icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

lussya
28. nov 2014

Baby ja placem od stastia. Akurat mi volali z centra, je to tam. Vyslo to... hodnota hcg 487. 11.12. Mam ist na ultrazvuk. Mam si nasadit kyselinu listovu a pokoj,mkludna pozitivne myslenie... ale tento moj vytuzeny drobcek bude v poriadku. Ja to citim a viem to...

bandikovajana
28. nov 2014

@lussya gratulujem 🙂 uzivaj si kazdy den

bandikovajana
28. nov 2014

@marselinm ano vo stvrtok

dohna
28. nov 2014

@lussya no super, vidíš dočkala si sa, gratulujem 🙂 hlavne nech je všetko v poriadku a užívaj si tehu 🙂

terezka258
28. nov 2014

@lussya gratulacia 🙂 tak konecne aj dobre spravy 😉 prajem prijembe tehulkovanie, uzivaj si to plnymi duskami 🙂

dandy17
28. nov 2014

@lussya paráda že to vyšlo, hlavne ked si minule spomínala že snažilkovať nebudeš mocť pol roka koly manželovej práci či čo? tak sa opatruj hlavne 🙂

lussya
28. nov 2014

Baby,dakujem vam. Sme stastni... teraznuz sa modlim, nech je januar, nech uz mam tych 12 tt za sebou...
Dakujem vsetkym, ktori nam drzali palce....

bandikovajana
29. nov 2014

Baby ja som zistila ze o babo sme pravdepodobne prišli kvoli mojej krvnej skupine po prvej tehotnosti mi mali pichnúť injekciu kvoli protilatkam :( toto zdravotníctvo je banda lajdakov

klarisa23
autor
30. nov 2014

@lussya ahoj, super sprava tesim sa s tebou, tak si to predsa len do tych Vianoc stihla 🙂

klarisa23
autor
30. nov 2014

@bandikovajana ahoj, tak to mi je luto, co ti povedal doktor, ale este nesmut, aj doktori sa mozu mylit, vsetko bude ok, treba tomu verit 😉 . Moc ti drzim palce ......

klarisa23
autor
30. nov 2014

Zienky, uz neviem co si mam o tej mojej mrche mysliet, 21 DC som zacala spinit, bolo aj trocha krvi, ale len jednorazovo, tak som ocakavala 22 DC mrchu,(ktora inak chodi v tomto case), ta mi nedosla, len zase trochu to spinenie som mala a dnes som 23 DC a po mrche ani stopy, len zase v noci som mala asi 4 kvapky krvi 😒 .

lussya
30. nov 2014

@klarisa23 no mozno si aj ty tehu... 😉
Manzel odisiel pred 10 minutami... odisiel na pol roka... a neviem kedy sa uvidime... ☹ ale musim to zvladnut, mam tu dceru, psa a v brusku drobceka... a my zeny sme silne.... 😎

klarisa23
autor
30. nov 2014

@lussya jasne, pol roka utecie ako nic, neboj 🙂, no neviem co si mam o tom mysliet, ty si tiez mala nejake taketo priznaky, ze si si myslela, ze ti prisla mrcha?

lussya
30. nov 2014

@klarisa23 ja som mala mrchu dostat na 25dc, a iba taky povlak trochu cerveny, ze som si myslela, ze sa m uz spustaju a nic. A potom znova na dalsi den a potom uz vobec nic.... tak skus test, mozno by ti ducha uz ukazal...
Jasne ze to bude rychlo... len mi je smutno. Zajtramsu to dva roky co sme spolu, a este sme bez seba neboli ani na noc...

klarisa23
autor
30. nov 2014

@lussya fuuha, no viem si to predstavit :-/. A to musel ist teraz pred Vianocami? No ja som mala dostat mrchu uz vcera, ale ani brucho a neboli vobec nic .....

lussya
30. nov 2014

@klarisa23 tak mozno si... skus ten test alebo pockaj.... ale cakanie je najhorsie... hej musel, lebo zmluvu ma od zajtra, zacina zimna sezona v alpach. A prachy su prachy... 🙂 ale tak my mozno na silvestra pojdeme za nim, on raz za mesiac pride domov a v maji je doma...

klarisa23
autor
30. nov 2014

@lussya jaaaj no aspon, ze tak, ja som myslela, ze vy sa vobec pol roka neuvidite, tak toto sa da vydrzat 🙂 vzdy sa budes tesit na ten den, ked bude mat prist 🙂. No testovat este nechcem, uz som sa moc krat sklamala, ale teraz zase bolo trocha krvi 😒

dandy17
30. nov 2014

@bandikovajana no akmáš Rh-mali ti ju pichnúť už hned po prvom tehotenstve

bandikovajana
30. nov 2014

@dandy17 v mojej karte od narodenia mam A pozitiv protilatky negativ tak neviem teraz ci mam RH pozitiv alebo negativ som s toho jelen ale baby s junovcatiek mi pisali ze aj oni mali niektore take ze srdiecko sa objavilo neskor, mam taku malu dusicku ze patrim k tym co maju neskoru ovulku lebo uz pri prvej kontrole v 6tt mi povedal ze je mensie aj vak aj mimi a teraz v 9tt mi povedal ze vyzera tak na 6tt troska podrastlo ale srdiecko este nebolo tak strasne strasne dufam ze ked pojdem o tyzden co bude podla mrchy 10tt ale podla utz asi iba 7tt ked bude troska vyrastene zase tak je tam nadej malicka a ked nie no uz to budem musiet prekonat

dandy17
30. nov 2014

@bandikovajana tak to neviem, ale bud je pozitív alebo negatív. Tak snád nám obom už bude vidno srdiečko 🙂

bandikovajana
30. nov 2014

@dandy17 verim tomu ako nikdy 🙂

klarisa23
autor
30. nov 2014

@lussya tak nic, mrcha prisla, ale nevadi, ideme dalej, od 5 DC zacinam uzivat Clostil a dufam, ze sa nam zadaria dvojicky 😀

lussya
30. nov 2014

@bandikovajana drzim palceky, dufam, ze vsetko bude dobre...
@klarisa24 nevadi, ideme dalej.. tak mozno aj dvojicky budu, co ty vies... mne sa o nich stale sniva... a tie tehotenske sny... sa mi snivalo, ze ma doktor pozeral zospodu a tam na neho zmurkalo nejake oko.. 😀

jankes
1. dec 2014

@lussya jéj, ja som to tušila, že to musí výjsť. Len sa držkaj. Ja som rozmýšľala, že pôjdem až niekedy cca v 7 TT k lekárovi, ale rozmyslela som si to, tiež mám RH- , tak aby nebol nejaký problém, asi pôjdem zajtra, som síce iba 4T6D, ale pre istotu. Pri synovi mi pichali tiež nejaké protilátky, ale tuším až neskôr.

jankes
1. dec 2014

@bandikovajana och, je to veľmi stresujúce, hlavne treba veriť, že všetko je tak ako má byť. Netreba sa obviňovať, ani nikoho iného. Ja mám RH - a manžel RH+, takže tiež mi dávali protilátky pri synovi. Ale tuším až po nejakom treťom mesiaci. Možno tvoj čas ešte neprišiel.... A možno je to všetko ok, len to chce čas. Musíš vydržať do ďalšej kontroly. Máš pre koho sa usmievať, tak sa teš aj tak. , Viem, že sa to ľahšie píše ako ako sa s tým žije, ale všetko bude dobré. Držím palčeky.

lussya
1. dec 2014

@jankes, my sme na tom rovnako..aj ja som 4+6 😉
No pocuj teda, aj teba boli podbrusko? Mna raz boli, to mam stresy, ze co sa deje, potom zas neboli, a to mam stresy, ze co sa deje... 🙂 ale inac som v pohode. Nikto ma nerozculuje, mm neni doma 😎 takze klud, mala sa tesi na babetko, tak zacala aj vysavat a je zlata strasne, takze pohodicka.... 😎

tinulikk
1. dec 2014

@klarisa23 citam citam co som zmeskala a uz som ti chcela blahozelat...no skoda ze mrcha ti prisla... ja uz mrchujem 4 den, tiez to nevyslo, ale tak si vravim, ze to snad bude take vianocne babo :D manzelik ma 28.december narodky, a dovtedy by som to uz aj mohla aspon z testov vediet :DDDD uz len nech sa zadari :DDD

klarisa23
autor
1. dec 2014

@lussya naozaj podarene sny 😀. No uvidime ci sa dvojicky zadaria,bolo by to dve muchy jednou ranou 🙂.

klarisa23
autor
1. dec 2014

@tinulikk no tak co uz,ale ideme dalej,raz to musi prist,ci u vas ci u nas..ale sme si s manzelom povedali,ze po prvom sa zacneme co najskor snazit o druhe,bo to straaaasne dlho trva,kym sa zadari a to deti chceme tri 🙂

jankes
2. dec 2014

@lussya hej podbruško ma väčšinou bolí. Je mi zima a som veľmi unavená. Ale ináč nič. Trochu citlivé prsia, ale aby boleli neznesiteľne to sa nedá povedať. Dnes som to nevydržala a šla k lekárovi. Popri preventívke mi urobil ultrazvuk a to tam bola len mini gulička. Podľa rozmeru povedal, že to vyzerá na 4T. Ale zatiaľ tam nie sú žiadne ako to nazval bunkové zmeny. Teda ani žĺtkový vak ani plod. Povedal, že som prišla skoro, že to je možno preto. Zobral mi krv na HCG a mám sa zastaviť vo štvrtok. Dúfam, že bude všetko ok. Tak veľmi sa na bábo tešíme. Ty ideš kedy do centra?