Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
babyyy 46 DC a po mrche ani chýru ani slychu ☹
@l_e_n_o_c_k_a holansko moja holansko 😀 😀 😀 😀
@eri28 jáááj 😅
@l_e_n_o_c_k_a ahoj 🙂 a ty ako dnes? čo si porábala? 🙂
@l_e_n_o_c_k_a ja mám zas problém,že nie všetky zapnem cez lýtko...neviem,pre koho to šijú,do riti 😠 😠 alebo by som mala schudnúť??nieeeee 😀 hmm,Krakov..no asi si budem musieť vystačiť s okolím ZA 😀 no ja si nadiktujem na narodky asi 😠
@vardzikova ahoj, tak čo ti poviem, musím to brať tak ako to je a už sa teším na snažilkovanie
len mi je hrozne ľúto že delinka prišla tiež o fazuľku, je to veľmi bolestivé,
som rada že sa ty tak pekne držíš, tak len tak ďalej, jasnéééé
@mata_ba tak to bude asi najlepšie keď pôjdeš k dokimu, urobila si veľmi dobre že si začala merať teplotku, len pokračuj ďalej, držím ti palce
@fifitko25 joj mojka, viem si to predstaviť že to je smutné 😔
ináč aj mňa dnes začalo boleť pri ľavom vaječníku, žeby sa prebudili hormóny? 😕
@vavenecka hej heja aj mne sa obcas stane ze nezapnem cez lýtko - asi ich šijú pre liliputánov ☹
od nas mam blizsie do Krakova ako do BA, cesta mi trva asi 2,5 hodky, naposledy sme boli v novembri a urobili sme si babsku jazdu, bolo skvele a suuuper ceny
ozaj, vcera nam boli opravit centrálny vysavac, tak dnes som upratovala o dušu 😀
@kikaneu ahoj moja, nerobila som nic take zvlastne, len som poupratovala, konecne sme sa odhodlali odtiahnut postel a povysavat popod, boooze tam boli kila prachu... uvarila som gulášik, upiekla 2 meteníky a míša rezy a od obedu sa len napchávame... a teraz som si urobila pripravu na zajtrajsiu svieckovu, bo budem od osmej do dvanastej v kostole, bo mame konvent, tak manzel dovarí svieckovu a uvarí polievocku a ja uz prídem na hotové 😀
@purina12345 možno sa prebúdzajú a pondelok ti doki povie, že všetko je v poriadku a môžte začať snažilkovať...moc vám to prajem 😉 aj mňa dneska akokeby ihly bodali v podbrušku ale skôr tak v jeho strede
@vavenecka všetko najlepšie k meninkám moja 😉 @l_e_n_o_c_k_a babeny, ja mám zasa opačný problém...všetky čižmy mi na lýtku odstávajú a mám problém s kúpou...ale v polke decembra sme boli v TN a tam som si kúpila v Humanicu...ale to som musela dlhooooooooooooo hľadať aby som nejaké našla 😠
@lucecita velmi zalezi na strihu... ja co mam take nizke ku rifliam tak mi tiez moc odstavaju,ale pod nohavicami nevidno 😀
@l_e_n_o_c_k_a jaj moja a že nič také 🙂 veď kopu roboty si porobila 🙂
@lucecita ďakujeeeeem 🙂
@l_e_n_o_c_k_a
tak to bude fakt strihom,veď ja som bola vždy spokojná s mojimi lýtkami 😀 😀 no snáď niečo nájdem...jaj,ale neznášam odstávajúce zipsy....prečo sa to tak sprosto skŕča???hlavne,že cez členok sú mi voľné a hore nezapnem! 🙄
@vavenecka juuuj tak som sa opat naládovala 😝 ze nevladzem dychat... dala som si udenu makrelku s cerstvym chlebíkom... mnammm a ty si co papkala?

@vavenecka ja mam problem kupit poriadne cizmy, bo mam velkost 41... najcastejsie chodim nakupovat do Krakova, tam je super výber, a aj krasne spolocenske saty tam maju ... ale nie je to tovar, aky sa da kupit na trhoch... je to kvalitka
ja som si uz darceky nadiktovala 😀 tak som zvedava ci to aj dostanem 😀