Skúsime to v septembri 2016
Ahojte,
rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre tie, ktorým nám to v predchádzajúcich mesiacoch nevyšlo. Dúfam, že sa nás tu zopár pozbiera a ak sa zadarí otehotnieť, budeme sa spoločne podporovať až do úspešného konca. Veľmi sa na Vás teším.
Hmm, aj ja som kleska dnes na 36.68, 8dpo
@zuzanita123 A doteraz si mala kolko? Na mrchu je to este skoro. Skor to moze byt uhniezdovanie, nie?
Hmm, aj ja som kleska dnes na 36.68, 8dpo
@ejuska2586 celkovo tento mesiac mam nizsku teplotu predtym som mala 36.62 a vcera 36.78 dnes znova 36.68... minuly mesiac som mala 36.8 az 36.9
To ešte nie je až také hrozné. Veď uvidíš. Videla som tu aj tehu grafy, kde bola teplota 36,6. Nejak to spolu potiahneme... 😉
Sak, hadam to do Vianoc dame 😉
@zuzanita123 Musíme!
@zuzanita123 mali sme razste na puse tak mi bola doporucena vyzsia a presne tato co mas aj ty. ale ked som si to ratala a konzultovala s rekalnickou tak mi chyba v podstate 200 do tej 1000, teda do 10 miligramov a to je v pohode tak snad bude ni 🙂
@sipka99 aha no tak dobre, drzim palce aby sa uz ziadne rozstepy nerobili 😉
Sice teraz rozmyslam, este mi ta teplota moze vyskocit vyssie 🙂 niekedy je clovek z toho jelen, hlavne ked meria prvy mesiac..
zienky keby ste otvarali tajnu skupinu pridajte ma.Tiez sme zacali
@smajla27 mne to pripada, ze ovulka este nebola.
@bianca Ostavame v tejto. Len pomyselne menime mesiac v nazve, kedze sa neda zmenit :'(
@ejuska2586 je to mozne.. ma vzdy pletie ten pojem ze posledny den nizkych teplot.. a zase je pravda ze treba merat cely mesiac aby bolo jasne ze kedy a co.. hotova veda toto 🙂
@smajla27 No, mala by si mat aspon 2 teploty za sebou vyssie ako predovulacne. A to nemas zatial.
@zuzanita123 Ahoj moja. Ako sa mas? Ako teplota? Ja sa drzim na 36,7. Od pondelka ma nehorazne bolia krize a podbrusko, prsia su citlive na dotyk, ale nebolia. A stale mam vytok-taka priehladna tekutina, ale mam ju stale a v dost velkom mnozstve. Neviem, co si o tom mam mysliet. Bojim sa, ze to zas nevyslo..
@ejuska2586 ja som ten biely vytok mala pred očakávaným príchodom mrchy a ta neprišla. Mam ho stále ale už nie taký silný zevraj je to v tehotenstve v poriadku pokiaľ nezapacha a nesvrbi
@ikaja No ale on nie je biely-je taky priesitny, ako voda.
@ejuska2586 to som mala ajja( stale mam) a som tehu 🙂 to bolo prve co som zbadala na sebe. Takze drzim palce ;) asi to teraz vyslo 🙂
@zofinka88 Joj, bodaj by. Ale som akosi skepticka. Aj teplota sa drzi len na 36,7. Ale zas ma od pondelka, co som bola 3DPO, bolia krize a podbrusko. Ale to som mala aj minuly mesiac a mrcha prisla...
@ejuska2586 Ahoj, tak uz ti dievcata odpisali, vytok nemusi byt zle znamenie a teplota je nizska ale zasa minuly mesiac si mala dost vysoku a nic takze nikto nepovedal ze musi byt nad 37, nie? 😉 ja som
@zuzanita123 Ja som dnes ani nemerala akosi som vstala neskor a vykaslala sa na to...uvidim ako zajtra
@zuzanita123 Dnes stupla na 36.9
@ejuska2586 😉 kolky den po ovulke si?
@zuzanita123 7DPO
@zuzanita123 Takto vyzera graf zatial...
@ejuska2586 ano moze! 😊 Drzim palce😊

@zuzanita123 Ahoj, hej. O 1 stupen. Aktuálne 36,7.