icon

Skúsime to v septembri 2016

ejuska2586
13. sep 2016

Ahojte,
rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre tie, ktorým nám to v predchádzajúcich mesiacoch nevyšlo. Dúfam, že sa nás tu zopár pozbiera a ak sa zadarí otehotnieť, budeme sa spoločne podporovať až do úspešného konca. Veľmi sa na Vás teším.

ejuska2586
autor
19. sep 2016

@babymaminka S jej biologickymi rodicmi je to zlozite. Sestra najskor opustila muza a nechala tam aj 3rocneho syna. Potom otehotnela s muzom, pre ktoreho opustila manzela. Ked vsak malu porodila, nechala ju v nemocnici a odisla. Viac za nou neprisla. Snazili sme sa vybavit, aby sme si ju mohli zobrat do starostlivosti, ale s tym nesuhlasila - doteraz nevieme preco. Mala sa narodila 16.12. a 05.01. ju mali zobrat do kojeneckeho ustavu. Nastastie nam pomohli kuratorky z uradu prace, socialnych veci a rodiny a vybavili toho 05.01. zrychlene konanie. Rano bol sud, okolo jednej sme uz boli v nemocnici a brali sme si ju domov. O 3tej pre nu mali prist kuratorky z kojeneckeho ustavu. Nastastie uz nemuseli. A odvtedy je to nase slniecko. Sestra sa, nastastie, nezaujima. Sofi ju pozna, vie, ze je to jej mama, ale sama hovori, ze jej mama som ja, lebo ja sa o nu staram...

ejuska2586
autor
19. sep 2016

@cammille Ďakujem. Ani ja sa neviem dočkať. Beriem to pozitívne a pevne verím, že to tam je...

babymaminka
19. sep 2016

@ejuska2586 to je smutny pribeh a zaroven krasny ze ste sa takto.obetovali 🙂 o to.viac vam bude dalsie slniecko.dopriate 🙂

ejuska2586
autor
19. sep 2016

@babymaminka Keď sa tak nad tým zamyslím, nikdy sme to nebrali ako smutné. Sestra sa sama rozhodla. A zas mi sme takto "získali" stredobod nášho vesmíru. Milujem ju najviac na svete a najlepšie na tom je, že ona mi túto lásku vracia späť. Nikdy jej nič nechýbalo (teda, aspoň dúfam). Ja som rada, že je to tak, ako to je. Skôr si neviem predstaviť, keby bola v tom ústave. To by som asi neprežila.

cammille
19. sep 2016

@ejuska2586 fuu tak to je pribeh ako z filmu...tazko je vobec uverit, ze take zeny existuju😕...nastastie ma malicka vas, je krasne ze ste sa jej ujali😊

mimibb
19. sep 2016

@ejuska2586 Klobuk dolu pred vami, spravili ste velke a hlavne spravne rozhodnutie...Mamina si TY pretoze TY ju milujes tak, ako to dokaze len MAMA...

Babule z vlastnej skusenosti vam odporucam inofolic v kombinacii s ovulacnymi testami, pokial nemozte dlhsie otehotniet...

druhe sa nam nedarilo 10mesiacov...problemove cykly vdaka psychike...sklamaniach z dalsej ms...po tejto kombinacii nam to vyslo hned... 🙂

Teraz som sa nastavila takto-Proste sa nam to vydari hned a hotovo...ovulacne testy to istia... 😀

babymaminka
19. sep 2016

@mimibb mne akurat dorazil inofolic a zajtra dojdu ovulacne testy bojím sa ale ci ho zacat brat a aky dc si.ho zacala brat kolko denne? Sa bojim ci mi nezblbne cyklus alebo neposunie ovulku vpred alebo vzad

babymaminka
19. sep 2016

@mimibb ja ale problemove cykly nemam mam 28dnove ☹

cammille
19. sep 2016

@babymaminka podla mna ked mas pravidelny cyklus s ovulaciou, inofolic netreba brat...ten je skor pre baby s problemovym cyklom...v opacnom pripade skor narobi sarapatu...ako dlho sa snazite? 😊

babymaminka
19. sep 2016

@cammille este len.kratko v podstate 3ti mesiac

vilma30
19. sep 2016

@babymaminka Tiez si myslim, ze ak mas pravidelny cyklus s ovulkou, tak ho neber

cammille
19. sep 2016

@babymaminka tak to by som este neriskovala ten inofolic😊 Skusila by som alchemilku ( s tou clovek nic nepokazi😊) a este chvilu pockala😊

mimibb
19. sep 2016

@babymaminka presne ako baby hovoria, len sa sleduj pomocou ovulacnych testov...podla mna ked mas pravidelny cyklus, mas aj ovu i ked sa moze stat 1-2x za rok, ze ovu neprebehne a je to uplne normalne....ja som brala 2sacky denne hned ako som ho kupila...-10den cyklu...ovu nastala vtedy v 20DC a mozno aj vdaka inofolicu bola sakra bolestiva ..

babymaminka
19. sep 2016

@mimibb takze sinho vysadila?a predtym si mala cyklus aky?

mimibb
19. sep 2016

@babymaminka brala som ho len tych 9dni do ovulacie...inak som mala cykly strasne nepravidelne 32-45dnove...po porode sa mi chvala Bohu telo umudrilo...a teraz mam cykly pravidelne 32dnove,

ejuska2586
autor
20. sep 2016

Kočky, tak ja dnes takto. Teplota krásne postupne stúpa, ale jak na potvoru, od včera mám nádchu a škrabe ma v hrdle. Pre istotu pijem len zázvorový čaj - ak by náhodou...

mimibb
20. sep 2016

@ejuska2586 vyzera to nadejne...o tyzden mozme skusit prve testy... 🙂

babymaminka
20. sep 2016

@mimibb počkaj.telo sa ti.umúdrilo az po inofolicu ci uz pred nim 🙂?

mimibb
20. sep 2016

@babymaminka v tej chvili som neriesila dlzku cyklu, ale ovulaciu ..zacala som brat inofolic a testovat sa ovu testami, do toho som otehotnela....a rok po porode mi MS nabehla uplne pravidelne...zrejme som mala vtedy cyklus rozhaseny vdaka velkej sustredenosti a upnutosti na druhe babo, ktore sa nedarilo...v tej chvili som skusala vsetko mozne...no musim uznat, ze ovulacia bola dost bolestiva, cize urcite tam ten stimul zo strany inofolicu bol.

ejuska2586
autor
21. sep 2016

Kocky, uz druhy den mam kyselini
Co ja nemavam vobec. Moze to byt zo zazvoroveho caju?

butterfly333
21. sep 2016

@ejuska2586 ano aj z čaju byva kyselina.

ejuska2586
autor
21. sep 2016

@butterfly333 Sranda, doteraz som nikdy nemala. Snáď to prejde čím skôr aj s tou hnusnou nádchou.

ejuska2586
autor
21. sep 2016

Stále hore...

butterfly333
21. sep 2016

@ejuska2586 ja som ju mala 3mesiace v kuse každy den. No až neskor som zistila že je to z medu teda jedla som VMK a zajedla vždy 1lyžičkou medu. No od kedy to neberiem už ju nemam.

jajoda
21. sep 2016

Ja zarial takto 26 den cyklu, mavam 28 dnove. Uz ma zacina pobolievat podbrusko ako pred ms. Mam biely husty vytok. Teplota sa zatial drzi hore, no testy negativne😏

ejuska2586
autor
21. sep 2016

@butterfly333 med zvysuje bazalku? To som este nepocula.

ejuska2586
autor
21. sep 2016

@butterfly333 Nemohlo to byt skor z tych liekov, ci co si to brala?

butterfly333
21. sep 2016

@ejuska2586 prečo by med zvyšoval bazalku?? To som nepovedala len že som z neho mala kyselinu.

butterfly333
21. sep 2016

@ejuska2586 kyselinu z liekov?? Z akych? Brala som VMK vit E C kys.listovu a inofolic. Kyselinu som mala z medu.

ejuska2586
autor
21. sep 2016

@butterfly333 Ja som Ťa zle pochopila. Myslela som, že odpovedáš na tie zvýšené bazálne teploty, čo mám :D