icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

marselinm
24. sep 2014

@bandikovajana @dohna @nastickakessinka no baby a uz som doma od lekara,vsetko ok,ale na sono idem az 8.10 ked budem v 10tt,dala mi kys.listovu...no baby vam ta mrcha dava riadne zabrat,ale vy jej to vratite,ked bude v brusku maly hrasok 😀
@dohna takze mrcha neprisla teda,aj chces testnut?

nastickakessinka
24. sep 2014

@marselinm jeeej supiš, v ktorom si mesiaci?? ja by som čakala že aj v druhom, čii,???

marselinm
24. sep 2014

@nastickakessinka koncim 7tt,uvidim ako este na sone,nevydrzim dovtedy

bandikovajana
24. sep 2014

@nastickakessinka no uz sa to dako pohlo dala som si uz 2 alchemilku a pusta sa kohutik uz 😀 nie k lekarovi nejdem sak sa rozbieha tak naco
Jj je super aj sa super vozi som ho svagrovej kupila v aprili sme ju prekvapili na narodky ze na druhy den od radosti aj porodila 😀 samozrejme na termin ale maju to take tazsie prerabaju dom po jej dedkovi a maju prve chlapca a kali babulu a vstko mali modre a na druhy nemala tak sme s mamou kupili a prekvapili ju 😀 jaj uz sa tesim ked ho pojdem vyberat pre seba

bandikovajana
24. sep 2014

@marselinm gratulka gratulka gratulka 😀 tak uz si svoju fazulenku nosis parada drzim palceky az do uspesneho konca

marselinm
24. sep 2014

@bandikovajana dakujem Jani a ja sa budem tesit,ked tu nahodis tie kolajnicky 😲

janchi212
24. sep 2014

@nastickakessinka ahoj Jani, ďakujem, kľudne skús. Ja zatiaľ pijem alchemilku a kotvičník. Ten dávam aj drahému. Plus zinkosel. Ty ako piješ ten kotvičník?
Na tie hematologické testy idem 30.9. a na výsledok neviem koľko budem čakať. Uvidím či vôbec niečo zistia.

adrika91
24. sep 2014

@luminuska ahoj tak ako v lekárni poradili ? no okeeej tak ja radšej počkám na ten 28-30DC snád vydržím :D
tak ale ak by som mala ovu 16DC to by bolo velmi skoro na symptómy tak musela ovulka prebehnúť skôr ak by to bolo tehu ....a možno to je len v mojej hlave...ale ak spomínaš ja som mala ten môj abstinenčný plán a možno práve tu sa stal zázrak , musím sa nechať prekvapiť , čas ukáže 😉

darinka.b
24. sep 2014

ahojte baby, nadalej aplikujem vsetky metody - bazalka, ovu testy, prstekova metoda - aj ked to nebezi podla mojich predstav, aj to riesim s babami z temy bazalna teplota a ovulacne testy, hruza toto, zenske telo je velmi komplikovane.
drzim vam palce co idete cez vikend testovat 🙂

marselinm
24. sep 2014

@ssj04 ides zajtra k dr?

ssj04
24. sep 2014

@bandikovajana avtak som na teba myslela.. Dufala som ze budeš mať \\. Drzim palce o mesiac!

ssj04
24. sep 2014

@marselinm mala som ist, chcela by som, ale asi mibto nevyda, lebo musim byt v práci.. :/ Ale skusim sa uvoľniť aspoň na tu chvíľu. Ak nie tak az o tyzden. To mi vychádza 6 tt potom..

marselinm
24. sep 2014

@ssj04 tak daj vediet ako si dopadla ak pojdes zajtra 😉

ssj04
24. sep 2014

@marselinm jasne napisem.. Veľmi sem nechodim lebo byvam hrozne unavena..tak sa mi ani citát nechce. Z roboty utekam za dcérou + tehotenstvo.. No ko som. Avtebe vôbec nerobila sono? Mne pri prvom robil v 5tt aj keď v podstate nebolo nic vidno ešte ale aspoň vajecniky skontroloval a tak.. Z 8tt máme uz krásnu foto v ramiku 🙂

marselinm
24. sep 2014

@ssj04 nie nerobila,povedala,ze az v 10tt,tak musim cakat,idem este zjtra na krv a mam strasne nizky tlak,na foto v ramiku sa tesim aj ja,budem mat zbierku 🙂

7rebeka11
24. sep 2014

@marselinm tak už oficiálne potvrdené? gratulujem 🙂 vám sa tuším nejako rýchlo podarilo však?

marselinm
24. sep 2014

@7rebeka11 od jula sme sa pokusali dakujeeeeem 🙂 a ty ako?

7rebeka11
24. sep 2014

@marselinm my od augusta a v sobotu testujem, pevne verím, že niečo z toho bude, ak by sa podarilo, tak by to bolo na druhý mesiac, čo by bolo super, nechcem sa tešiť predčasne, ale zdá sa mi, že sa so mnou niečo deje, mám hlien od ovu, nie veľa, ale predsalen. Doteraz bolo po ovu vždy sucho, sem tam krémový a teraz takýto 🙂 tak isto ma boli bruško a v neposlednom rada mám vždy pred MS 3-4 dni špinenie a zatiaľ nič. Na to, že to mám v sobotu dostať... Ale nechcem to zakríknuť a dúfam, že si to vlastne všetko len nenamýšľam 😀

marselinm
24. sep 2014

@7rebeka11 ved uvidis ak do soboty nepride,hned testni,budem sa tesit ak budes mat kolajnicky 🙂

7rebeka11
24. sep 2014

@marselinm ak nepríde, tak testnem. ty si mala nejaké príznaky? bolí ťa niekde, pichá? 🙂 nie je ti zle?

marselinm
24. sep 2014

@7rebeka11 veru nie nemala,akurat ze ma sem tam pichne v brusku,aj dnes ma a tak riadne a dcera mi vravi,mamina co ti je?si sa pocikala?veru som sa skoro,ked mi to povedala,ale od smiechu 😀

bandikovajana
24. sep 2014

@ssj04 nevadi teraz mam taku mrchu ze mam pocit ze sa mi otvara panva a uz sa chystam na porod 😀 😀 uz sa tesim na nove snazilkovanie a verim ze tento mesiac to uz dame 🙂

dohna
25. sep 2014

@bandikovajana
@marselinm
@rimon
@nastickakessinka
@janchi212

baby čaute tak ja dnes 1DC :( nejako sa mi ten moj cyklus záhadne skracuje 🙂 ale nevadí aspoň príde skôr ovu a môžme skôr zasa snažilkovať 😀 😀 😀

bandikovajana
25. sep 2014

@dohna sa ti nakoniec skrati tak ze nepride 😀 😀

marselinm
25. sep 2014

@dohna tak predsa???no bodaj by sa jej tak skratil @bandikovajana a aj tebe 😲

popelka5000
25. sep 2014

Ahojte dievcata ,my mame uz dve deticky ,od konca juna sa snazime a stale nic.V juli odislo spolu z menzesom ☹ Tento mesiac mi meskali skoro 11 dni (meskavaju mi max 7 dni) taksi viete predstavit ,ako som bola v napäti ze cosik z toho bude ,ale dnes sa spustili .... 😒 Popravde deticky som mala hned na prvy šup 😎 a teraz ....hmmmmm ..... 😢

luminuska
25. sep 2014

tak mne už ani apka v mobile nefunguje kvôli takému dlhému cyklu. Zrejme je zmatená ako ja že 63 DC.. včera ďalší test bielobiely, tak sme si večer uliali medovinu a vzdala som to. Navyše drahý (a asi už aj ja) má nejaký zápal, dostal antibiotika a ja si dávam canestene, takže si od sexíku dávame pauzu. A čo sa týka snaženia tak asi minimálne na mesiac tiež, nie? - myslím kvôli tým antibiotikám..
@adrika91 na testy som sa pytala v lekarni a dala mi mamatest taky kazetkovy, aj tam bolo pisane, ze velka citlivost, ze rozozna tehotenstvo skoro, ale mne ani to nepomohlo :D no a samozrejme 4,-€. Takže ja si dávam pohov :-/ keď budeš ty niečo vedieť, tak sa ozvi, som zvedavá 🙂

valeriap
25. sep 2014

Že by september úspešný ? 🙂 baby 3 do ms 🙂 a test ukázal tehotná môžem veriť ? 🙂

bandikovajana
25. sep 2014

@valeriap jej co to je za test taky som este ani nevidela 🙂 ake prijemne ze si tehotna :D lepsie ako ciarky 🙂 gratulujem

valeriap
25. sep 2014

@bandikovajana Ďakujem 🙂 tak nemecku len takéto a hlavne drahe testy :/ je to úžasné že napíše 🙂