Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
baby, kedy sa má piť ten grepový džús? viem, že to tu bolo asi milionkrát spomenuté, ale neviem to nájsť..alebo sa mi to nechce hľadať? 🙂
Vás prečítať baby ! 😠 😀 😀 ja sa skromne priznávam že sa proste za svoje depresívne stavy nehanbím ...v mojej situácií asi musia byť aby potom vždy nadomnou vyšlo slnko a bolo kráááásne 🙂 🙂 idem čítať Jonáša a to druhé čo ste sem dali 😀 teraz mám tak silnú MS ide ma poraziť ... jazva ma sekcii ma bolí ako šlak lebo mám kvôli MS nafúknuté brucho ....+ tie romantické kŕče k tomu ... ach jo ... ale čo príde po MS? čoooo? OVU ! a budem piť grepový džúsik a a podariiii sa nam bambuliatkoooo živé zdravé úúžasné augustovča 😵 😵 😵
podľa toho Jonáša mám plodný deň 22.11. čo mi vyplula aj aplikácia v mobile ze od 20 do 25 😀 tak budeme makat s grepovym dzusikom 🙂 a teda ze aj chlapcek je tam napisany ... noooo prijimam 😵 😵
@ivka7183015 súhlasím 😉
@dragulka
@renimac baby mna ste teraz rozosmiali a zlepšili mi tak náladu 😉 dakujeeeem 🙂 mala som úplne otrasný deň v práci..a radostná sprava k tomu manzelik mi práve oznámil ze je po operácii fit a ci moze zapáliť sviečky a napustit vaňu 😀 juhuuuuu 😀 takze letím ako namydleny blesk 😝 pekný a plodný vecer zienky 😉 som rada, ze tu ste! Peace :*
baby mozem sa pridat?
uz par dni vas tu poctivo citam ....
som kukala toho jonasa ale viacmenej zo srandy , a vyslo mi plodny den dnes , ale podsla vsetkeho dosla ms ...hah
a grepovy dzus nachystany, alchemilka dufam dojde ..testy tiez tak sa hadam pridam k augustovkam buduceho roka 🙂
Ahojte baby....ja MS stále nič....test negatívny,už mi to meška 10dní....ale po vysadení tabletie je to vraj normálne...to svinstvo už nechcem ani vidieť..a Vy sa mi ako máte???
ja sa priznavam ze ja som uplny blb z tej OVU absolutne netusim kedy mam plodny den ani ten hlien som asi nikdy nemala ...v tabulkach sa nevyznam,grafoch to je cista spanielska dedina ... nehovoriac o BT,ovu testoch ...
@trdielko149 ja sa zas priznám, že za ten rok som toľko zistila o svojom cykle necykle že som skoro odborníčka 😎 toľko Ovu testov spravila, že by som minimálne jednu izbu vytapetovala 😀 🤐 z baálke som neprišla nachuť... takže tak 😉
@sabina1987 ja som tiez vysadila tabletky a tiez mi meska....zevraj je to normalne veru...ale mne vzdy meskala menstruacia...takže si ani neviem poriadne zratat kedy mam plodne a neplodne dni...cele zle 🙂
@zabka12 tak mi to vysvetliiii prosíííííím! 🙂 ale fakt ako blbcovi 😀
@miminkaaa3 veď toto je to...ale ja mám ešte stäle v sebe nádej,že môžem byť tehu...☺☺☺
@sabina1987 no treba mysliet pozitivne....drzim palce 🙂
@trdielko149 idem sa pokúsiť... : takže aspoň ako som na tom ja... zistila som, že ten OVU hlien mávam už skoro týždeň pred Ovuláciou, ale niekedy je toho viac, niekedy menej. Zistila som to podla Ovu testov, keď ukáže konečne, že je pozitívny., tak za12-48 hod nastane ovulácia (cítim bolesť vaječníkov)... u mňa inak OVU testy fungujú, nakoľko som chodila aj na folikulometriu. Bohužial sklamem ťa grafíky na mňa vôbec nesedia... to by ti vedela asi niektorá iná vysvetliť.... Neviem či som ti aspoň trochu pomohla, ale snaha bola 😀 😝 😉
@miminkaaa3 ďakujem 😊 už mi šibe z toho...
@trdielko149 ja zas meriam bazalku, testujem aj nahadzujem do tabulky, bavi ma to 😵
Takze ak este potrebujes doplnujuce info, pytaj sa 😉
@sabina1987 verim....a kedy si si vysadila tabletky?
@miminkaaa3 min.mesiac 🙂 brala som ich vyše roka,takže si myslím,že by sa to mohlo rýchlo dostať do starých koľají..predtým mi meškávali tak 2-3dni...a Ty si kedy vysadila??
ja tiež min.mesiac 🙂 a brala som 3 roky...ale predtým mi meškavali stale a dlho...takže pre mna je to tazko velmi,ale ako som zacala čítat tuto stranku skusim si pozerat OVU ale pochybujem že sa mi to vôbec podari....lebo doteraz som to vôbec neriesila...ale tak uvidíme 😉
@miminkaaa3 ja to tiež neriešim tieto ovu testy,ani tomu nechápem,akurát papám grepy skoro každý deň,tie sú ževraj dobré na plodný hlien...ale to už jem dlho,lebo mi to chutí a kúpila som si ešte Femibion 800..a dúfam veľmi,že sa nám to čím skôr podarí 😊 Ty už jedno dieťatko máš,že?
no ja neviem ci by som grep aj zjedla...nelubim...áno ja už jedno mam chlapca, ale jeho som takto vôbec neriesila....v tedy som vôbec nebola taka, že waaaaa babo...lebo to sme sa z mužom zobrali a potom sme nechali volný priebeh a to bolo vlastne 9 mesiacov...tak uvidíme teraz ...nechcela by som velky vekový rozdiel medzi detmi,.ty si pozeram priamo zo Zarnovice?
@senselinka ak sa mozem tiez opytat,ako dlho si merias bazalnu teplotu,lebo ja som zacala len tento cyklus,som 15DC a ta teplota mi cudne skace 🙂 napr. 11dc bola 36,7 a 12DC uz len 36,2nieje to nejaky velky skok? a pokial nerobim ovu testy,tak asi aj tak zistim az neskor,kedy bola ovulacia,ci? ale brusko ma pobolieva uz tri dnii a cyklus mam celkom pravidelny asi tych 28 dni 🙂
Ano 😊 a Ty?
@denidi meriam treti cyklus, ale merala som aj pri prvom babatku...
Potrebovala by som vidiet cely graf, aby som ti povedala viac, ale takto ti mohla klesnut teplota aj pred ovulkou, co podla poctu DC celkom sedi
@senselinka no takto to vyzera,co povies 🙂

Presne ako vravi @dragulka, depresivne strany tu boli napisane 😖 a stranka ma byt o optimizme...takze baby myslim na vas stale a drzim palce, nech mate pod stromcekom krasny darcek.... 😉