Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 ok, pôjdem do toho. takže ak som správne pochopila tak do ovu je teplota nízka, po ovu vyskočí a tesne pred menzesom zas klesá?
baby, ktore nemavate cyklus pravidelny ako si ratate plodne? dakujem
@nikinka1111 zjednodušene povedané 🙂 ale ano je to tak nejak zhruba povedané, toto ti ešte pomôže porozumieť: http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...
@sofinka18 12-16 dní odpočítať od očakávanej ms 🙂
dik. manžel zas bude pozerať, že som sa zbláznila 🙂 🙂 🙂
@nikinka1111 ber to ako lekciu z biológie 😀
@purina12345 dakujem.. neviem kolko tu baby priemerne snazilkuju.. ale ja uz tri roky.. a niekedy mam fakt pochybnosti... neriesila som to s lekarom este...
@sofinka18 tak to už je dosť dlho 😒 asi by bolo dobré navštíviť dokiho, a tiež by nebolo zlé skúsiť merať teplotku, zistila by si či mávaš ovu a kedy, a aká je tvoja luteálna fáza 😉
😅 Dva pásiky na teste skoro som neverila vlastným očiam včera. Od šťastia som plakala.... tzv. prstíková metóda zabrala 😎 toľko radosti.... baby dúfam že sa to aj vám podarí
ahojte dakujem, a neviem ludia moji, ale ja vela papam a pijem tekutiny, do menzesu daleko 20,11 a zda sa mi to skoro na taketo priznaky, ale hlad mam, a smed este vedsi, neviem co, ale nieco sa deje, dufam, ze nic zle, idem to hodit do googlu, som zvedava.
gratulujem, niektore kocky nabehnu a hned su v tom, alebo sa mi to zda 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
inac co to je ta metoda, na tehu som nepochopila
a tesim sa moj graf fakt ako v materskej skolke farbicky a idem, moj si bude mysliet, ze mi sibe 😀 😀 😀 😀
myslim, z vela papam a pijem ako priznak, alebo riesim depku, neviem
dnes ma aj pichalo v prsiacha boleli zo strany to nezvyknu a cely den blbo, citim sa akoby som mala zelenu farbu pleti no zle
moj do mna od vcera pcha paracetamol, ale nedala som si, asi tiez vydi, ze som bleda, ale chodim do prace neviem 😠
@manamani1 : https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/prstikova-metoda-na-otehotnenie-skusenosti-a-rady/
my sme ju skusali, na vysledok zatial cakame 🙂

@nikinka1111 áno, taká pol hodinka v rozmedzí nevadí, ak sa budeš chcieť niečo spýtať tak kľudne sa na mňa obráť 🙂