icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

maja923
2. nov 2015

@zuzka71291 postrehla som tu v skupine už ten grepový džús...ale nedá sa mi všetko tu prečítať a dočáítať sa na čo je...pls, na čo je ten dobrý?

monika2101
2. nov 2015

Tak aj ja sa pripájam ku snazilkam jeseň 2015 😉 Teda každé obdobie či jar či leto či jeseň či zima 😂 A stále nic a nic a nic 😔

petulik1991
2. nov 2015

@monika2101 Z toho si nic nerob, nie si sama 🙂

monika2101
2. nov 2015

@petulik1991 Ach uz som na prášky z toho 😂😂😂

renimac
autor
2. nov 2015

@monika2101 a ako dlho sa snazite?

renimac
autor
2. nov 2015

@maja923 grepovy dzus je dobry na plodny hlien a ovulaciu. Pije sa hned po menstruacii az po ovulaciu.

monika2101
2. nov 2015

@renimac od 10/2014 😔

renimac
autor
2. nov 2015

@monika2101 hlavu hore, my presne o rok viac a este to nevzdavam 🙂. Neboj, do Vianoc sme "v tom" 😉.

monika2101
2. nov 2015

@renimac 👏👏👏👏😘😘😘😘😘

renimac
autor
2. nov 2015

@monika2101 a ak spravne vidim, jedno dietatko uz mas, co je tiez dobry znak, ze to vyjde. Ci to bol len nejaky zazitok z obchodu? My mame zatial nula. Drzim palce 🙂.

maja923
2. nov 2015

@renimac och vďaka, zájdem do obchodu 🙂

renimac
autor
2. nov 2015

@maja923 ale ten z ruzoveho grepu 😉

lenkaoravcova
2. nov 2015

@renimac dakujem. Podla mn aj vek zohrava svoje cim je clovek starsi tym je to horsie

maja923
2. nov 2015

@renimac hahaa, dobre budem hľadať 🙂

jahodka540
2. nov 2015

@monika2101 jeeeej, ahoj
my sa uz tiez snazime presne rok, od minuleho oktobra 2014
priznam sa, ze vcera som si prvykrat poplakala ...

dragulka
2. nov 2015

teeda dnes to tu nestiham ani citat 😒 a kolko novych snaziliek tu mame, no nie ze by som sa tomu netesila ale tak dufam ze tak rychlo ako pribudate tak budeme ubudat do rodiacich terminov 😉 no zeny ja odlietam na tyzden mimo SR, takze ci uz pride ms, ovu alebo co ja viem co tak v tom budem sama. moj cyklus rozhadzany ako lego, poslednych par dni stahy, pichania a krce, tak som zvedava ze co z toho vystreli. ja len dufam ze ak plodna ovu tak pocka kym pridem domov k muzovi 😠 tak sa tu drzte, hlavne vela optimizmu, usmev na tvar a ty @renimac to tu drz pod dohladom a nedovol preniknut ziadnej depke 😎

monika2101
2. nov 2015

@renimac nie nie my už máme dve ( baby ) mm tuži po synovi ešte 🙂

monika2101
2. nov 2015

@jahodka540 ja už nerátam koľko som plakala , zakaždým ked prišla mrcha hnusna ☹

renimac
autor
2. nov 2015

@monika2101 fuu, dve? No ja by som bola rada aj za jedno 😒. Ale jasne, tuzba je tuzba.

renimac
autor
2. nov 2015

@dragulka a kam ides? Sluzobne ci? No ja som dnes prvy den cyklu, takze budem vsetky s rovnakym osudom silno povzbudzovat 🙂.

zuzka71291
2. nov 2015

@maja923 presne,presne ako ti uz pisu.aj ja som sa o grepe docitala prave v tejto diskusii.odvtedy si dzus kupujem kazdy den na ceste z roboty 😃mal by podporovat hlien a ovu 😊

monique89
2. nov 2015

ahojte, zachytila som nieco o dvoch ciarkach? priznajte sa, ktora je ta stastna? ja si uzivam spokojny vecer, pizza, maly (naozaj malicky) pohar viknka, kniha... manzel v sluzbe, mala spi, cyklus rozbehnuty, uzivame si jeden druheho a ja citim, ze nam to vyjde a na vianoce budeme oznamovat radostnu novinu 🙂
@renimac je mi luto, ze cyklus zacal odznova, sice neprispievam az tak casto, ale vsimla som si, ze si sa chystala v stredu testovat... co povies, testujeme tento mesiac spolu? ja som rozhodnuta testovat presne 27.11., ja viem, siahodlhy plan, ale negativnym skorsim testom aj tak verit nebudem...

renimac
autor
2. nov 2015

@monique89 ahoj, nie nie ja som sa nechystala testovat, ja som uz tyzden vedela, ze tento mesiac nic. Mame tu ine adeptky 😉. Ale ja nejak citim (zelam si), ze November bude moj 😀. Teda nas 😉. A testujeme teda spolu 😎.

monique89
2. nov 2015

@renimac platiii, uz sa tesim, ako tu zavesime o necely mesiac tie kolajnice... a potom zalozime VIP skupinu pre ex-jesenne snazilky, ktore momentalne grcaju, priberaju, googlia kociky a nikdy neboli stastnejsie 🙂

lalia87
2. nov 2015

a potom my ostatne ktorym to stale nevychadza vytvorime dalsiu skupinu zimne snazilky 😔 😀

zabka12
2. nov 2015

Dievčence, môžem sa pridať?? tiež už to bude rok čo sa snažíme... môj cyklus, necyklus ani neviem či existuje, lieky nemali správny efekt tak som zvedavá, čo bude 😒 ale veľmi pekne tu píšete, optimisticky, tak by som sa rada pridala do klubu čakateliek na čakanie 🙂

erinka123456
2. nov 2015

ahojte baby poradte nieco na uspesne snazilkovanie ...a otazka po kolkych dnoch ukaze test ze som..dik

renimac
autor
2. nov 2015

@lalia87 nie, ty budes v nasej skupine tehuliek 😉

renimac
autor
2. nov 2015

@zabka12 kde je optimizmus, tam bude aj babo 😉. Vitaj medzi nami a drzime palceky aj Tebe 🙂.

renimac
autor
2. nov 2015

@erinka123456 a co mas uz za sebou, resp. co si skusala? K otazke: to je komplikovanejsie, lebo to zavisi od viacerych faktorov. Kedy nastane ovulacia, kedy sa uhniezdi a ako rychlo sa ti tvori Hcg. Takze moze ukazat aj tyzden pred menstruaciou, ale na druhej strane nemusi ani tyzden po vynechani. Toto je veda :D.