nejaký príspevok, že mužovi rapídne klesol počet spermií po očkovaní. Mali výsledky spermiogramu pred ockovaním aj po, lebo sa pokúšali o IVF. Boli tuším obaja zdravotníci.

mattkapd
2. nov 2021

@slavkajurko my sme sa snažili o druhé skoro 2 roky.. Keď sa podarilo prišli sme o bábätko v 3 mesiaci o 2 mesiace sa podarilo zas.. Tým očkovaním to podľa mňa nieje.. To ze sa vám 2x podarilo hneď neznamená ze aj tretie pôjde hned

sapetka
2. nov 2021

@slavkajurko nie🙈🤦‍♀️🤦‍♀️

miskakyska
2. nov 2021

@nyusika
..... súdiš podľa seba...?...lebo tie Tvoje "inteligentné"odpovede celkovo na koni tomu nasvedčujú...

sapetka
2. nov 2021

@nyusika ale ina sa nedala😅

beata_k
Odpoveď bola odstránená
7lenka11
2. nov 2021

@matkahelka môj muž mal kontrolovaný spg dva mesiace pred očkovaním a potom 2,5 mesiaca po očkovaní.. a stále má rovnaké výsledky.. takže netreba zbytočne strašiť ľudí a všetkých hádzať do jedného vreca...
A pre zakladateľku diskusie: určite by som nehľadala chybu v očkovaní, mám pocit, že čokoľvek čo sa teraz stane, tak ľudia hádžu vinu na očkovanie... len v rodine máme dva páry, ktoré splodili dieťa tesne po očkovaní... a niekoľko známych sa dalo zaočkovať počas tehotenstva a všetko je u nich v poriadku, majú krásne deti alebo čoskoro rodia

nafka0483
2. nov 2021

@slavkajurko To ze predtym si dojcila a otehotnela este neznamena ze teraz dojcenie otehotneniu nebrani.

Mas urobeny hormonalny profil veatane hladiny prolaktinu? Mozes ho mat teraz ovela vyssi a moze blokovat ovulaciu.

Manzel moze mat horsi spermiogram kvoli x inym dovodom. To, ze ste nemali problemy doteraz este neznamena ze nemozete mat problemy s pocatim neskor.

sapetka
2. nov 2021

@matkahelka hmm zopar ludi v mojom okoli co poznam otehotneli po ockovani uplne v pohode.. je blbost tvrdit ze po ockovani neotehotnies. A to ze sa niekomu dieta podarilo na prvy sup neznamena ze aj dalsie sa podari na prvy sup.. ale chapem teraz je tu vskcina a je najlahsie na nu zvalit ze to je vlastne jej chyba🙈

lucilaines
2. nov 2021

Moja sestra s muzom sa dva roky snazili bez uspechu, uz mali termin na ivf. Dva mesiace po ockovani ich oboch sa im podarilo. Takze touto logikou mozem zase napisat, ze ockovanie napomaha otehotneniu. Ale pravda bude zrejme ta, ze ockovanie s tym nic nema a vo vasom aj v ich pripade su ua tym uplne ine faktory.

matkahelka
2. nov 2021

@7lenka11 ty a tvoj muz? vy ste mernou vzorkou ludstva ci ako? ja som napisala to, co bolo v centre odbornikmi povedane nam. a napisala som, ze su tu diskusie, kde chlapi po vakcine mali zhorseny spermiogram. to, ze tvoj muz ho zhorseny nemal je co? dokaz toho, ze ho nemohol mat zhorseny ziaden chlap?

matkahelka
2. nov 2021

@sapetka odcituj ma, kde pisem, ze po ockovani neotehotnies. ja som napisala to, co v reprocentre povedali ODBORNICI nam, nie, co som precitala od zien na koni. a tiez, ze su tu diskusie, kde zeny riesili, ci aj ini chlapi maju po vakcine zhorseny spermiogram.

sili82
2. nov 2021

@lucilaines Aj ja podobný prípad poznám. Minulý rok žena dva krát potratila v 9 tt, obaja s mužom očkovaní v januári (sú zdravotníci) a teraz je už v piatom mesiaci a všetko je v poriadku.
@slavkajurko moja sesternica sú s mužom obaja očkovaní a čakajú druhé dieťa bez problémov

martinka13
2. nov 2021

Nie, nie je to očkovaním

7lenka11
2. nov 2021

@matkahelka nie, hovorím o tom, že netreba zovšeobecňovať a strašiť ľudí, lebo zo strašenia sa stal celonárodný šport.. tiež chodíme do centra a nikto nám nič také nepovedal.. takže len zdieľam svoj názor a svoju skúsenosť, presne, ako si to urobila ty.. a mimochodom ty máš doloženú reprezentatívnu vzorku, na ktorú sa svojimi vyjadreniami vieš odvolať? alebo je to tiež len tvrdenie jedného lekára z x miliónov?

matkahelka
2. nov 2021

@7lenka11 odcituj ma prosim, kde zovseobecnujem. a odcituj ma, kde strasim. ja PRIPUSTAM suvis, kedze som bola 3 lekarmi upozornena, ze to suvis MOZE MAT. ja si nedovolim napisat jednoznacne NIE. na jar neboli medzi neziaducimi ucinkami ani poruchy menstruac.cyklu, ani tetania, ani tromby, atd.zrazu ich SUKL uvadza ako NU. takze som opatrna vo vyjadreniach, co NU byt moze a co nie.

gelifil
2. nov 2021

môže to tým byť

Strana
z3