Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@petulik1991 @dragulka baby, ale zas nemozeme si klamat, proste niekedy su naozaj horsie dni a niekedy nemusime mat chut na povzbudzovanie. Som nazoru, ze optimizmus je velmi velmi dolezity, ale ak clovek nepozna aj druhu stranu, to dobre si nevazi. Takze ano, myslime pozitivne, ale zas nasilu to tiez nie je dobre. To len na margo a myslim to teraz uplne neutralne, lebo ako som pisala, dnes mam skvely den 😉.
@renimac Ja sa snazim si udrziavat optimizmus ako sa len da..Ale hold, niekedy mam dni, kedy sa rozplacem koli hlupostiam a vravim si, ze uz dalej takto nevladzem. Tak strasne by som chcela byt tehulka 😔 My vsetky !! Niekedy rozmyslam, preco niektore zeny otehotneju z bozku na celo a ja, co to do mna strieka ako zahradnik z Mexika tak nic 😀
@petulik1991 tak teraz si zabila 😀 😀 😀 😀
Kedysi som aj ja byvala v BA..hned by som sla s vami 🙂 Rozveselit sa 😎
@renimac Niekedy je to len o spatnom genetickom zosuladeni oboch partnerov, takze mozno zrovna ten zahradnik by ma oplodnil aj z toho bozku 😀 Tazko povedat 😀
@renimac ano jasne mas pravdu, nie kazdy den svieti slnko, ale sama uznas ze ked sa podvolis vela nevydrzis... a uprimne posledne strany debaty boli viac nez zamracene.... hold lahke to nie je a myslim ze to vie kazda jedna z nas. no ked sa budeme podporovat v tom dobrom tak dobre sa nam bude diat, ak v zlom o to horsie na tom budeme.
@petulik1991 pocuj, ty dnes perlis 😀. Ale toto podozrenie s genetikou som uz aj ja vyslovila. Skusime zahradnika? 😝 Teraz s nadhladom, aby sme niekoho nepohorsili 😉.
@dragulka ja som sa este nepodvolila, keby ano, som davno tehotna 😀 😀 😀 😀. A teraz uprimne. Kolko bab napisalo, ze az ked to uplne vzdali, ze vtedy otehotneli. Ja bojujem ako tigrica a hla. Baby este na cakacke 😀. Nie nadarmo sa hovori, ze az ked clovek klesne na uplne dno, az vtedy sa moze od neho odrazit 😉. Takze uzatvorme to tym, ze sa budeme snazit si vzajomne pomoct, ale vycitky odlozime bokom 😉. Vsak dame to kafe 🙂.
@renimac No budem musiet nejakeho najat 😀 Len priatel sa bude asi divit, naco nam je zahradnik, ked nemame zahradu 😀
@petulik1991 mam otazku ked s mm už mam dceru genetika bola asi ok.Može sa ta genetika po rokoch nejak zmenit lebo chceme dalšie babo či treba ist na genetiku či nie.
@butterfly333 prepac, ze do toho skacem, ale genetika s rovnakym partnerom sa menit nemoze 🙂. My sme to mysleli trosku inak. Ze proste niekedy je par z nejakeho dovodu nekompatibilny. Ani lekari to nevedia vysvetlit. @petulik1991 pocuj, vsak my sa ideme stahovat a keby sme isli do kupy, najdem nieco so zahradkou a pozvem Ta k nam 😝.
@butterfly333 tazko povedat vselico sa moze zmenit ja som napriklad ziskala trombofilne stavy ktore maju vplyv na tehotenstvo na co mi prisli po potrate januarovom, cize mozne je vsetko ale specialne kvoli tomu by som nesla ked nie je ziaden problem
@butterfly333 To si nemyslim. Mozem sa opytat, kolko mate rokov? A ako dlho je od posledneho tehotenstva?
@lenkaoravcova ok dakujem len to som chcela počut či treba.Hp mam ukažkove všetko ok len sa nam za pol roka nezadarilo asi sme to moc silili.Viem že pol roka nič neznamena.No vždy som ostala tehu hned.No asi je to aj týmv vekom.
@petulik1991 kolko mam ja či aj mm? Ja mam 36r mm 39r. No a od posledneho tehu je skoro 10r.
@butterfly333 A neskusali ste CAR? 🙂 Ja som rozhodnuta, ze ak sa nam nepodari do konca roka, tak asi tuto moznost vyskusame
@renimac Dobre 😎 a potom ja Teba zase k nam 😀 Lebo my sa stahujeme v januari a chcem nieco so zahradkou.. Ta vidina, ako sa mi na nej hraju deticky a ja na ne hladim cez okno, je neskutocne krasna 🙂
@petulik1991 CAR to je umele? nie ak sa nepodarí tak sa budem musiet uspokojit s dvoma detmi.
baby raz som citala jeden clanok a dost dobry je na zamyslenie. pochopila som nieco a nasla som sa v kusku z neho. nasla som ho prave a pripajam link http://www.pronaladu.cz/deti-jsou-karmou-rodicu/
stoji to fakt za zamyslenie a ci uz karmou budete volat Boha, Alaha, Budhu ci nieco ine je na Vas.... no kazdopadne na dnesnu konzumnu a uponahlanu dobu to je ako site na mieru....
@butterfly333 No nie hned umele nerobia. Najprv vam porobia vseliake testy, aby zistili, co moze byt pricinou preco sa vam nedari splodit babenko a potom vam mozu ponuknut inseminaciu a ked nebude uspesna, tak mimotelove oplodnenie, kedy zavadzaju do maternice uz zrele embryjka
@dragulka nieco podobne som uz citala. Spominala som tu uz viackrat moju fyzio a ta je tiez trosku orientovana aj tymto smerom. Povedala mi, ze som asi az prilis dobra a moje dietatko potrebuje zazit mozno horsie veci. Ale ze podla nej ma uz teraz ma naucit hlavne trpezlivosti, lebo ze tu v sebe nemam. A to je pravda. A povedala mi este, ze ma pocit, ze to dietatko ma chce naucit aj to, ze nie vsetko v zivote mozeme naplanovat az do najmensieho detailu. Ja som chorobny puntickar, na vsetko mam system, postup, koncept, v skriniach kominiky, zbieram aj milimetrove smietky na dlazke. Tak mozno toto je moj udel. Pochopit, ze si neviem naplanovat vsetko. A dieta je myslim toho najlepsim dokazom 🙂 .
@butterfly333 genetika sa ti zmenit nemoze, to je nieco dane, my sme chodili do CAR a tam nam robili vysetrenia a vyslovene nam povedali, ze tu mate vysledky, toto si odlozte, to uz mate na cely zivot... Takze v tomto problem nebude te mat, ak uz dve deticky mate. Problem skor vidim vo veku, ja som vzdy otehotnela pomerne rychlo, len ja som mala iny problem (krvna diagnoza), co sposobilo potrat, ale teraz mam 37 a veru to nejde tak, ako slo predtym. Vraj schopnost bezproblemoveho otehotnenia klesa u zeny po 35 na 10%!!!! Takze aj u mna to beriem ako vec veku a vidim to ako beh na dlhsiu trat... Ale tak no a co, na konci aj tak bude krasny bubusik 😵
Baby robíte si niektorá ovulačné testy? Máte skusenosti? Ja by som mala dnes mať ovuláciu podľa aplikácie v mobile. Viem , že sa na to netreba spoliehať . Ale zdalo sa mi , že po päťdňovom pití grepového džúsu mám nejako sucho. Tak som si urobila ovu test a druhá čiarka je slabšia . Som z toho debil. Tak mám ovuláciu či nie?
@jeinabe kde si? ako sa máš? všetko ok?
@dragulka to bolo pekne napisane asi v tom bude niečo pravda určite to je tak ako tam píšu žijeme uponahlaný svet.
@senselinka asi to bude vekom už nemam 20r ale podarilo sa tehu aj starším než sme my tak sa to určite raz podarí aj nam.
@dragulka napisala si to uplne presne 😉. Btw. ja mam dobru naladu, lebo mi dnes ujo doki potvrdil bliziacu sa ovu a mam krasny folikulik. Minuly mesiac to bolo slabe. Pijem opat grepovy dzus a objavil sa uz aj plodny hlien 😉. Tipovali sme to na piatok 😀. Baby, to musi vyjst. Kamoska mi poslala link na Jonasa, tak som zo srandy pozrela november. A vychadza mi to presne na piatok!!!!!!!!!!! 😀 nadej umiera poslednaaaaaa 🙂.

dalsia menstruacia prisla ☹(( uz nemam sil ☹