icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

zuzana_j23
4. okt 2015

baby nevydrzala som testovanie do utorka..a spravila som si test uz dnes na 25 DC a posledne 2 mesiace som mala len 26 dnove cykli... co myslite? mozem sa zacat tesit?

vierocka888
4. okt 2015

@zuzana_j23 no podla mna tam pasik je a fakt peknucky 🙂

majuskabobi
4. okt 2015

@vierocka888 juj,salat by som si dala,ale moj je viac na ryzu 🙂 neviem ci som ho dnes od samej lasky neprepchala,od obeda nevstal z gauca 🙂

majuskabobi
4. okt 2015

@zuzana_j23 juj,anoo 🙂 gratulujem. Aj ja chcem junovcatko 😉

zuzana_j23
4. okt 2015

@majuskabobi dakujem 🙂 tak drzim prsty aby sa zadarilo 🙂

renimac
autor
4. okt 2015

@zuzana_j23: myslim, ze mame dalsiu 🙂 . Zorganizujes nam ten dejchanek? 😀 . Ja som sice cez vikend nic nevarila, ani nepiekla, boli sme na tej ture, ale za to som manzelikovi po piatkovej firemnej party a 3 poharoch vinka pripravila ine prekvapko 😝. Iste mi prepacite, ze foto nepridam 😀. Krasnu nedelu a uspesny zaciatok tyzdna :-*.

roxy80
4. okt 2015

@zuzana_j23 gratulujem potichucku 🙂

roxy80
4. okt 2015

Ahojte, ja foto tiez nemam akosi som nestihla odfotit 😉 😎 no nevadi ale podakovanie od manzela stalo zato 🙂🙂

zuzana_j23
4. okt 2015

@renimac samozrejme :D

lienka175
4. okt 2015

@zuzana_j23 blahoželám, je super, že to vyšlo takto na prvý šup 🙂 krásne tehuľkovanie

zuzana_j23
4. okt 2015

@lienka175 este sa bojim tesit... k lekarke sa dostanem cca o 2 tyzdne az..a tiez so v zahranici tu sa robi sono az 10-12 tt

lienka175
4. okt 2015

@zuzana_j23 treba myslieť pozitívne, všetko bude OK 😉

renimac
autor
5. okt 2015

Kocky a mohla by som Vas poprosit o jednu radu? Nepoznate v BA naozaj dobreho gynekologa? Ktory do Vas nepcha hned hormony a dokladne Vas vysetri? Ta moja vsetko odflakla a vkuse ma tlaci do laparoskopie (preventivne), lenze my to zatial odmietame. Tak aj ona sa k tomu patricne postavila a nezaujem, aj poslednu prevenciu totalne odflakla.

dragulka
5. okt 2015

@renimac ja idem zajtra k Malovej do Senca.....v BA som obvolavala ordinacie a bud neberu alebo maju vypnute telefony a nereaguju ani na mail.....neviem sice aka je ale citala som tu na nu vela pozitivneho....a tusim ma aj ordinaciu v nemocnici na Antolskej

renimac
autor
5. okt 2015

@dragulka: super, dakujem za tip. Skusim aj ju. Nasla som viacerych, ale presne ako pises, bud nove pacientky neberu alebo ani nedvihaju telefon.

dragulka
5. okt 2015

Dnes dáko nestíham tak aspoň takto na rýchlo hádžem foto večere ktorú som robila V sobotu. Celý deň sa pililo drevo tak večer bola odmena kytica ( mäsových ) ruží

dragulka
5. okt 2015

@vierocka888
@lienka175 @roxy80 baby tak asi len vy tri ste sli do vyzvy viac nevidim prispevkov tak posielam srdiecko za spolupatricnost 😉

dragulka
5. okt 2015

@renimac este aj tebe leti aj ked foto nemame 😀 😀 😀 😀

lienka175
5. okt 2015

@dragulka mne sa tá výzva páčila a za srdiečko ďakujem a teším sa na ďalšie skvelé nápady... maľovanú roládu plánujem urobiť manželovi na meniny v novembri 🙂 ja dnes 29 DC, menštruácia nikde, ale test snehobiely... ale mala som o 4 dni posunutú ovuláciu, tak aj menštruácia príde neskôr...

renimac
autor
5. okt 2015

@lienka175: no a mozno nepride 🙂. Drzim palce.

roxy80
5. okt 2015

@dragulka dakujem za srdiecko a ta kytica bola krasna 😉

lienka175
5. okt 2015

@renimac tomu už veľmi neverím... pri prvom tehotenstve som mala už na 28 DC poriadne silnú druhú čiarku a teraz ani len náznak... aj v júli sa mi už takto o týždeň posunula menštruácia, tak sa to asi opakuje...

renimac
autor
6. okt 2015

@lienka175: viem presne, o com hovoris... ja som mala dlhe roky pravidelny cyklus, nie na den, ale na hodinu! Posledny polrok mam vsak cyklus rozhadzany, uz som si nasla aj "dusika" na teste, aj bolo meskanie, a nic... ja kym nenajdem dve silne ciarky a menzes nebude meskat aspon 2 tyzdne, neuverim. Ale drzim Ti palce, aby to tentokrat vyslo 🙂. Daj potom vediet.

lestate
6. okt 2015

Ahojte, som tu nova a prvykrat ideme tento mesiac skusit ci sa podari .. myslite ze je mozne ze sa podari na prvakrat? Bojim sa uz teraz sklamania...

lienka175
6. okt 2015

@renimac veď to, človek nevie ani presne odhadnúť, kedy je vlastne ovulácia a potom je to všetko mimo... ale nádej umiera posledná 🙂

lienka175
6. okt 2015

@lestate vitaj medzi nami snažilkami 🙂 jasné, že je to možné, náš syn je toho jasným dôkazom... ešte som chcela presviedčať kolegyne, že tehotenské testy klamú, lebo mne mesiac po svadbe ukázali dve čiarky... a tie dve čiarky teraz odfukujú v postieľke 😅

lienka175
6. okt 2015

@dragulka tá kytica je nádherná... vždy keď som tu, tak na ňu musím pozrieť... však to je škoda jesť 🙂

dragulka
6. okt 2015

@lienka175 aaale co by bolo 🙂 a zas nie je to ani tazke spravit...len pomotas okolo prstov platok sunky ci syra a pchas to vedla seba 😀 ved ked spravim dejchanek tak ti take natocim a aj s tanierom si mozes domov zobrat 😎
@lestate vitaj medzi nami a ak sa bojis sklamania tak sa ani nezacni pokusat o babo.... to je ako keby si chcela ist na prechadzku do lesa ale bojis sa ze zacne prsat tak radsej nikam nejdes ? musis si premysliet co viac chces.....ci babo alebo byt bez sklamania 😎

vierocka888
6. okt 2015

@lestate samozrejme ze sa da otehotniet aj na prvykrat 🙂 mam dve kolegyne ktorym sa zadarilo hned prvy mesiac. A ked sa hned teraz na zaciatku zacinas stresovat a demotivovat, tak ti to pojde este horsie. Ste len na zaciatku,este ste ani nezazili prve sklamanie z negativneho testu a uz myslis na najhorsie. Tes sa z blizkosti partnera, uzivaj si sex a nemysli hned na to zle 🙂 budeme ti drzat palce 🙂

renimac
autor
6. okt 2015

@lestate: neber to prosim zle, ale my sa snazime 2 roky a zatial nic. To je dovod na sklamanie 🙂. Ber to ako dobrodruzstvo a uvidis. Mozno to naozaj vyjde na prvy sup. A keby aj nie, prave preto som zalozila tuto diskusiu, aby sme si vzajomne pomahali. Ale nebudem klamat, aj tak kazdy mesiac v prvy den cyklu ronim krokodilie slzy. Co uz, clovek sa musi asi naucit pokore. Drzim palce 😉.