Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vavenecka ty trdlo...teda jake recicky 😝 😀 😀
hm chapem ta..teda manzel a ta praca..clovek je zaneprazdneny...moj by aj skoro dosiel ale je zas hrozne unaveny a hned zaspi..a on dost casto spi kvoli unave, takze si moc neuzijem 😀 😀
@franzziska 😀 nuž,dúfam,že vydržali čo najviac a dopravili sa tam,kam treba 😠 veru,tá únava je dosť naprd,tento svet fakt nechce deti,keď robí všetko pre to,aby sme ich ani nemali kedy plodiť 😖 😀
caute zienky ja idem do prace, len par dni ma trapi brutalne krvacanie z nosa, aspon to nie je zo spodu 😀 😀 😀 😀
pekny den
dobré ráno kočky, tak je to tak ako som predpokladala.....ako pekne teplota stúpala, tak teraz postupne poklesala a mrcha príde dnes (cítim to) takže ani testovať netreba, zbytočne ....tu je graf: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
DNES 31 DC A MRCHA ZATIAL NIKDE....
Ahojte kočky moje 😉
@eri28 no ale ved si si nerobila ešte potom? či ako? myslim test
@purina12345 čože ? to som nevedela že aj delideli.... ☹ a to kedy?
@pa_mi MNE MESKA 2 DNI A UZ SOM HOTOVA ALE ESTE POCKAM
@adriana_13 a mavas pravidelny cyklus? ja som mala posledneho pol roka vzdy presne 28, teraz je 29dc, prsia bolia aj ked chodim, a test negativny ☹
Dievcata, tak je to tu. Hlasim sa s najkrajsou novinkou na svete!!! Vcera som mala dostat menzes, rano som si len tak zo zvedavosti spravila test a bol tam duch!!!!!! Vecer som pre istotu skusila este mamatest, a bol tam, silnejsi, kolajnicky - to je ten na foto!! Este stale tomu neverim, najkrajsi pocit na svete, prajem to kazduckej jednej z vas!!!!! 😵
aj ja uz chcem kolajnicky ☹

@kikaneu ja pozerám Jojku....ale ako sa poznám, asi zachvíľku zalomím na gauči 😀 dobrú noc a pekné ránko potom 😉