icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

roka84
8. nov 2011

@kikaneu no veď uvidíme, čo z toho bude.... ak nie teraz, tak raz isto !!! som sa zapovedala, že nechcem žiadne darčeky na meniny, Vianoce a narodky ( mám to skoro po sebe) , iba to baby 🙂)) ... tak má môj muž čo robiť! Nebude ho to nič stáť a ešte mu to aj dobre urobí :DDDD

purina12345
8. nov 2011

@nativanativa no veru, také meranie bazálky je super vec, ináč by si si myslela že si mala 25 DC a na to že máš krátku luteálku by si len tak neprišla, no možno čo ti pozeral doki folikuly ale to by si nevedela presne kedy bola ovu

kikaneu
8. nov 2011

@roka84 u nás je to obojstranné, tiež si nič iné neprajem a manžel takisto 🙂 proste sa na to bábo tešíme neskutočne, len je ešte niekde v Amerike, ako manžel hovorí 😀

gelinka75
8. nov 2011

@lucecita no vsak ja sa do toho nejak nechcem vzivat, tak radsej som v klude, ale potesilo by ma kebyze ano 😀 este potom stihame darceky a letne babatka 😎

roka84
8. nov 2011

@kikaneu môj manžel je tiež veľký optimista a hneď po prvom pokuse sa ma pýtal, že či tam mám už fazuľku 🙂 .... no čo raz je to tak....prišiel ten správny čas na dieťa.... len ja to prežívam oveľa emotívnejšie, ale viem, že aj on chce 🙂

kikaneu
8. nov 2011

@roka84 ja mám niekedy pocit, že manžel túži viac ako ja 😉 to aj môj tvrdil, že jeho bojovníci sú šikovní a hneď na prvýkrát sa podarí....no, ale nevadí, ono to príde, keď to budeme najmenej čakať

delideli
8. nov 2011

@kikaneu : fuha, tak to neviem ,nemam vlastnu skusenost, len som to citala..ja mam dnes tiez o nieco viac bieleho hlienu, ale predtym som sa nezvykla tak sledovavat,takze ani neviem s cim porovnat..
@roka84 : niekde som nasla statistiku, ze prvy cyklus skusania sa zadari tusim 20tim percentam,tak mozno budes patrit medzi tych stastnych 20 🙂

nativanativa
8. nov 2011

@purina12345 uvivime aky bude tento cyklus

lucecita
8. nov 2011

@gelinka75 tak držím palce, nech ťa to potešííí...a letné deti sú fajn...teplo, slnečno, ty a prechádzka so zmrzlinou v jednej a kočíkom v druhej ruke 😀 😀 😀 😀 😀 aj my to nechávame na čas keď to príde tak to príde 😉

purina12345
8. nov 2011

@nativanativa to áno, však po tých hormónoch čo si užívala to nemusí byť pravidlo pozri si ešte tieto kvapky: http://www.prirodnekvapky.sk/kvapky/p/10/j-v-kv...

roka84
8. nov 2011

@delideli jo jo, aj ja som to čítala, takže šanca je min. ale veď ešte nie je nič stratené a môžme sa snažiť ďalej 🙂

gelinka75
8. nov 2011

@lucecita dakujem aj tebe podobne, to je idealna predstava 😀 asi tak nejak to bude... 😝 baby tu s tymi priznakmi vedia dobre poblaznit

purina12345
8. nov 2011

@delideli tu to je popísané:
Pokud budeme brát v úvahu pouhou matematickou pravděpodobnost, počítejte se mnou:
Po jednom cyklu snažení zůstane těhotných 15-20 žen ze 100.
Po dvou cyklech už je to 28-36 žen ze 100
Po třech cyklech 39-49 žen ze 100
Po čtyřech cyklech 48-60 žen ze 100
Po pěti cyklech 56-68 žen ze 100
Po šesti cyklech 63-74 žen ze 100
Po sedmi cyklech 68-79 žen ze 100
Po osmi cyklech 73-84 žen ze 100
Po devíti cyklech 77-87 žen ze 100
Po desíti cyklech 81-90 žen ze 100
Po jedenácti cyklech 84-92 žen ze 100
Po dvanácti cyklech 86-93 žen ze 100

lucecita
8. nov 2011

@gelinka75 to áno, ale aj poradia...teda aj ty...a ja som tu tiež nejak bláznila s príznakmi a nič...teda včera sa to ešte na ultrazvuku neukázalo, ale ešte to môže prísť aj tento mesiac (a už zasa bláznim aj ja 😀 😀 😀 )

nativanativa
8. nov 2011

@purina12345 hm, a amju aj na mechur , objednavam 😝

purina12345
8. nov 2011

@nativanativa a mávaš často s mechúrom problémy?

janie80
8. nov 2011

@manamani1 nasadila som zase femi kvapky, tak dufam, ze pomozu... uz som ich raz brala a posunuli ovulku z 27DC na 23DC, len potom som vysadila kvoli odberom na stitku, nech mi neskreslia vysledky... ale tie mam zazracne ok, tak dufam, ze aj teraz zaberu... 😉

nativanativa
8. nov 2011

@purina12345 teraz som douzivala zas antibiotika a to som po urovaxome , co su tabl na tri mesiace na ziskanie imunity ,,,,, nepomohloooooooo

eri28
8. nov 2011

ked pisete tie priznaky, aj ja som sa dobre poblaznila tento mesiac, zacalo to, ze mi nechuti cigareta, potom ten hlad a smed, a nakoniec infekcia, ktora je v tehu normalna u niektorych zenach, ale treba liecit, a to som len par dni po ovu pomocccccccccccccccccc, a co do menzesu, uz budem asi v 3 mesiaci psychika pracuje 😀 😀 😀 😀 😀 😀

spula22
8. nov 2011

@sofinka18 ovu testikom 🙂

spula22
8. nov 2011

@evina2904 jeeej gratulujem 🙂 🙂 🙂

zuzanka9999
9. nov 2011

@purina12345 jaaaaaaj dakujem ti velmi pekne uz som tomu konecne pochopila, ja som to chapala opacne ze ked je najvyssia.dakujeeeem,ty uz kolko merias?

zuzanka9999
9. nov 2011

@zabka88 jj vysvetlila, ja este nemeriam, zacnem az po mrche. Inak ono sa to meria aj pocas mrchy po tom, ci vtedy sa nemeria?? ako uz mrcha prisla?

delideli
9. nov 2011

dobre ranko a plodny den vsetkym, ktorym vychadza a dobre spravy aspon pre jednupripadne aj viac z nas 🙂
ja cakam,cakam, ako to tento mesiac dopadne a uz mam zalusk na novy teplomer a sadu ovu testov z ebay 🙂
dnes sa BT zasekla a uz nejak nerastie..http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2

carie32
9. nov 2011

@zuzanka9999 aj ja by som chcela začať merať teplotku, ale tá mrcha furt nedorazila ☹ . No a do toho mi je kvalitne zle od žalúdka už od nedele... ani mi moc nechutí jesť, a keď sa najem tak ma začne bolieť žalúdok ako keby som tam mala kamene... dúfam že nebudem musieť ísť znovu na hadičku, lebo teda raz mi stačilo 🤐

zabka88
9. nov 2011

@delideli dobré vedieť s tým výtokom 🙂 baby ja pridávam v (ne)čakaní, som dnes 28 DC

zabka88
9. nov 2011

@zuzanka9999 ja ešte nemeriam, začnem keď dorazí mrcha , na druhý cyklus.. no podla toho kde to chceš merať 🙂 dá sa aj v puse - to musís potom celý cyklus ale keď tam dole, tak až po skončení mrchy..

zabka88
9. nov 2011

@delideli jéééj, si nám vynašla nový pozdrav že namiesto dobrý deň to bude plodný deň 😉 miléééé 😀 😀

purina12345
9. nov 2011

@carie32 no neviem, možno by bolo zasa treba testnúť 😨

zabka88
9. nov 2011

@carie32 a ktorý si deň? keď ti mešká, to už by stálo za testík.. 😉