Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@pacica ona by sa mala kazdym dnom zosilnovat, az kym nebude testovacia minimalne taka silna ako kontrolna, dokonca by mala byt silnejsia... U niektorych kociek som videla, ze to trvalo aj 3-4 dni od takejto slabej.... 😔 a sexikujte hlavne vtedy, ked je na to chut 😉 spermijky vydrzia v plodnom hliene aj 3 dni...
@mata_ba ja som mavala casto mykozu a dr mi povedal ze ani to ani lieky na mykozu nemaju vpliv na otehotnenie ale ako zazrakom odkedy snazilkujeme mykoza pominula akurat zoberem preventivne cez mrchu micomax a ok
@pacica aj ja som mala take iste testy a vzdy som mala len ducha 😒 aj vardzikova
fifitko25 ahojky tak ako ty moja dvojicka?tak ja som robila aj druhy test a aj ten 2 ciarky, druha uz bola silnejsia...mozem sa spytat kedy ides k lekarovi?ja vlastne este ani nemam gynekologa, a neviem ci mam ist hned ci pockat 2 tyzdne ked to uz bude lepsie vidiet...
@bubacik5 nie, veď máš pekný grafík...si stále vysoko...môžeš hore dolu klesať troškku 🙂)
http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
uvidíme ako zajtra...ale isto nabieham na klasiku
@gelinka75 ano, casto aj boli, ked zdviham nieco tazke, alebo po styku, a vtedy to ostane boliet aj niekolko hodin....doktorka mi povedala, nech skusim majprv bez zakroku, ale ked budu problemy, vraj vyskusame zakrok, budu sa snazit vela toho neodstranit, aby nebol risk, ze sa zavrie krcok, ako sa zahoji, tam by potom bol problem otehotniet....vidis, nikdy nevies, co je lepsie, stale o to prist, ci riskovat, ze sa to polepsi, ci pohorsi....budem mudrejsia po vizite, ale to bude najskor za tyzden, dva, a potom podrobnejsie o dalsi mesiac, medzitym sa budem snazit, nikdy sa nevie, mozno sa zadari 🙂 ona vedela, preco mi hovori vratit sa po pol roku, ked sa nepodari - mam toho na rovasi dost - stitka, krcok, lupus, no je dost dovodov na to, aby to nevyslo.... 😒 ale tusim sa dam operovat, lebo staly zapal v tele nie je ziadna vyhra, a ako si napisala ty, moze sa to hocikedy zhorsit, preto mne robia paptest kazdy polrok, hoci normalne ho robia kazde tri.....
@purina12345 cauko, krasny graf....ten pokles je uhniezdovANIE 😉
@maruskamolny ahoj moja, robila som 3 testy, všetky pozitívne 😉 v piatok som bola na krv i ked som chcela az zajtra ísť, ale sestricka ma zavolala radšej hned - a Tehu potvrdene aj z krvi 😵 V piatok idemna kontrolu k dokimu, uz mi asi aj prve sono urobí, budem 5tt a to by mohlo byt uz vacok vidieť 🙂
@azzura ahoj, Ďakujem, no dúfam že to neni iba očný klam 😵 a ty ako? meriaš? nikde nevidím grafíííííííííííííííík
@purina12345 no dufam aj ja, že teraz ti to uz vyjde, zaslužiš si to. Nemeriam a načo. V stredu sa dozviem kedy mi robia IUI,tak sa tesim ale aj bojim, lebo na 1x je mala sanca
@purina12345 ahoj moja prosím ta, akým cajom by som sa mala teraz vyhýbať? Uz som hľadala ma nete, ale všade je to veľmi všeobecné... Viem že aloe nie..
@lucecita ahoj mojka 🙂 ja som bola u manželovej babky, má dnes 86 rokov 🙂 a ani o tom nevedela 😲 prišli sme síce už skôr, ale večerali sme, potom bola u nás ešte kamoška na chvíľku, tak až teraz som tu a aj to len na skok, ešte musím ísť do sprchy, lebo sa ma zajtra deti zľaknú 😀 no, tak ste mali určite krajší program ako my 😉
@azzura ďakujem, no ani som nevedala že máte naplánované IUI no ale super, nič neboj, neznamená keď to jednej na prvý krát nevyšlo že druhej to nemôže 😉 držím ti hrozne moc palce, veľmi by ma potešilo keby si sa už drobčiatka dočkala
@fifitko25 nech sa páči 😉 http://www.fertility.sk/sk_SK/tehotenstvo/strav...
@purina12345 dakujem.... s dokim sme sa dohodli, že po laparke ideme prirodzene a ked sa nezadari tak ideme na IUI,takže v stredu idem na folikulimetriu a potom bud v stvrtok alebo piatok ma inseminuju 😀 😀. Potom daj vediet, ak by ti to vyslo 🙂
@azzura no jasné, však sem tam tu hodím aj grafík ako vyzerá 🙂
a samozrejme daj aj ty vedieť prosím ako vyzerajú vajka a kedy bude deň D

@pacica urcite musi zosilniet.... Skus mrknut na album https://www.modrykonik.sk/fotoblog/lauritka/alb... tam je presne, ako ma vyzerat pozitivny ovu test 😉