Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 ahoj mojka, tak ten cicer na olivovom oleji je mnamka 😀 😀 😀 vsetkym to chuti
@bubacik5 no supeeer, moc sa teším 😀 a takto nadopuješ seba a hlavne aj mužíka kyselinou listovou prírodnou formou čo je super lebo aj muži ju potrebujú 😎
a inak co tu je nove?
Babenky, boli ste niektora na svadobnom veltrhu v BA?
@purina12345 hlavne moj mm sa do toho tak pustil 😀 😀 😀 to je dobre, ze mu to tiez chuti, ale aj brachovi a mojmu kamosovi...skoro vsetko to vyjedli :D
@purina12345 moja čo to za recept?
ahoooojte 🙂
@l_e_n_o_c_k_a jééj, ahoj 🙂 no ako? lepšie ti je?
@l_e_n_o_c_k_a ahoooj 🙂
@l_e_n_o_c_k_a no uzasne ☹ by som mu to pekne z oci do oci vytmavila..vsak to si nemoze dovolit!!
@l_e_n_o_c_k_a a co ti to vlastne pichol?
@vavenecka micina, no kde si? cely den mas volno a ani sa tu neukážes! 😠 čakám tu na teba 😀
@bubacik5 a to ich ani netreba nútiť jesť niečo zdravé, keď som ho kupovala povedal že ho určite nebude jesť, no nebol ešte ani smažený a už vyjedal 😀
@kikaneu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1323 mojka určite vyskúšaj 😉
@l_e_n_o_c_k_a predávkovanie čím? a veru, to nenechávaj len tak, nech sa ten doktor spamätá....
@mata_ba no ved sa mu to chystam vytmavit, dnes mal dovolenku 😀 pichol mi dolminu a tramalku + diclofenac 😒
a to je stastie, ze nie som tehotna, bo neviem ako by to dopadlo, keby som bola ☹
@purina12345 ved aj moj mm nato zazeral 🙂 ale tak mu to zachutilo 😀 😀 😀 hlavne, ze to je zdrave 😀
@kikaneu aj ja ti to mozem odporucit je to vynikajuce 😎

baby mali ste na teste druhu ciarku bielu, ale je vydno este biela ryha na obidvoch test je 25 ml