Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@renimac supeeeer, takze je to este len tych 12 hodin do ovu, uzasne, dnes niekto splodi krasne babatko, uzasne, vonave, malunke... 💖💜😍
@senselinka ty si to tak krasne napisala, ze tomu normalne verim 🙂
@renimac lebo to tak bude! 😵
@renimac ja ti to tu pisem uz kolko dni ze november je tvoj a budes tehu ??? 😠 😠 😠 este stale neveris ??? 😠 😠 😠 vsetky hviezdy su ti naklonene tak sup sup dnes romanticka vecera, sexi kosielka, muzovi prepacit ponozky na zemi a len usmev, dobra nalada a laska nech vas sprevadzaju cez vikend 😎 a na silvestra do veseleho grcania 😀 😀 😀 😀
@dragulka haha to s tym Silvestrom je zabiteeeee 😀 😀 vďaka za zasmiatie na dnešný piatok 13-teho 😀
@renimac juuuuj čaaaau augustovka 2016 ! 😵 😵 😵 určite je to tam ! ja mám podla jonáša a kalendara mat ovu niekedy medzi 20-25 novembrom tak bude maraton sexu 😀 este sice mam cervenu nepriatelku ale vyde nam to žena! mam ciťák že to vyde! a žena moja ver mojim ciťákom! užila som si ich dosť a vždy sa naplnili ....
@trdielko149 kedykolvek 😉 zvlast pre teba a @renimac carujem usmev na pockanie 😎 ale aj pre ine samozrejme 😀 to je aka parada ten jonas 😀 @renimac ma teraz 15 tusim, ja mam 17 a ty cca 20 😀 😀 😀 baby aj rodit budeme po 2 dnoch od seba ? 😀 😀 😀 😀
@dragulka konkrétne Jonáš povedal že 22.11. a vraj chlapček nech by mu to vyšlo! a teda bola by sranda keby aj rodime v takych odstupoch 😀 ale teda ja budem mat planovanu sekciu urcite 😒 jaaaj baby moje som happy že vás mám ! 😵 😵 😵 😵
@trdielko149 ja som mala 18/10 ze chlapec a teraz 17/11 ze dievca. no bodaj by to tak bolo a vyslo to. potom mozeme robit zasnuby 😀 😀 😀 😀 a s @renimac mozno aj v jednej nemocnici sa budeme hrat na lokomotivy 😀 😀 😀 😀
babulky dnes som 16 dc asi 6 dpo a mala som na papieriku maly vlasok krvi a uz nic zatial myslite ze by to mohlo byt uhniezdovanie ? stale od toho dna ovuly citim take steklenie v podbrusku nie je to bolest skor prijemny pocit 🙂
@dragulka @trdielko149 baby, vy ste take super 🙂. No dnesok je nas, takze si pripijem pocas nasho tomantickeho vecera aj na Vas 😉. Aby sme mohli spolu v auguste funiet ako lokomotivy a na Silvestra mali hlavu nad zachodovou misou 😝. Zlepsili ste mi naladu. A vcera aj @senselinka 🙂. Dakujeeeeem :-*.
@dragulka a čo sme kmeň v Afrike? že zásnuby 😀 😝 do silvestrovskeho grckania a augustoveho funenia si pripijame grepikom! 😀 a p.s. už 2 x som bola tehotna v lete! a budem aj do tretice ! jupiiiii alebo skor pomoooooc 😀 😀 😀
@trdielko149 kmeň nekmeň, ak sa neukludni prilev imigrantov do europy tak za 18 rokov budes rada ak ti ponuknem dceru / syna bledej pleti aby so svojej svatke rozumela 😝 😝 😝 sak pockaj ja ti to pripomeniem 😀 😀 😀
@trdielko149 aj ja, aj jaaaa 😀
Leto s babatkom je mega!
@senselinka Nie nie..LH hormon spusta ovulaciu. Vdaka nemu nerastie folikul, ale praska 🙂
@petulik1991 no, komplikovane sa mi to vysvetlovat nechcelo, ale je fakt, ze pozitivny test neznamena, ze folik praskne a ovu prebehne
@senselinka Moze sa stat, ze aj napriek pozitivnemu testu folikul nepraskne, ale to sa stava vvvveeelmii ojedinele 🙂 Preto je najlepsie si merat bazalku a testovat..vtedy som si vzdy na 1564683% ista, ze folikulik praskol a k ovu doslo
inak ja dnes testik opat negativny na 11DPO, takze o 2 tyzdne dalsi pokus 😅
@petulik1991 presne to som kocke vyssie pisala 😉 a preto ja kombinujem oboje
Ahojte babule, s priateľom sa snažíme o bábätko, zatiaľ neúspešne, v nedeľu som dostala spinenie, myslela som že je to uhniezdovanie, ale dnes je piatok a ja spinim stále, úplne slabučko, niekedy dohneda, niekedy doruzova. MS mam dostať zajtra. Stretli ste sa niektorá so spinenim aj týždeň pred MS?
@yakina Mne sa to raz stalo, ze na 9 DPO (32dnovy cyklus)som zacala spinit a spinila som az do prichodu mrchy a dokopy som ju mala s tym spinenim 10 dni 😠 Cyklus sa mi odvtedy skratil o 3 dni , co mi nevadi, lebo mam rychlejsie dalsiu sancu 😝 Takze od augusta mam cyklus 29dnovy
@dragulka muhahaaaaa čo ty nevymyslíš! 😀 😀 že budem rada ak mi ponukneš biele dieťa pomooooc čoho som sa toto ja dožila! 😀 ale inak smutná pravda to je ... akurát ma napadlo ako mi jedna velice citlivá osoba povedala že no čo že zomrel aspoň nebude žiť vo vojne ktorá sa na nás chystá ..som sa kukala ako puk ...
@senselinka leto možno! tehotenstvo v poslednom trimestri v lete je funny 😀 ja viem o čom píšem ! emma je narodená 16.septembra a Max 30. júna užila som si leto tehotná s velkym mega bruškom ale aj s dieťatkom ... i keď situácia a okolnosti boli iné ....
@trdielko149 pocuj nechces ty zacat spisovat tieto "empaticke rady" ktore dostavas / dostavala si ? to by bola podla mna ina bestsellerova kniha 😀
@renimac
@dragulka
@trdielko149 dievcata ja sa tu bavim na tych vasich prispevkoch 😀 ste podarene 🙂
@dragulka ver mi niektoré hlody su napísané čiernym písmom v mojom srdci ..to úplne stačí ...zapisujem si len Emmkine múdre hlášky 😀
@majaon a okrem bavenia sa na našich písmenkách šup šup koláč upiecť,večer muža zviesť 😀 a pomeee do zgrckaniaaaa v 1.trimestri! Niektoré netušíte aké to je zábavné 😀 ja som grckala do 30. týždňa 😅 🙄
@trdielko149 to verim, moja Eli je 18.juna, v maji mega horucavy, som umierala 😀
Ale potom to bolo super, nemusis male bubatko moc babusit, kym je malunke, v zime sa uz zase lepsie oblieka... A dalsie leto uz bezka po zahrade 😵 Augustove sice este nebude, ale aspon sa tam moze motkat 😅

@senselinka dievcence, vecer ovu testik ukazal krasnu ciarocku, takze ujo doki mal pravdu 😉