icon

Skúsime to v septembri 2016

ejuska2586
13. sep 2016

Ahojte,
rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre tie, ktorým nám to v predchádzajúcich mesiacoch nevyšlo. Dúfam, že sa nás tu zopár pozbiera a ak sa zadarí otehotnieť, budeme sa spoločne podporovať až do úspešného konca. Veľmi sa na Vás teším.

cammille
19. sep 2016

@ejuska2586 no sk si v sobotu mala ovulaciu, ako pises - vajicko este len putuje, takze tvoje telo este v ziadnom pripade netusi, ci je alebo nie je tehotne😊 To zisti najskor az po "zavrtani" vajicka a uvolneni prveho hcg, najskor 6-7 dni po ovulacii, a az potom mozu nastat prve priznaky...zatial je to skor psychikou😊

ejuska2586
autor
19. sep 2016

@cammille Ja to viem, preto mi to pride smiesne. Skor si myslim, ze som mala len silnu ovulku a moje telo sa pomaly ukludnuje. Len som to este nikdy nemala. A to, ze si chvilkami myslim, ze som tehu - to je skor psychika, lebo po tom velmi tuzime, ale nespajala by som to s tou nevolnostou. Tu by som skor pripisovala tej ovulke.

babymaminka
19. sep 2016

@ejuska2586 ja som mala.minuly mesiac asi vsetky tehu priznaky popravde uvidim.co.tento mesiac 🙂

babymaminka
19. sep 2016

Baby ja dnes 4dc je na tom niekto podobne?

ejuska2586
autor
19. sep 2016

@babymaminka @adria88 je 6DC....

ejuska2586
autor
19. sep 2016

@babymaminka Asi sa moc sledujeme :D

adria88
19. sep 2016

@babymaminka no ja som 6DC

babymaminka
19. sep 2016

@ejuska2586 co chces ja som.aj mlete maso.vyhodila do.kosa ppcas varenia smrdelo mi 🙂 no ta psychika je veru silna 🙂

babymaminka
19. sep 2016

@adria88 takze partacka 🙂 mas pravidelny cyklus kedy cca cakas ovu?aj testujes alebo meras teplotu?

adria88
19. sep 2016

ja som teraz mala dosť zvláštnu MS, v stredu poobede len špinenie, potom nič a na druhý deň sa mi až spustila, slabšia a kratšia, ako obvykle...deň pred MS sme mali keksík 😀 tak možno to bolo spôsobené aj tým, neviem

babymaminka
19. sep 2016

@adria88 ja,zasa cakam.kedy mi ta mrcha skonci a hlavne kedy manzel docestuje domov z turnusu bez neho to nepojde 🙂 🙂 🙂

adria88
19. sep 2016

@babymaminka jo 🙂 cykly mám od 32-35 dní, teraz mi trošku meškal, ale to som bola prechladnutá, som sa tak aj cítila aj MS bola nejaká iná ako po iné kráty...ovu mávam pár dní po MS, netestujem, meriam teplotu a vidím podľa hlienu 🙂 a ty?

babymaminka
19. sep 2016

@adria88 ja mam.28dnovy cyklus a ovu mi vychadza na 15dc ja tento mesiac idem.skusat testovat a zacala som merat bazalnu tak uvidim co to da 🙂

adria88
19. sep 2016

@babymaminka ja nikdy nemám ovu presne na deň, ale viem, kedy je 🙂 a koľko sa už snažíte?

cammille
19. sep 2016

@ejuska2586 silno drzim palce! 😊

ejuska2586
autor
19. sep 2016

@babymaminka OVU je malokedy ten isty den cyklu. Ja som napr. mala minuly mesiac na 13ty den, tento mesiac uz na 12ty. Testuj radsej skor, od nejakeho 10DC, aby si mala istotu.

ejuska2586
autor
19. sep 2016

@cammille Ďakujem. Mám silný pocit, že to vyšlo. Ale možno je to len moja psychika :D Ale zas lekár hovoril, že mám ukážkový folikul a aj maternica je pripravená na uhniezdenie vajíčka. To bolo v deň ovulácie - v piatok. Tak snáď sa nám zadarilo.

ejuska2586
autor
19. sep 2016

A stále ma bolí ten pravý vaječník v ktorom bola ovulácia. Tak uvidíme...

babymaminka
19. sep 2016

@adria88 v podstate sme este len na zaciatku 3ti mesiac no naivne som.si myslela ze to pojde na prvy sup ako pri malej ach

babymaminka
19. sep 2016

@ejuska2586 testy objednane zajtra dojdu tak budem urcite testovat a merat teplotu nech viem.kedy to dojde 🙂 rozmyslala som.tento mesiac nad inofolicom no bojim.sa aby neposuval ovu dopredu nejako velmi kedze sme s manzelom.casovo obmedzeny troska

adria88
19. sep 2016

@babymaminka nám sa malá zadarila nečakane, tesne pred maturitou 😅 , takže sme si chceli dať pár rokov pauzičku, ale už máme ten chtíč na ďalšie a aj malá-veľká už 9 ročná chce súrodenca... 🙂

ejuska2586
autor
19. sep 2016

@babymaminka Ja som sa pýtala v piatok na ten Infolic a lekár povedal, že ak sa to tento mesiac nepodarí, nech si kúpim a skôsim. Že má veľa mamičiek, ktoré po ňom otehotneli do cca 3ch mesiacov. Tak ho tiež zvažujem.

ejuska2586
autor
19. sep 2016

@adria88 No, naša malinká bude mať teraz 8 rokov a tiež by veľmi chcela. Ja som ju nerodila (je to neterka, ktorú vychovávame od narodenia, čiže je naša) a prišla neplánovane, vtedy ešte "priateľ" študoval. Teraz už obaja pracujeme, domček sa stavia, tak sme si povedali, že jej zadovážime "súrodenca". Tiež som si naivne myslela, že to dáme na 1 krát. Tak snáď aspoň teraz. Len pre mňa je to všetko také nové, keďže som, resp. budem prvorodička... Preto sa Vás radšej na všetko pýtam (aj keď niekedy sú to možno somariny :D )

cammille
19. sep 2016

@ejuska2586 verim ze je tvoj pocit spravny😊 Ako dlho sa snazite?

ejuska2586
autor
19. sep 2016

@cammille Práveže nie dlho, teraz je druhý mesiac. Mňa vystrašil lekár, lebo mi povedal, že to vyzerá u mňa na anovulačné cykli. Tak som začala sledovať hlien, bazalku aj ovu testy som si robila, keďže som si to mala sledovať aj z tohoto dôvodu. Minulý mesiac sme sa snažili len tak "približne", keďže som si nebola istá tým, ako to všetko funguje. Teraz som bola v piatok na kontrole a akurát praskol folikul. Takže som mala na 100% potvrdené, kedy sa máme snažiť. A aj sme sa. A hlavne, cítim sa inak, ako minulý mesiac. Neviem to opísať, ale mám pocit, akoby som nebola sama. Ale ako hovorím, možno si to len namýšľam. Ale dúfam, že nie.

adria88
19. sep 2016

@ejuska2586 tak, ale hlavne, že je VAŠA a beriete ju ako vlastnú dcérku a ona vás ako rodičov 😉 to ozaj klobúk dole... no ja som to všetko ešte tak nevnímala, mala som čerstvých 19, keď som zistila, že som tehu 😀 mne ani zle nebývalo, ani nič, úplne v pohode som to znášala, až som prenášlala pár dní, dali mi vyvolávačku a nakoniec som skončila aj tak s cisarakom, malej sa nejako nechcelo von a bola na mňa aj dosť veľká, no nakoniec všetko dobre dopadlo 🙂

babymaminka
19. sep 2016

@adria88 nasa bude mat na silvestra 4 roky a vzdy sme chceli tak 5rocny rozdiel tak uvidine aky ten rozdiel nakoniec bude 🙂

babymaminka
19. sep 2016

@ejuska2586 mne ten.infolic ma dnes dorazit postou uz tak.som.na vazkach ze co a ako aby som neurobila zle rozhodnutie 🙂

babymaminka
19. sep 2016

@ejuska2586 az mi.slzicky vosli.do oci ake krasne gesto.ste urobili pre tu malinku 🙂 klobuk.dole pred vami...a co jej vlastny rodicia? ach

cammille
19. sep 2016

@ejuska2586 tak to by bola parada keby to takto hned vyslo! 😊 Uz som velmi nedockava na buduci tyzden! 😊