icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

purina12345
8. nov 2011

@nikinka1111 áno, taká pol hodinka v rozmedzí nevadí, ak sa budeš chcieť niečo spýtať tak kľudne sa na mňa obráť 🙂

nikinka1111
8. nov 2011

@purina12345 ok, pôjdem do toho. takže ak som správne pochopila tak do ovu je teplota nízka, po ovu vyskočí a tesne pred menzesom zas klesá?

sofinka18
8. nov 2011

baby, ktore nemavate cyklus pravidelny ako si ratate plodne? dakujem

purina12345
8. nov 2011

@nikinka1111 zjednodušene povedané 🙂 ale ano je to tak nejak zhruba povedané, toto ti ešte pomôže porozumieť: http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...

purina12345
8. nov 2011

@sofinka18 12-16 dní odpočítať od očakávanej ms 🙂

nikinka1111
8. nov 2011

dik. manžel zas bude pozerať, že som sa zbláznila 🙂 🙂 🙂

purina12345
8. nov 2011

@nikinka1111 ber to ako lekciu z biológie 😀

sofinka18
8. nov 2011

@purina12345 dakujem.. neviem kolko tu baby priemerne snazilkuju.. ale ja uz tri roky.. a niekedy mam fakt pochybnosti... neriesila som to s lekarom este...

purina12345
8. nov 2011

@sofinka18 tak to už je dosť dlho 😒 asi by bolo dobré navštíviť dokiho, a tiež by nebolo zlé skúsiť merať teplotku, zistila by si či mávaš ovu a kedy, a aká je tvoja luteálna fáza 😉

delideli
8. nov 2011

@lucecita : keby si mala pravdu ..🙂 uvidime,este aspon tyzden musim cakat..

evina2904
8. nov 2011

😅 Dva pásiky na teste skoro som neverila vlastným očiam včera. Od šťastia som plakala.... tzv. prstíková metóda zabrala 😎 toľko radosti.... baby dúfam že sa to aj vám podarí

zabka88
8. nov 2011

@evina2904 blahoželám 🙂 tešíme sa s tebou, a príd nás tu občas kuknúť nech sa nakazíme všetky 🙂

evina2904
8. nov 2011

@zabka88 ďakujem som taká nadšená že je to neskutočné....zajtra navštívim doktorku a som zvedavá čo povie.... ja som ani neverila že by sa to mohlo konečene podariť a je to tu . 😉 držím palce

kikaneu
8. nov 2011

@tehulkake aj my 11 mesiacov a tiež nič.... 😒

eri28
8. nov 2011

ahojte dakujem, a neviem ludia moji, ale ja vela papam a pijem tekutiny, do menzesu daleko 20,11 a zda sa mi to skoro na taketo priznaky, ale hlad mam, a smed este vedsi, neviem co, ale nieco sa deje, dufam, ze nic zle, idem to hodit do googlu, som zvedava.

eri28
8. nov 2011

gratulujem, niektore kocky nabehnu a hned su v tom, alebo sa mi to zda 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

lucecita
8. nov 2011

@evina2904 tak to ti gratulujem...ďalšia tehu medzi nami....jupiiiiiiiiiiiiiiiiik 😀 😀 😀

lucecita
8. nov 2011

@delideli tak ten týždeň mysli pozitívne a držím pästičky ako najviac viem, nech sa to podarí 😅 😅 😅

gelinka75
8. nov 2011

@eri28 eri a ake mas priznaky? no mas pravdu, niektore nicky ani nebolo vidno a hned tehu 🙂 gratulujem @evina2940 posielaj virusiky

eri28
8. nov 2011

inac co to je ta metoda, na tehu som nepochopila
a tesim sa moj graf fakt ako v materskej skolke farbicky a idem, moj si bude mysliet, ze mi sibe 😀 😀 😀 😀

gelinka75
8. nov 2011

@lucecita ahojcek, citala som, ze mas prestavku 😅 mrzi ma to, nech sa da vsetko do poriadku a bude dobre, ja mavam tiez cysty, idem ku koncu novembra k dr. nech sa mi kukne, ci zmizla..

eri28
8. nov 2011

myslim, z vela papam a pijem ako priznak, alebo riesim depku, neviem
dnes ma aj pichalo v prsiacha boleli zo strany to nezvyknu a cely den blbo, citim sa akoby som mala zelenu farbu pleti no zle
moj do mna od vcera pcha paracetamol, ale nedala som si, asi tiez vydi, ze som bleda, ale chodim do prace neviem 😠

lucecita
8. nov 2011

@gelinka75 ahojky moja, áno, prestávkujeme od včera s antibiotikami, ale ak to má pomôcť, tak vydržím aj mesiac...v ďalšom cykle môžeme znova a ten mi má začať 19.11., tak to zas nie je tak dlho 😀

delideli
8. nov 2011

@lucecita : dakujem velmi pekne 🙂, budem sa snazit 🙂 aj ked sa m nechce zase prilis tesit, aby som zas nebola velmi sklamana - skusim najst nejaky stred medzi tym 🙂..
aj ja ti drzim vsetky palceky, nech si co najskor uplne fit a nech sa cim skor zadari 🙂

gelinka75
8. nov 2011

@eri28 no ja som si tiez dala 1 paralen predvcerom na to brucho, lebo to pichanie bolo neznesitelne...ale paracetamol by nemal uskodit, ci ano 😅 a co cigi, fajcila si?

gelinka75
8. nov 2011

@lucecita joj no tak to mas za chvilocku, ja akurat budem mat po mrche a mozme zacat spolu :D 😝

manamani1
8. nov 2011

@evina2904 aká to je prstíková metoda?

manamani1
8. nov 2011

@janie80 beres nieco na dlhe cykly?

manamani1
8. nov 2011

@delideli ďakujem aj ked to asi robiť nebudem🙂))