Skúsime to v septembri 2016
Ahojte,
rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre tie, ktorým nám to v predchádzajúcich mesiacoch nevyšlo. Dúfam, že sa nás tu zopár pozbiera a ak sa zadarí otehotnieť, budeme sa spoločne podporovať až do úspešného konca. Veľmi sa na Vás teším.
@zuzanita123 Tak ja sa v krčku vôbec nevyznám, neviem, ako sa to sleduje...
@zuzanita123 ked je krcok makky znaci to tehu??
A kde si meriate bazalku vy baby? 😀😝
Myslite ze neni blbost zacat si merat bazalku az teraz niekolko dni po ovu? 😀😊
@zofinka88 V ppsve. Ale zacni az po menzese, teraz ti to nic neukaze.
@ejuska2586 no ved ja dufam ze ten menzes teraz uz nepride 😆
@zuzanita123 Ahoj. Teraz som si nahmatala krcok (1 krat) a je tvdy (akoby spic nosa) a dost vysoko (ledva som po nom presla prostrednikom). Vies mi vysvetlit, co to znamena? V tomto sa moc nevyznam...
@zofinka88 Drzim palce. Ale teraz uz fakt nemeraj-iba ta to zmatie...
Ok dakujem 🙂 @ejuska2586
Tak dievčatá predsa len tá mrcha má neobišla a zas prišla ;( no nič skúsime to potom ale Nevzdávame sa to je dôležité...všetkým snazilkam držím palecky ;)
@miselar To ma mrzi. Snad buduci mesiac...
@ejuska2586 ahoj, ked je tvrdy ako spicka nosa a zda sa ti dlhy a nizsko a zatvoreny tak to je dobre, mas po ovulacii a mrcha sa zatial nechysta ale kedze si kontrolovala iba prvy krat tak nemozes vediet ci je vysoko alebo nizsko .... teraz by som sa tym uz netrapila ked tak v novom cykle co tebe uz zrejme aj tak nehrozy 😉
Ja dnes 1DC, takže som nemusela ani míňať testy 😒 No jo, ideme ďalej, snáď aspoň do konca roka to vyjde 🙂
@zuzanita123 No, tvrdý je, ale či je hore, alebo dolu, to neviem. Viem, že som po ňom vedela prejsť prostredníčkom, ale len tak tak. A čo sa nového cyklu týka - ako som písala, závisí od teploty, keďže tá dnešná nie je 100%. Ak to bolo tých 36,7, tak tam je pokles o 0,2 stupňa a to mávam pred mrchou. Ale ak bola 36,9, tak sa drží hore, ako doteraz. Uvidíme zajtra 🙂
@ejuska2586 kedy "necakas" mrchu?
@zuzanita123 No, podľa Duphastonu, s ktorým končím dnes, by mala prísť v piatok. Podľa kalendára v sobotu. Takže neviem presne - v piatok, alebo v sobotu. Ty ako. Už si dostala?
Tak to sa ti drzi pekne teda😊 mne zatial nic ale teplota uz 36.67 takze tehotna niesom urcite. Len pozeram ze vsetky nieco beriete a ja nic. 12teho som objednana tak mu poviem nech mi daco da ved uz 3 cyklus nic a to som este len 5 mesiac po porode.
@zuzanita123 No, mne to dal kvoli tym anovulacnym cyklom. A evidentne to zabera, lebo uz druhy mesiac mam krasne ovulaciu...
No, drzi, ako drzi. Ak bola ta 36,7 spravna, tak to dnes kleslo a to by sedelo s tym, co bolo minuly mesiac - pokles o 0,2 stupna oproti predchadzajuci. 3 dni na to som dostala mrchu.
@zuzanita123 A ty by si kedy mala dostat?
Normalne mam 30dnovy cyklus a ovulujem 16teho lenze tento mesiac som ovulovala 13-14 tak cakam mrchu uz dnes , kedze som 14dpo.
Otazka: Ktory Inofolic beriete? Obycajny ci Combi? A berie sa od 1 dna mrchy alebo az po?
@zuzanita123 Inofolici su dva druhy? Vazne to som nevedela a aky je rozdiel?
@zuzanita123 Ja beriem obyčajný, ale rozmýšľam, že keď sa mi minie toto balenie, tak skúsim ten nový combi, ale je trochu drahší. 😒 Beriem každý deň jeden sáčok. Mali by sa dva, ale to by som asi zbankrotovala.
@boredka Combi je obohateny este o nieco ale nerozumiem tomu velmi
@zuzanita123 Ja zvažujem, že skúsim najprv tie základné (ak sa nám teda nezadarilo náhodou teraz-čomu moc neverím). Takže cez víkend chcem kúpiť. Ale len tú základnú radu.
Inofolic obsahuje 20 sackov ak beriete 2krat denne to je teda na 10 dni. Je lepsie brat prvych 10 dni cyklu pocas mrchy a pred prichodom ovu alebo az po mrche a pred ovu a pocas uhniezdenia? Ci treba 2 krabicky na 1 mesiac? Kto vie?
@zuzanita123 Inofolic sa má brať dlhodobo, teda nie len 10 dní - po 10 dňoch podľa mňa nemá žiadny efekt. Je to ako iné vitamíny či doplnky výživy - až po dlhšom čase užívania sa eventuelne prejaví pozitivny účinok...

@ejuska2586 Ahoj zatial nic ani vytok ani nic, jeden graf pise ze som 14 dpo, druhy zasa ze 13dpo, tak uvidime.Krcok je uz v strede a makne, takze ja som ista...