Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@l_e_n_o_c_k_a jaaaj už viem...no po prvé-asi prestanem pozerať DD,lebo mám z toho nervy,jak sa to tam všetko motá,furt nejaké negatívne veci,komplikácie,pomaly každému sa tam stane čosi zlé a včera ma to už tak dožralo,že by som do telky ovládač hodila 😀 kokos,80 častí to má,ale napratali tam toľko komplikácií jak keby to malo 250 častí 😀 😀 😀 😠 a po druhé-dnes som zistila takú srandovnú vec...že ja si dávam ferďu len ráno pred jedlom a on sa má užívať 3x denne pred jedlom 😀 no koneeeec a ja že prečo nejako neúčinkuje 😀 asi neviem čítať 😅 😀
@kikaneu no jasan, nezabudni, a čo graf? ostalo ti to posunuté???
@lucecita no tak to je krásny dúfam aj tehu grafík, v práci ok, no ale po takej dlhej dobe takto fyzicky pracovať je riadne náročné, ale som rada že mám aj viac pohybu
@fifitko25 tak dúfam že si nejaká kamoška našla guličku 😵 držím palce a ináč aj mňa vyškrabovali 😠
@delideli no nech už príde aby ste sa už môhli snažiť
@purina12345 ostal, ale ja som si ju posunula na 18DC, dala som si tam egg hlien a hotovo 😀 na 20DC určite nebola 😉
@kikaneu neznášam ho ale zasa Gargamel nemá chybu 😀 😀 😀
@purina12345 neviem či tehu, mám už bolesti 😠 ale som si povedala, že ak mrcha nepríde, tak nedeľu testujem 😀 to aj ja som úplne unavená z práce 🙂 to sme asik každá 🙂
@fifitko25 ..šťastnú cestu prajem. A okolo 14.3. čakám správu s // 😉
@vavenecka ano je to velmi napinave, miestami az drasticke ☹ ale na druhej strane aj velmi sympaticke... no ja si to v kazdom pripade zapnem 😀 joooj ten brano je sexi 😀 výzorovo takych chlapov mozem 🙂
ale nieze mu nalejes teraz do 2 dcl pohara, nech vypije zameskane 😀 😀 😀 😀 😀
@svintekova aj ja tebe skoré uzdravenie na ďalšie snaženie
@purina12345 au au au 🤐
dievčence opúšťam vás...idem do sprchy a potom vkladať veci do kufrov, už som pripravila všetko potrebné... poliať kvietky, urgovať mm ,nech už konečne príde domov 😠 a hádam sa trošku aj vyspať.... budem na vás myslieť a každú voľnú chvíľu na nete tu isto nakuknem !!!
už teraz mi chýbate 😉
@l_e_n_o_c_k_a no mne to dvíha ten môj nízky tlak ale poriadne 😀 už by som chcela jednu časť,kedy by tam bolo len čosi pozitívne 😠 inak ten psychiater je isto tiež v mafii namočený 😠 ale miciii,veď ferďu užívam ja,to by som si ja musela doliať 😀 mm berie len macu 🙂 ale šak keby som náhodou tehu,tak zas by mi to malé množstvo nemalo ublížiť...takže to vyzerá tak,že to beriem len tak,keď už som to kúpila 😀
@fifitko25 dakujem
@vavenecka jeminenky, ja uz neviem citam, prepac 😅
jasne, ze je aj ten doktor v mafii, ma ho pod palcom Teodor 😠
@l_e_n_o_c_k_a ale v pohodke,veď ja ti to rada vysvetlím aj dva razy 😉 pche,ten má pod palcom hádam všetkých 😠 som zvedavá,či sa dostane z toho postrelenia...
@fifitko25 stastnu cestu prajem a pridte o jedneho viac ;-D
@vavenecka jasne ze da dostane, zla burina nevyhynie 😀
mm este drví CS? nema sa k cinu?
@l_e_n_o_c_k_a nene,už je pri mne v obyvke,akurát dopapal polievku a ja idem na ňu a ešte sa odlíčim pri DD a asi šupneme do postele 😠 taakže sa pre dnešok lúčim,vidíme sa zajtra 🙂 dobrú nocku a cukríkové sníčky 😉
@vavenecka dobru nocku mojka 🙂

@lucecita presne 🙂 och, ja ten panelák zbožňujem, to je taká sranda 😀