icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

rybicka133
16. okt 2014

@terezka258 už to vyšlo nepochybuj ani na sekundu 🙂 😉 🙂 😉 🙂 😉

adrika91
16. okt 2014

@ssj04 ahoj aj ja som dnes bola na prvý ultrazvuk a už som videla fazuľku 🙂 akcia srdiečka ešte nebola 🙂 ale počula som tú krásnu vetu od dr. ste tehotná 😵 no ale objednal ma až 24.11 že už mi aj knižku vypíše vtedy aj budem mať prvé také dlhšie posedenie sa teším 😀 ja podľa poslednej MS končím 6 týždeň 😅

kudusko
16. okt 2014

@terezka258 Ja som to tam videla aj na tej prvej fotke ze je to tam zodpoveda to na 12DPO gratulujem 🙂

bandikovajana
17. okt 2014

@nastickakessinka @dohna
@ssj04 @rimon @marselinm babi ja uz zacinam mat kramove bolesti dufam ze ta mrcha ma uz volno a je to predzvest niecoho ineho

nastickakessinka
17. okt 2014

@bandikovajana @dohna @ssj04 @rimon @marselinm @janchi212
Dievčatá moje krásne, ja vás nadobro opúšťam. Už sme objednaní v Heliose, ideme to skúsiť inou cestou, nemám nervy na sledovanie sa a vytváranie nepravdivých predstáv... Tak sa pekne držte 😲 😲 .

bandikovajana
17. okt 2014

@nastickakessinka to fakt? neblazni 🙂

nastickakessinka
17. okt 2014

@bandikovajana čo budem čakať. Za posledné štyri mesiace si prídem ako cvok 🙂 . Aspoň budeme vedieť na čom sme.

engie2
17. okt 2014

@nastickakessinka
fuha, teraz som Ta tu stretla a uz aj miznes? Dufam ale, ze informacie nam das 😉 mna zaujima ako pokracujete, aj co budete musiet absolvovat.

Inac 4 mesiace si myslim, ze je nic.. No ak to tak citis, ze psychika je nastrbena, tak urcite treba ist.

nastickakessinka
17. okt 2014

@engie2 neboj, keď budem mať niečo nové tak sa ozvem 😉 .
Dá sa povedať, že som to psychicky nezvládla. Príde mi to strašne stresujúce. Namiesto toho, aby som sa tešila, že plánujeme bábatko tak denno denne čítam na nete kraviny. Stresujem sa sama. Včera sme sa s drahým dohodli, že kašleme na to, nech nám povedia či môžeme mať deti či nie. Aspoň budeme vedieť ako sa zariadiť do budúcnosti. Nie len nútene sexovať a potom čakať či sa podarilo. Nekonečný kolotoč. Ak povedia, že sme zdarí tak vyskúšame IUI (to je tá inseminácia) a povedia, že máme dáky problém aspoň ho začneme riešiť 🙂 . Celkom sa teším, že budeme vedieť čo a ako 😉 .

dohna
17. okt 2014

@nastickakessinka škoda :( aspon daj potom vediet ako ste dopadli 🙂 a kedy ste objednaní ? my tiež skušame 4 mesiace a nič, ale teda ja to až tak našťastie neberiem, ale prajem nech Vám všetko dobre dopadne a dočkáte sa vytúženého mimča 🙂 drž sa a maj sa krásne a sem tam hoď na nás očkom 🙂

bandikovajana
17. okt 2014

Fíha no ako ja tiež som ako na trnoch ale až od 25dc inak nemám čas študovať články po nete a ani ma to nebaví možno preto ze uz viem co ma čaká a ako tu bude : 😀 rozhodne držím palceky nech sa Vám to podarí

dohna
17. okt 2014

cítim sa smutná bez @nastickakessinka a @janchi212 ☹ ☹ ☹

engie2
17. okt 2014

@nastickakessinka
a mozno Ta budem nasledovat, len nemam akosi odvahu ist do sanatoria.. ale ked to inac nepojde, ine nam aj tak nezostane :-/ ja stale verim, ze to pride. Nastastie si to nejak extra nepripustam, ked sa nezadari, ved sme len na zaciatku pute. Povedala som si, ze po novom roku ak by to nevyslo, ideme to riesit.
Drzim silno palceky, nech su to spravy len dobre 😉

nastickakessinka
17. okt 2014

@engie2
@dohna
@bandikovajana Babulky nebuďte smutné, aspon na mne uvidíte, ako to tam funguje. Na prvé sedenie ideme 7.11., o 12.30 má drahý spermiogram (platí sa 17 Eur 😀 a môžem mu ísť pomôcť 😀 ) a o 13.00 bude rozhovor s Dr. Viete, mne najviac vadí to čakanie a tá nevedomosť či sme zdraví či nie. Včera mi písala jedna baba, že po pol roku nedarenia sa jej to nezdalo a poslala priateľa na spermio a mal ho zlý. Len toto potrebujem zistiť či sa vôbec máme snažiť, či to má zmysel. Ak nie tak sa nič nedeje veď život sa dá žiť aj bez mimi, môžeme sa venovať úplne niečomu inému. Len to potrebujem vedieť 🙂

rimon
17. okt 2014

@nastickakessinka prajem, nech ta tento krok uz ukludni a budes konecne s kludom ocakavat kedy sa co podari 😉 jedna rodinna znama dlho predlho tuzila po dietatku, nedarilo sa, tak si nakoniec adoptovali dievcatko.. a ked uz konecne jej tuzba po dietatku bola splnena a bola spokojna, otehotnela 🙂 psychika je fakt strasna vec.. tak dufam, ze sa uz aj ty ukludnis a mozno aj necakane prekvapis 😉

marselinm
18. okt 2014

@nastickakessinka to vazne?neblazni....tajk ti zelam vela stastia a daj potom vediet 😉

marselinm
18. okt 2014

@bandikovajana no snad nedorazi a bude to priznak niecoho ineho,drzim prsteky 😉

rimon
18. okt 2014

@bandikovajana netrpezlivo ocakavam vysledok zajtrajsieho rana 😉 nech vycikas co by si rada 😀

janchi212
19. okt 2014

@nastickakessinka Jani tak ti držím palce nech to dobre dopadne 😲

janchi212
19. okt 2014

@dohna Deni ja sem chodím, len akosi nemám čo písať, keďže sa nesnažíme. Vidím to tak na začiatok roka, že sa možno budeme môcť zas snažiť ☹

dohna
19. okt 2014

@janchi212 ja viem že na nás sem tam hodíš očkom 🙂 a to som rada 🙂 ved nám sa stále tiež nedarí a ktovi či vôbec niekedy tak možno ťa počkám do toho začiatku roka .) ako dopadli výsledky ?

bandikovajana
19. okt 2014

@rimon takze radosť ze sa to možno uz podarilo je preč zase mame reklamu na Ariel 😔 ja uz neviem kedy mame sexovat aby sa to podarilo

rimon
19. okt 2014

@bandikovajana a stale si taka unavena? pridruzilo sa aj daco ine k tomu? ved je este skoro, este nie je nic iste 😉 inak tiez uz pomaly neviem, co so sebou.. preco sa nam nedari.. dcerka bola celkom jednoducha, na druhy mesiac snazenia 😀 a teraz od juna nic.. Och

bandikovajana
19. okt 2014

@rimon stále v piatok som si o 9 dala aj slofika úž som rátala s tým ze je to príznak ale sak dnes som 27DC tak to by aspoň duch bol nie?tajne som dúfala ze tam niečo ukáže 😒 asi prestaneme so snaženim asi nám 3 stačia 😔

bandikovajana
19. okt 2014

@rimon ja som prvé tiež strašne chcela ale mali sme to tak ze som vysadila HAK a neriešila nič žiadne plodné dni ani som poriadne nevedela ze ako to funguje a zrazu to bolo teraz vsetko sledujem a účelovo sexujem 😔 do nejakého 25DC som v pohode ale potom uz sa začne blížiť mrcha a uz čakám ze sa to podarilo a potom príde ta facka ze zas nič 😔

ssj04
19. okt 2014

@bandikovajana skus prestať rátať plodne dni a blbosti... Asi je to fakt pravda, ze potom sa podari... A inak ja som mala na 28 dc úplne slabú ciarku, az o 2 dni bola viditelnejsia. A unavena som bola tiež hrozne a myslela som ze z roboty :D tak ešte počkaj... Drzim palce

bandikovajana
19. okt 2014

@ssj04 no asi to nechám tak uz aj tak som povedala na začiatku ze do septembra a ked sa nepodarí tak nič kašle mna to a uz je október takze ak príde mrcha poznačil si ju a viac neriešim

bandikovajana
19. okt 2014

@rimon
@dohna babule ako ste vy na tom ako to vidite kedy testnete ?

rimon
19. okt 2014

@bandikovajana myslim, ze zasa testy ostanu nedotknute v policke 🙂 mrcha pride v stredu ci vo stvrtok 😉