icon

Skúsime to v septembri 2016

ejuska2586
13. sep 2016

Ahojte,
rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre tie, ktorým nám to v predchádzajúcich mesiacoch nevyšlo. Dúfam, že sa nás tu zopár pozbiera a ak sa zadarí otehotnieť, budeme sa spoločne podporovať až do úspešného konca. Veľmi sa na Vás teším.

mimibb
6. okt 2016

@lienocka1988 takú klasiku - bolestivé prsia a mrchovská bolesť sem tam v podbruší...ale nemam čas sa nejako pozorovať pri dvoch deťoch. . 😀

@smajla27 vďaka 🙂

n1colette
7. okt 2016

baby, mne dnes konci MS tak coskoro ideme na to 🙂 cajikujem alchemilku- teraz prvy cyklus, tak som zvedava

@ikaja akoo? dalsi testik co ukazal?

zofinka88
7. okt 2016

Ahojte baby, tak u nas to vyzera, ze to vyslo 🙂 testujem dalej az kym nebudu riadne kolaje 🙂

ejuska2586
autor
7. okt 2016

@zofinka88 Jeeej, vyzerá to dobre. Držím palce a tíško gratulujem 🙂

zofinka88
7. okt 2016

Dakujem 🙂 @ejuska2586

didi2102
7. okt 2016

od septembra skusame ... vsetko ok jasne ze sa hned nepodari ... clovek ani nedufa a potom som mala zrazu pocit ze ma neako bolia prsia a aj brusko a ako take motyliky aj plet sa mi brutalne zlepsila ..... no potom to vsetko prestalo nic necitim ako mam 3 dni do mrchy a vobec niesom vyhadzana ani brucho ako vzdy neboli a tak som to dnes nevydrzala a zrobila si test :( bol negativny .... som smutna aj ked viem ze som nemala nic ocakavat ale na chvilu som si myslela ze som v tom ach ten pocit ked lietate 🙂 a ste stastna ... mame to hrozne ked priatel pracuje mimo SR a neda sa aby prisiel vzdy ked je cas :( bojim sa ze to bude trvat stastne dlho ....

mimibb
8. okt 2016

Taaak dnes 21DPO. ..týždeň po meškaní mrchy. ...čiarky jasné 🙂

mimibb
8. okt 2016

@zofinka88 supeeeeeer nech sa ťa krpček silno drží 🙂

babymaminka
8. okt 2016

@didi2102 uplne ta chapem ja mám.tiež pocit ze u nas to bude nekonečné manzel je stale 3 tyzdne doma a 3 preč takze šanca tak 6x do roka ak vôbec ☹

zofinka88
8. okt 2016

@mimibb dakujem aj tebaa 🙂

ikaja
9. okt 2016

Mrska v utorok neprišla testik pozitívny, potichučky sa tešíme 😊

ikaja
9. okt 2016

Zabudla som priložiť foto 😊

martinsimona
9. okt 2016

Dievčatá,mrcha mala prísť v stredu a neprišla ani príznaky nie sú, že by mala prísť.No testy vychádzajú negatívne. ☹ Robiť si nádeje,že o pár dní vyjdú pozitívne?

ikaja
9. okt 2016

@martinsimona ja som nemala tiez ziadne priznaky, v den ked mala prist mrska som si robila test a vysiel nagativny,skusila som potom v piatok a uz tam bola ciarka, tak som si povedala ze si este jeden urobim inej znacky a dnes tiez pozitivny, aj ked ciarka je este slabunka, ale je tam 🙂 drzim palceky

ejuska2586
autor
9. okt 2016

@ikaja Joooj. Potichucky gratulujem.

ejuska2586
autor
9. okt 2016

@martinsimona Este vydrz. Niekomu stupa hcg pomaly.

ikaja
9. okt 2016

@ejuska2586 dakujem, dufam a verim ze vsetko bude ok 🙂 drzim ti palceky

ejuska2586
autor
9. okt 2016

@ikaja Dakujem. Aj ja Teba

n1colette
9. okt 2016

@ikaja paràdička 🙂 moc gratulujem
My skùšame ďalej.. snàď tento mesiac zadarí <3

ikaja
9. okt 2016

@n1colette dakujem,drzim palceky moc 🙂 budem cakat na tvoju spravu 🙂

tinacks
9. okt 2016

Zenusky pridavam sa k oktobrovym snazilkam. Pre nas prvy pokus, som v 20 DC, neviem kolko po ovulacii. Taha ma v podbrusku, bolia prsia od 16 DC, co je asi mooc skorona tehu, testy su neg. Tak teraz chcem aspon 2 dni pockat, aj ked najlepsie by bolo cakat az do dalsieho cyklu. Ale neviem to vydrzat ;)

zuzanita123
12. okt 2016

Tak zienky aj napriek vcerajsiemu negat.ovulacnemu testu ovulka v noci prebehla (podla lekara)a mame este cca12 hod. na skusanie. Tak si silno drzime palce

ejuska2586
autor
12. okt 2016

@zuzanita123 Tak nesed na MK, ale na mužovi :D

zuzanita123
12. okt 2016

@ejuska2586 sak ja sa len chcem podelit s vami 😁

ejuska2586
autor
12. okt 2016

@zuzanita123 Ja viem, srandujem :-*

ejuska2586
autor
12. okt 2016

Zeny, mohol mi grepový džús posunúť ovulku? Beriem vitamín E, omega3, kyselinu listovú a pijem grepový džús. Dnes som 11 deň cyklu a test je pozitívny, resp, aspoň sa tak tvári. A jak na mrchu idem dnes na školenie na chatu a vrátim sa až zajtra. Tak snáď bude pozitívny aj zajtra ešte...

n1colette
12. okt 2016

@ejuska2586 ktore ovulacne testy su najspolahlivejsie?
ja som tiez 11. DC a chcela by som dnes poobede kupit test, ze vyskusam.. vies mi poradit?

ejuska2586
autor
12. okt 2016

@n1colette Ja som mala tieto: https://www.drmax.sk/woman-secret-right-time-ov... , ale teraz som si objednala z ebay-u a sú super a za pár korún...

n1colette
12. okt 2016

@ejuska2586 dakujem 🙂 vyskusam