icon

Recepty na splodenie dievčatka

mickey1234
30. aug 2020

Poraďte nejaké tipy ako dopomôcť k splodeniu dievčatka? Ma byt časté snaženie pred ovu alebo práve cca tyzdnova absencia a snaženie len jediný krát za cyklus? Niekde čítam tak niekde inak. 🤷‍♀️

katarinka89
31. aug 2020

@aiti ak si to užíva na nás účet a má náš za husy- TAK JE POTOM JEDNOU Z NAS 😂

aiti
Odpoveď bola odstránená
claudia94
31. aug 2020

@qwert87 a neviete ako to ma byt keď pár chce splodiť chlapčeka ? Ma sa častejšie snažiť ako len raz ?

qwert87
31. aug 2020

@claudia94 to neviem, nechcem zavádzať. Ja som si toho študovala strašne veľa ohľadom dievčatka, aj zahraničné stránky, kde mali niektoré až 90% úspešnosť, keď sa spojilo viac veci dokopy.

qwert87
31. aug 2020

@aiti hlavne že máš zdravý rozum ty, súdiac podľa tvojho vyjadrovania 😉

aiti
Odpoveď bola odstránená
nimika
31. aug 2020

@pininka1 ja viem, kedy som mala ovuláciu. Sledovala som hlien aj teplotu.

blumchen2
31. aug 2020

Sused tvrdi, ze je treba dať pod postel sekeru, ked chces dievca 🙂 asi to bude pravda, on ma doma 4 dcery a tu sekeru ani navytahuje 🙂))

elisebah91
31. aug 2020

Suhlasim s @pininka1 ...citala som(ak da bude dat odfotim)...muzske spermie su rychle ale kratka životnosť + klzky hlien, ktory im napomoze a udrzi ich pri zivote...to mi vychadza na den a pol v ovulacii
Zenske spermie su pomale a dlhotrvacnejsie+ hustejsi hlien kt im pomoze...cize to mi vychadza na 2/3 den po ovu. Cerpam z Bilingsovej metody. Mam dve baby a druha sa podarila na 2 den po ovu.

bevina
31. aug 2020

My sme dcéru urobili doobeda a syna v noci 😁 ale možno to je len náhoda. Skus čínsky kalendár pohlavia dieťaťa, vraj to vychádza na viac ako 90%

olivka84
31. aug 2020

Ja som čítala že spermie so ženským pohlavím sú zivotaschopnejsie a prežijú dlhšie v tele. Aj lepšie sa pre bojujú k vajíčku. Ze ak chceš chlapca tak treba počas ovulácie bude to jednoduchšie. Ak dievča tak až po ovulácii keď to chlapčenské už vzdajú ale dievčenské ešte bojujú

veronikastrickova
31. aug 2020

@claudia94 odzadu cez ovulaciu, bez ponoziek a mam chlapca. Pred ovulku, chlap na mne ponozky na nohach mam dievca. A pritom pri druhom mi aj cinske kalendare aj soda s mocom "napovedali", ze to bude chlapec.

katkaslamka
31. aug 2020

Keď máte chuť ..... máme 2 chlapcov 😂😂😂😂

finett
31. aug 2020

@olivka84 PO ovulacii už nebude nič 🤦😂. Ovulácia trvá tak niekoľko hodín a keď skončí už sa k vajíčku neprebojuje ani spermia s krompáčom! 😂 Niekedy stačí namiesto rôznych teórií (ktoré niekomu vychádzajú, inému nie) prelistovať učebnicu biológie👌

luciab19
31. aug 2020

Zaručená vec čo funguje - treba mat sex, nechránený. Bude to dievča. Iba, žeby to bol chlapec, vtedy nie.

aylin689
Autor odpoveď zmazal
romanka93
31. aug 2020

Suhlasim s @pininka1. Vraj spermie s X chromozomom maju dlhsiu zivotnost hoci su pomalsie..a s Y su rychlejsie..takze dievca by malo byt zo sexu par dni pred ovulaciou..chlapec v den alebo po nej..mne to vyslo 😀 mozno nahoda..ale chcela som to skusit a overit si tak teoriu 😀

romanka93
31. aug 2020

@stary_ujco nic..zasmeje sa a je rad, ze bude mat viac sexu 😀

angeliska
31. aug 2020

Mna len zaujima ze ktore su to vlastne tie zenske a ktore muzske spermie, lebo kazda jedna spermia je nositelom chromozomu X aj chromozomu Y
A len v case splinutia dochadza k deleniu chromozomov a tam odovzda vajicku bud X alebo Y

november1111
Odpoveď bola odstránená
jabuducanevesta
Autor odpoveď zmazal
miskooo1987
31. aug 2020

@angeliska jezisi kriste... si nechodila na základnú?

finett
31. aug 2020

@angeliska 🤦 spermia "ženská" má iba chromozóm X, "mužská" iba Y!!! To je fakt, stačí ho prijať. Vajíčko má iba X. Až splunutim dvoch pohlavných buniek dochádza k oplodneniu a potom sa začína delenie. Pohlavné bunky ako jediné v tele majú len jeden chromozóm.
Nechcem byť zlá, ale je smutné, že takéto základy človek nevie.

finett
31. aug 2020

Už viac ľudí písalo, že chlapec sa plodí v čase ovulácie alebo po ovulacii. Prosím vás, uvedomte si, že ovulácia vajíčka trvá 24 hodín, počas ktorých jedine je možné aby došlo k splynutiu vajíčka a spermie. Po skončení ovulácie vajíčko odmumrie a k oplodneniu dôjsť nemôže. Ovulácia nemusí byť stále v ten istý čas a dokonca k nej nemusí dôjsť ani každý mesiac a môžete mať anovulacny cyklus. Preto aj kadejaké sarlatanske metódy nemusia byť nič platné ak vám rovno cez anovulacny cyklus vypočíta správne ulahnutie na lôžko 😁. Ak vravíte "po ovulacii" možno len myslíte deň, kedy vám menštruačný kalendár vypočíta približný termín ovulácie podľa vášho cyklu. To je ale len orientačné a každý to môže mať inak. Aj filikulometria u gynekológa vám vie povedať 3 najpravdepodobnejšie dni ovulácie. Keď poznáte svoje telo a vedecky overené metódy (bilings a spol.), tak viete dosť presne ovulaciu určiť. Aj tak zatiaľ nikto nevie rozkazat spermiam s konkrétnym chromozomom aby navštívili vajce a to primäť k tomu, aby si vybralo váš vytúžený biologický materiál. Proste sa to deje v nás, ale zároveň mimo nás 😋 .

aiti
Odpoveď bola odstránená
vevesh
31. aug 2020

@finett to je pravda, ale jednoducho povedane zenske spermie su uz nastartovane pred branami a len robia "svoju robotu" (sex 2-5dni pred prasknutim folikuliu, kedy sa vajicko uvolni), kdezto ak je sex v den prasknutia folikulu, na miesto dorazia iba chlapcenske spermie a maju ovela vacsiu sancu vajicko oplodnit. Preto sa aj odporuca tyzden pred tym nic a potom az priamo v den prebehnutej ovulacie. Ale stale je to len zvysenie sanci- 60-40% alebo 70-30% voci druhemu pohlaviu, i ked to v okoli naozaj vychadza pri "planovanych pohlaviach"...

bienennest
31. aug 2020

Odporucam si precitat tento clanok, su tam zhrnute mnohe poznatky aj vyskumy k tejto teme, urcite najdes viacero tipov, ktore mozes vyskusat ak si zelas dievcatko- https://slovenskypacient.sk/pohlavie-dietata-so...

malinoismum
31. aug 2020

Ako úprimne - mne stačil sex a to som bola hore 🙂 rob ako chces keď myslíš že to je recept 🙂

dominy12
31. aug 2020

Tak my čakáme dievčatko a daný mesiac sme mali pohlavný styk presne v deň ovulácie. Všetko to záleží či sa k vajíčku dostane spermia s X alebo Y.

abigail88
31. aug 2020

Ja som sa dopocula, ze pri dievcati by mal byt muz dominantny v sexe a pri plodeni chlapca zasa viac zena 🙂 U nas to platilo 🙂 Ale myslim si, ze ovplyvnit sa to neda, ale za vyskusanie nic nedas 🙂