Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
Inac baby, nasla som zopar vtipnych odpovedi na dotierave otazky okolia. Napr.
Otazka: "A vy neplanujete? Alebo "A vy kedy konecne?"
Odpoved: "My trenujeme na trojcata". 🙂
Otazka: "Co si tehotna?" (napr. ked si nechcete dat alkohol)
Odpoved: "Jasne, pozajtra rodim." 😀 (s plochym bruchom)
Verim, ze po takychto odpovediach by stichli a viac sa nepytali 😝. Krasny den statocnice :-*.
@renimac Dakujeme, toto je dobre ;) Ja som z Vychodu, cize s tou otazkou na alkohol sa stretavam casto... Budem pouzivat spominanu odpoved 🙂 Malokto chape, ze som zacala zdravsie jest, cvicit, obmedzila kavu a alkohol uplne vynimocne a hned kazdeho napadne, ci som tehu, lebo som vydata par mesiacov...
Ahojte babule. Takze ja sa tiež pridávam do tejto skupiny ;) s manželom sme si povedali koncom septembra, že uz si "nebudeme dávať pozor". Zatiaľ to nenazyvam snažilkovanim ale uz mi myšlienky po každom sexe behajú po bábätku 🙂 poraďte prvotné rady, ako si napríklad ocistit organizmus a tak ďalej. ;) Zatiaľ jedina vec co som si kupila pre začiatok je alchemilkovy caj nakoľko som v lete musela brat kortikoidy skrz alergiu
@renimac no musim z toho nieco vyuzit,lebo tie otazky mi tiez uz lezu na nervy... 😉 Baby a beriete nieco na podporu tehotenstva?Bojim sa nieco brat,aby mi to nerozhadzalo cyklus. Nemam sice presny, ale myslim ze ani najhorsi. A stravujete sa zdravsie? Ja som tyzden nepila kavu, ale normalne som sa nemohla rozhybat a to pijem len 2 denne.
@jeinabe a @ninus22: tak ja by som mohla napisat knihu o tom, co som vsetko skusila. Od inofolicu, femibionu, alchemilky, materskej kasicky, sarapisu, koenzymu Q10, Maca prasku, grepoveho dzusu na ovulaciu az po cinsku medicinu a tehotna stale nie som. Ja to vidim tak, ze mame jest vyvazene a pestro, ale ak mate raz za cas chut na sladke, tak sa tomu nebranit, ved sme len ludia, chodit do prirody, hybat sa, nefajcit a ak alkohol, tak pohar cerveneho vinka k romantickej veceri, na rozprudenie krvi v zilach 🙂 🙂. Osobne si po tom vsetko myslim, ze mame zit zdravo v prvom rade sami pre seba, az potom kvoli dietatku. Neberte to prosim zle, ja po babatku tuzim viac nez po comkolvek inom na svete, ale zdrave mame byt hlavne kvoli sebe. S dietatkom, ci bez neho. Ale ak by ste predsa nieco chceli, podla mna stacia vlasske orechy, materska kasicka a femibion. Drzim Vam palce 🙂.
@renimac no tak skúsila si toho už dosť, ale verím, že raz to príde... 😉 .....pre mňa je alkohol a fajčenie tabu, a kávu asi začnem pomaly obmedzovať.....ae u mňa sú prvoradé sladkosti, tých sa neviem nikdy zbaviť 😀 ......rozhodla som sa, že si pôjdem dnes kúpiť ten femibion, ten si všetky chvália......
Tak baby, musíme veriť, že budeme mať krásne Vianoce s tým najkrajším darčekom, aký si každá z nás praje.....držíme si palce....... 😉
baby vy takto obmedzujete aj potraviny v case snazenia ? ako je mi jasne ze prezieranie a burgre na veceru nie su ani normalne ok ale ide mi skor o take ze coko, kofein, malinovky, cukor, atd.... ja som aj na zaciatku skusala nepit kavu ale asi ma to viac stresovalo ako to pitie..... ale niekde som zas citala ze jedna kava denne sa moze aj pocas tehotenstva....myslite ze v case planovania to az tak ma vplyv ?
@jeinabe femibion je potom v dvoch verziach...jeden na planovanie a druhy od 15.tt, tak aby si nekupila opacne 😉
@renimac hlasi sa na ten test privolania ovu s grepovym dzusom a borovickou 😀 mam tyzden dovolenky tak idem poctivo na to 😀 😀 😀 😀 😎 😎 😎
No baby, ja som nabehla na Inofolic, drahy nafasoval Folandrol a Tribulus - az ho to snazenie neprestane bavit :-P a taktiez si doplnam zelezo, lebo som trosku chudokrvna. Tak som zvedava. Dnes sklamanie,zes mrcha dosla ☹ takze dame si repete, dalsi mesiac pred nami. Skoda len ze som leniva robit ovulacne testy 😀 asi budem musiet zacat...
@dragulka mam pocit ze ten alkohol je isty druh femibionu alebo co, lebo toooolko bab otehotnie ked sa opije... 😀 asi to skusime vsetky 😎
@vierocka888 a to si nafasovala od lekara ci individualne si naordinovala ?
@dragulka to som mu naordinovala ja 😀 folandrol je muzsky inofolic a tribulus je vyzivovy doplnok podporujuci sexualny apetit 😝
A vysetrenia ste uz nejake absolvovali? My sa snazime uz skoro rok...
@vierocka888 jj poznam to ja len ze ci to od lekara prislo alebo nie 🙂 tiez som nad tym zvazovala, no zatial mam femibion, kym douzivam idem na kotrolu k novej gyn. a potom asi presedlam na inofolic a zvazujem manzelovi tiez toto...no sak uvidim co bude a daj vediet ci pod takouto palbou vitaminov sa zadari 🙂 ja dovtedy skusim tu grepovicku 😀
@dragulka: ja sa pridavam ku grepovicke. Skusila som uz uplne vsetko, vsak pozrite predosle prispevky. Nepomohlo nic z toho. Takze ja sa vraciam k beznemu zivotu, stravujem sa zdravo uz niekolko rokov, sportujem a kaslem na pripravky. Necham sa presvedcit na nieco vtedy, ked sem jedna z Vas napise, ze "toto" urcite zabralo a vdaka tomu ste tehu 😝.
@renimac takze vyzva na tento vikend ideme sa vsetky dat na grepovicku ? opijeme sa, muzi nas pomiluju a zostaneme tehotne !!!!! ved tak sa to robi u pubertiakov ked sa clovek cuduje ako 17 rocna moze byt tehotna, ci nie ? 😎 😎 😎 ja som zacala uz v stredu a ze vraj som bola taka mila a kludna ze manzel mi povedal ze castejsie mi bude nalievat 😀 😀 😀 btw. teraz je dokonca borovicka aj v akcii v lidli 😀 lacnejsie a zabavnejsie ako inofolic 😀 😀 😀 😀
Baby, ja idem na svadbu v sobotu po praci takze grepovica poriadna bude 😀 ale keby som to chcela manzelovi naordinovat tak po prve spi ako mimino, on absolutne alkohol nevypije ... takze musim sa opit aj zanho... a akurat ma napadlo ze ja mam MS takze musim pit uz od dnes az do konca, snad to podpori ovulaciu 😀
Ani som to nevedela a na raňajky som mala červený grep 😉 ....
@vierocka888 tak to musis pit az do prveho dna ovulacie 😀 vies ked vyvolavat tak vyvolavat 😎
Baby a ešte je tu jedna vec čo ma trápi..... 😕 ..manžel pred týždňom dobral ATB, myslíte že má to vplyv na spermie? Niekde sa píše, že to nemá vplyv a niekde, že by sme mali dať 3 mesačnú pauzu...... 🙄 ..a to sme ešte len začali.....
@vierocka888 no u nás ten tribulus by skôr mne trebalo nasadiť a nie MM.... 😀
@jeinabe fuuuuha az trojmesacnu ? ja viem ze tak pocas brania to oslabuje schopnost alebo par dni...cca 7...ale ze tri mesiace tak to je novinka pre mna...si zober ze ani samotny ucinok liekov nie je tolko v tele, tak preco by to malo ovplyvnit nove spermie ktore "sa narodia" po ATB cca 2-6 tyzdnov ?

@jeinabe tak vitaj medzi nami 🙂