Skúsime to v septembri 2016
Ahojte,
rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre tie, ktorým nám to v predchádzajúcich mesiacoch nevyšlo. Dúfam, že sa nás tu zopár pozbiera a ak sa zadarí otehotnieť, budeme sa spoločne podporovať až do úspešného konca. Veľmi sa na Vás teším.
@ejuska2586 to je ovu test, ci tt?
Ja som vcera bola 14 dc, ovu test negativ, aj tak sme skusili.
@ejuska2586 Drzim palce 😊
@tinacks To je uz tehotensky...
@darinka294 Dakujem
@ejuska2586 ooo woow, gratulujeeem!
@tinacks Dakujem
Gratulujem 😉
@ejuska2586
@zofinka88 Dakujem
@ejuska2586 ja viem kolko strachu a ocakavania je za tymto.aj predošlymi testami takze uz len do zdarneho konca 🙂
@ejuska2586 supeeer gratulka 😘😘😘😘
Dakujem baby. Ale 100% kludna budem, az ked mi lekar potvrdi, ze fazulka je tam kde ma byt a vyvija sa...
zenusky, tesim sa aj ja, zatial len pozitivnemu ovulacnemu testu :D takze dnes mame vysoke sance 🙂
@ejuska2586
Gratulujem a držím palce
@martinkaf Dakujem
Kocky, dnes asi zacnem novy cyklus. V stredu spinenie a velka bolest podbruska, vcera vecer zas. Testy slabnu-vcera bol uz zas len duch. A priznaky odchadzaju. Dnes rano uz spinenie v podobe jasno cervenej krvi, tak uz len cakam, kedy sa mrcha spusti. Nevadi. Maternica bude pohnojena a ak sa muzickovi nahodou podari prist domov na ovulku, tak budeme skusat zas. Ak nam to teda nahodou lekar nezakaze. Dnes mam este kontrolu.
@ejuska2586 jeejda, to mi je luto!! takze chemicke tehotenstvo? Som zvedava co lekar povie. drzim palce!
:( To je mi ľúto, držím palce ďalej... Na sliznicu si naordinuj vitamín E, D, alchemilku a vraj je veľmi dobré červené víno - každý večer dva deci - vraj to pomáha na rast sliznice (a keď iné nie, tak je to aspoň chutné a má to iné zdravotné benefity a spríjemníš si večer🙂 Ja toto praktizujem už nejaký ten čas, uvidíme čo povie doktor pri najbližšej kontrole, keďže vždy som mala problém s nízkou sliznicou.
Kocky, takze babatko sa vyvijalo, len potom prestalo. Dnes-uprostred 5teho tyzdna, mala sliznica len 7mm, co je malo. Nevadi, cakam na menzes a pojdeme dalej.
@ejuska2586 :(
@ejuska2586
To je mi ľúto...držím palce aby ti to vyšlo už konečne a bez problémov...
Dakujem baby. Dufam, ze coskoro uz budem stastna tehulka.
@ejuska2586 velmi ma to mrzi,sledujem tvoje testiky aj grafy a uz som sa tesila.. ale ako pises, netreba to vzdavat.. urcite sa to coskoro znova podari, silno drzim palce :-*
@smajla27 Dakujem. Nevzdavame to. Budeme skusat dalej. Len teraz musim vydrzat tych par dni hrozne bolestivej mrchy. Ale aspon viem, ze sa cistim a nezostane vo mne nic, z coho by mohol vzniknut zapal.
@ejuska2586 ☹
@ejuska2586 mrzi ma to ☹.. mam pocit, ze som teraz tiez mala nieco podobneho, len u mna s tym rozdielom, ze mi 10 dni meskala ms a na teste bol duch do 5teho dna meskania ms, potom negativne...az dnes prisla ms, zatial ale nebolestiva. Nikdy v zivote mi nemeskala tolko dni!! Takze nerozumiem, co to mohlo byt, ak nie chem.tehotenstvo. Snazili sme sa teraz treti cyklus o druhe babo. Prve prislo hned na prvy sup, preto mam aj ja z toho teraz mierne stresy. No neostava nic ine, len s chutou na dalsi cyklus. Dufam, ze ho nebudem mat teraz nejak rozhodeny. Drzim palce vsetkym nam a chcem sa este spytat ako teda funguje ten grepovy dzus a tiez na to, ze ked mam dnes prvy den ms a nepila som alchemilku, ze ci ju mozem pit aj od zajtra do ovulky.
@petinka83 Ahoj. Hej, ked ti tak dlho meskala, mohlo to byt tehotenstvo. Mas aj inu mrchu? Lebo zo mna vychadza doslova po kusoch vystelka. A krvacam, len ked idem na wc, inak len spinim. Alchemilku kludne zacni pit aj teraz. Co sa grep. dzusu tyka-ja sim pila od skoncenia mrchy az do pozitivneho ovu testu. Potom 2 dni noc a potom som papala ananas na lepsie uhniezdenie. Tam je dolezity hlavne ten stred- obsahuje tu dolezitu latku, tusim sa vola bromedalin, ci tak nejak.
@petinka83 2 dni nic
@ejuska2586 Dakujem a ten grepovy dzus by mal mat aky ucinok?

Žienky, ja takto. Môj dnešný test. Podľa ovulky by som mala byť 4T a 2 dni. Už len nech všetko dobre dopadne a fazuľka sa nám krásne vyvinie...