icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

tweetinka.co
21. feb 2012

@fifitko25 rozumiem 🙂 a nie si z neho unavena? (ja keď som ho chvílu brala, mala som pocit, ze musím a musím a musím spať..)

mistisa
21. feb 2012

@palculienka2011 no co mojko ako si na tom? poarilo sa? dlho si tu neni chichi 😀 😀 😀

zuzanka9999
21. feb 2012

caute babulky, ako sa mate? ako pokracuje snazilkovanie???

palculienka2011
21. feb 2012

@mistisa TO JE AKA DOBROTA?!?!?!?ehm, troska mi to trvalo, ale to som sa babrila s polievkou-tiez prvykrat v zivote, ale vyzera to dooobreee...akurat moja rura je asi daka spomalena, kedze pagace sa v nej robili 25!!!!minut a mam ich 50 😀 😀 😀 😀 veeelka vdaka

martinatavodova
21. feb 2012

hapčííí 😕

lucecita
21. feb 2012

Ahojte bambuľky...konečne z práce doma 🙂
@fifitko25 koksooooo, aký výstup máš 😀
@kikaneu @purina12345 babiky, aha na môj graf http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita a dnes mám toľkú kopu egg hlieniku, musím si ísť gaťky vymeniť 😀 😅 dnes tu ale nebudem, bo idem s ocom zaviesť sestru na letisko, bo dneska mi odlieta naspäť do UK a uvidíme sa až v lete 😢 odchádzame tak cca o hoďku

mistisa
21. feb 2012

@palculienka2011 no tak super.ze su vyborne moj mm ani nechce obed furt rypka do pagacikov chacha 🙂 tak som rada ze chutia 😀 a polievka sa podarila? 🙂

palculienka2011
21. feb 2012

@mistisa moj sa potrepe skorej domov hned jak som mu zahlasila, ze som robila pagace-ze sa chce na vlastne oci presvedcit 😀 😀 😀 😀 polievka vyyybornaaaa, az som sama prekvapena, len mi v nej furt daco chybalo (kysla luskova) furt som solila, octovala, furt ne dobre a potom som na to dosla-cukor 😀 😀 😀 😀 si hovorim, cukor do polefky??aaaaa davaj! akurat ze som zjedla dva pagace a tri lyzice polievky, co som z tolkeho statia pri tom sa nasytila-preto neznasam varenie

mistisa
21. feb 2012

@palculienka2011 no pekne chacha cha 😀 😀 😀 vidis ale kedze si sikula si dosla na to co tam chyba.keby si bola lava na to neprides 😀 takze super.ja furt vyvaram vypekam som na PN a nudim sa chacha.raz sladke potom slane 🙂 teraz som robila slane lebo sme dostali vysluzku tak kolacikov je dost.kamarat sa zenil v sobotu tak mame svatebni zakusky 😀 tak nech nie je len slane 🙂 hm taku polefocky by som si dala veru mnam.ja som robila drzkovu moj ju hrozne lubi 🙂

palculienka2011
21. feb 2012

@mistisa aj my sme boli v sobotu (11teho) na svadbe a vysluzka po tyzdni putovala do kosa 🤐 mne tie klasicke svatebni nechutia a mm tiez ee...tak si premysli, co sa chystas varit zajtra, nech sa opat pridam 😀

vavenecka
21. feb 2012

@anett6212 ahooj 🙂 ešte sa úplne nerozbehla,akosi jej to trvá,no určite sa rozbehne naplno 😠

anlady
autor
21. feb 2012
palculienka2011
21. feb 2012

@anlady tyyy brdo, to je zasoba 😀

anlady
autor
21. feb 2012

@palculienka2011 :D treba 🙂

vardzikova
21. feb 2012

@palculienka2011 čau, anlady si tie ovu testy asi vyraba doma sama ked ich toľko mina 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
21. feb 2012

Čaute cice 😉 ako?

anlady
autor
21. feb 2012

@vardzikova no ha-ha-ha :D :D baby ja potrebuje podporu 🙂 ja viem,že ich je veľa,ale potrebujem zistiť .-)

palculienka2011
21. feb 2012

@vardzikova ma doma tlaciaren, ne na falsovanie bankoviek ale ovu testov 😀 😀 😀 😀

palculienka2011
21. feb 2012

@anlady a co si zistila?? je to dost blbo vidiet, ale ten posledny sa mi mari ako najsilnejsi, ha?

mistisa
21. feb 2012

@palculienka2011 jasne moja 🙂 ani my ich nemusime moj mm kolace vobec to musi byt a ked tak s cajom alebo kavou a bez kremu 🙂 ale tieto boli dobre tie mi chutia 🙂 no mam na plane spagetys morcadelou bo mame na ne uz strasne dlho chut 🙂 a na veceru idem dnes robkat zeleninovy salatik s kuracim maskom 🙂 mnamik 😀

anlady
autor
21. feb 2012

@palculienka2011 aj je,teraz vyschol úplne a potvrdil svoju farbu,ani vôbec nezbledol,ba ešte trošinku zosilnel.
A trocha na zasmiatie-ešte ich mám doma 20 ks 🙂

palculienka2011
21. feb 2012

@anlady a testovacia je rovnako silna ako kontrolna? lebo na obrazku nevyzera,,,ktory dc si?

palculienka2011
21. feb 2012

@mistisa dake sme telepaticky prepojene, ja som akurat vcera kupila morkadelu, co mi dosla total chut na nu 😀 😀 😀 ale asi budeme robit zemiakove placky, lebo mame krasnu oravsku slaninu a uz by ju bolo treba urobit..uvidime, ako budeme s casom, lebo zajtra si idem poobede posediet ku gynde 😖

anlady
autor
21. feb 2012

@palculienka2011 počkaj,dám ešte jednu foto,no som 22 DC,no čo ja viem.Ale ja to beriem,že už to nastane,možno zajtra....🙂 tak zahajujem plán útoku

mistisa
21. feb 2012

@palculienka2011 nooo tak vidis moja mame rovnake plany 😀 ake sme my prepojene 😀 ja vo stvrtok idem sediet na gyndi do gin fivu 😖 ale tak zatial to ide vzdy rychlo tam 🙂

vardzikova
21. feb 2012

@anlady mojka ja si len robim srandu 😉 ved ma poznaš predsa 😀

vardzikova
21. feb 2012

@palculienka2011 tak tomu ver moja tomu ver 😀 😀 😀 😀 ja som testovala take tri dni pred ovulkou ked som si myslela a potom som už netestovala takže som použila max 4 ovu testy 😅

anlady
autor
21. feb 2012

@vardzikova jasné,veď aj ja - no a pozri albumík-mám ju tam samostatne....

anlady
autor
21. feb 2012

@palculienka2011 no cicinko,pozri albumík

palculienka2011
21. feb 2012

@mistisa a co ides porabat u gyndy? u mojej musim dojst na 11tu, ked zacina ordinovat o 12tej a to si tam este take dve-tri hodky posedim, brutaaal natresk ma vzdy, no ale je dobra 😀