Skúsime to v septembri 2016
Ahojte,
rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre tie, ktorým nám to v predchádzajúcich mesiacoch nevyšlo. Dúfam, že sa nás tu zopár pozbiera a ak sa zadarí otehotnieť, budeme sa spoločne podporovať až do úspešného konca. Veľmi sa na Vás teším.
@babymaminka Podls mna budes mat ovu.
Zeny, tomu mojmu telu sibe. Vo stvrtok ruzovy vytom, vcera vecer take jemne spinenie, ako na konci mrchy a odvtedy celu noc a cely den nic. Je toto normalne? Nikdy mi takto neblbla...
@ejuska2586 podla mna si sprav zajtra test... To moze byt kludne aj tehotenstvo ;)
@babymaminka určite budeš mať ovu aspoň teda hormóny pracujú. .. 🙂
@ejuska2586 sprav teeest. ..ja som mala takéto špinenie v čase mrchy v druhom tehotenstve...a bum boli dve čiarky 🙂
@n1colette Nemyslim si. Klesla mi teplota vcera a dost vyrazne. To je len leniva mrcha...
@mimibb Asi nie. Urcite pride mrcha, klesla mi teplota...
@ejuska2586 ja som mala tak minuly mesiac a rozbehli sa potom asi az na 3 den a boli dost bolestive az som si myslela ci neslo o skory potrat. Pis co a ako dalej.
@zuzanita123 Tiez som uz nad tym uvazovala, kedze tie teploty boli hore a akonahle klesla, zacalo aj to spinenie. Predvcerom 36,7 a euzovy vytok, vcera uz 36,5 a spinenie... Dnes som nemerala, kedze som bola v tom, ze mam uz mrchu. Az ked som vstala, zistila som, ze stale nic. A teraz ma zrazu hrozne boli podbrusko-takze do rana uz sto pro pride...
Zenicky, mrcha prave dorazila. Prekvapila ma obrovskymi krcmi a masivnym krvacanim.
@ejuska2586 tak to mi je ľúto tento mesiac sa moc dievčatám nedarí hádam o mesiac to bude lepšie ja ešte len čakám vo štvrtok by som mala dostať ale bola som aj u lekára keď som mala ten ružový výtok ale že som v poriadku ale dala mi vitamín E že to mi ma upraviť aby som nemala špinenie a zatiaľ nemám tak som rada
Ahoj dievčatá. Chcela by som sa k vám pridať aj ja. Mám 25 rokov a manžel je o 10 rokov starší. Máme dve dcérky, prvú mám s bývalým s ktorým som bola 4 roky a keď som otehotnela nechal ma a povedal že mám ísť na potrat. Manžel má tiež syna z prvého manželstva. Spolu sme 5 rokov. Čiže mladšiu dcérku máme spoločnú. Teraz si zmyslel že chce tretie bábo. Dnes jepresne 14 dní od snaženia. Včera ráno som si robila test.
@janamatejkova myslím že je to tam,gratulujem 🙂
@eliss19 Ja som si tiez kupila vitamin E. Od zajtra chcem uzivat...
@eliss19 A hlavu si z toho nerobim. Skusime o mesiac...
@janamatejkova Gratulujem.
Ahojte baby, pridavam sa k vam - snazilkam.. od augusta sa snazime, tajne som dufala ze september to isti kedze pri prvom to bolo na prvy sup.. no ale clovek mieni, pan boh meni 🙂 dnes dosla aj ta nestastna navsteva, podrazdena som ako tiger.. ovu testy nerobim ani bazalnu som doteraz neriesila.. mozno vsak tu skusim sledovat, uvidim.. orientujem sa iba podla hlienu.. nechcem sa velmi stresovat tak preto to nechavam na prirodu.. drzim vam vsetkym palce a dufam ze coskoro sa vsetky tu budeme tesit z // 😉
No baby tak dnes o 11tej 20tkovy test takto teplota dnes z 36.8 na 36.5 takže foliky predsa len dorastaju neverim lekarovi akosi krcok otvorený mäkký hlien stale tahanie podbruska silne este urobím 1test zachvilu neviem teda kedy Ovu prebehne pri tom zložitom počítači 🙂 no je vobec pozitivny?
@babymaminka paráda...ovu prebehne od 24 do 48hodín od pozitívneho testu. čiže nasledujúce 2-3dni to istia. .. 😉
Takze u mna je to iste, dnes MS- sice o dva dni skorej, ako ocakavane
Zacinam pit alchemylku.. Ako ju pijete? 1x rano- 1x vecer? Do ovulky?
@mimibb prva foto pokus testy (3 🙂 znacky) robene o 15.00 druha foto test robený o 17.30 cize kedy bol vrchol teda 🙂 kazdy den teraz ci o den 🙂?vcera podvečer bolo snazilkovanie
poculi ste nieco o sirupe ,,femigard" ?? citala som nan dobre ohlasy...
Ak sa zajtra nepride mrska, rozmyslam o piti alchemilkoveho caju, ale aj ten sirup by som mozno skusila 🙂
@ikaja Ak nepride mrska? Ak si myslis, ze mozes byt tehotna, tak alchemilku nepi. Ta sa v tehotenstve neodporuca. Ak to bol preklep a mrchu cakas, tak si kludne daj alchemilku, ale az ked mrcha pride, nech to mas na istotu...
@ejuska2586 juj preklep, ak pride zacnem pit caj a mozno aj ten sirup poriesim ,, a ak nepride budem sa radovat ,, no uvidim ,, zatial ziadne priznaky zeby mala prist a ani zas ziadne priznaky na tehotenstvo ...
Tak dnes 5dc a mrcha je prec, mozem zacat odznova

Baby dnes 16dc Ovu hlien predchvilkou na wc vela čistý vajecny bielok bolest v krizoch vcera testy taketo a dnes takyto este budem testovat myslite ze moze byt ovu ked gyndos tvrdil ze bude anovulacny cyklus lebo folikuly obe boli iba 15mm beriem tento mesiac inofolic tak vraj tiež moze posunut ovu no on tvrdi ze nie...