icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

bandikovajana
11. feb 2015

@klarisa23 no neviem ked som bola minuly rok tehotna ukazalo mi slabu ciarku az tusim 5 dni po vynechani tak neviem rano som si robila ale nic ciste ako sneh :( nechapem to aj inofolik mam sexovali sme od 9 hadam kazdy den az do 16 tusim akurat dva dni tusim 13,14DC bol muz na sluzobke tak som predpokladala ze sme sa strafili no neviem uvidim ci zajtra pride alebo nie

klarisa23
autor
11. feb 2015

@bandikovajana toto cakanie je najhorsie :-/.

bandikovajana
11. feb 2015

@klarisa23 sak to ze uz by som najradsej videla cierky alebo kramy nech viem na com som nech si nenamyslam

klarisa23
autor
11. feb 2015

@bandikovajana viem velmi dobre o com hovoris, ale tak asi to nijako neovplyvnime, musime byt len trpezlive a hadam raz....ale ta tvoja malinka je strasne krasna ako anjelik 🙂

dohna
13. feb 2015

@janchi212 @bandikovajana @klarisa23 babule u mňa zatiaľ nič nové, dnes 28DC tak čakám či mrcha zajtra dorazí 😖 😖 😖

klarisa23
autor
13. feb 2015

@dohna necakaj, ze dorazi, cakaj, ze nedorazi 🙂. Ja som dnes 24 DC........podbrusko ma pobolieva raz na lavo, raz na pravo, tak rozmyslam, ci som niekde nepoprechladala .....

klarisa23
autor
13. feb 2015

@bandikovajana ahoj no ako to u teba vyzera?

dohna
13. feb 2015

@klarisa23 ja som vyhádzaná ako múra, tvár samí beďar :( ááá tak čakám že nedorazí ale akási som bola celý mesiac unavené neviem či jarná únava či čo, tak ani sexíku moc nebolo ☹ ☹ ☹

klarisa23
autor
13. feb 2015

@dohna nejde o kvantitu, ale o kvalitu 🙂

klarisa23
autor
13. feb 2015

@dohna inak uz sa zacinam celkom bat, bo tri cykly som brala clostilbegyt a nic, nezadarilo sa, doktor mi povedal, ze si mam dat mesiac-dva pauzu a potom znova ich zacat uzivat a ked nezaberu, ze by som mala ist na laparoskopiu vajecnikov, ale to ma tam nikto nedostane ani za svet....:-/

bandikovajana
13. feb 2015

@klarisa23
@dohna baby ja neviem presne ci som 29 alebo 30 DC ale zatiaľ nic ani čiarky ani mrcha neviem co je pobolievaju ma kríze stále mi neskutočná kosa všetci v krátkom a ja sveter hrubý, my sme sexikovali asi na maximum od nejakého 9 DC az po 14-15 cca a vynechali sme len 2 krát tak tajne dufam ze sa podarilo niečo aj inofolik beriem aj moj ma folandrol len nechapem prečo test nic neukazuje ani ducha :( verila som ze dnes bude buď mrcha alebo aspoň dusik :(

klarisa23
autor
13. feb 2015

@bandikovajana daj tomu este cas, je mozno este skoro na testovanie ......

bandikovajana
13. feb 2015

@klarisa23 co ja viem sak uz 1 mozno 2 dni meska ;( inym ukaze uz aj pre meskanim ducha a mne ani po ;(

klarisa23
autor
13. feb 2015

@bandikovajana ale nezufaj, uzivaj si vikendik manzelika, je valentin a nestresuj sa nejakymi testami, nic to nevyriesi, prijemne sa nalad a bude to dobreee....

bandikovajana
13. feb 2015

@klarisa23 no ved hej ale uz som sa tesila ze na valentina dam testik do kytice alebo do krabicky mojmu ale nevadi uz na to nebudem mysliet lebo uz od zajtra zacinam prat a balit na stvrtok lebo odlietame na 10dni k muzovej rodine tak snad mrcha nedorazi alebo ked ma tak nech dorazi tak ze do odletu aj odide

klarisa23
autor
13. feb 2015

@bandikovajana super,taketo reci sa mi pacia 🙂. A kam letite? Daleko?

bandikovajana
13. feb 2015

@klarisa23 no dost ;) do kuwaitu

klarisa23
autor
14. feb 2015

@bandikovajana Fiiha no ty sa mas 🙂.

bandikovajana
14. feb 2015

@klarisa23 no uz mam troska aj obavy

klarisa23
autor
14. feb 2015

@bandikovajana Preco? Ved ides k svojim,ci?

bandikovajana
14. feb 2015

@klarisa23 este som tam nebola iba muz tam zatial chodil sam ideme aj s dcerou malou tak som zvedava ako to zvladne tak daleko este neletela najdlhsie 4 h a to uz bolo dost na nu a toto bude ovela viac

klarisa23
autor
14. feb 2015

@bandikovajana jeeej,tak budete mat premieru,neboj nic vsetko dobre dopadne 🙂

klarisa23
autor
15. feb 2015

@bandikovajana
@dohna zienky, tak hlasim sa, dnes 1 DC, co uz......mrcha mrchava dorazila, aj ked som bola presvedcena o tom, ze sa to tentoraz podarilo.....otehotniet nie je vobec take jednoduche ako sa na prvy pohlad moze zdat a to sme sa tento mesiac snazili naozaj ukazkovo.....snad priste .......

bandikovajana
15. feb 2015

@klarisa23 ja som stale na bode mrazu ani ani nechapem to tak som verila ze sa to podarilo a nic ani mrch ani ciarky a uz meska 4 den

dohna
15. feb 2015

@klarisa23 @bandikovajana @janchi212 tak ale zas aspoň vieš na čom si, ja tiež nic, mrcha nikde a to som 30DC ale dnes teda som mala taký strašne naťahovací hlien že úplne, tak neviem, čakám čo sa z toho vykluje 😲 😲 😲

bandikovajana
15. feb 2015

@dohna ja som ho mala tusim predvcerom tak sme na tom rovnako ja som 31-32DC som unavena bolia ma krize cikam viac ako pijem vcera aj dnes ma cely den bolelo brucho ako keby som uz mala mrchu a nic a na teste bielo som z toho cela divna neviem co sa deje

dohna
15. feb 2015

@bandikovajana ja som zatial netestovala, ešte počkám možno do stredy ked tak testnem, ale tak možno sa to dozvieš tesne pred tou cestou že si tehu 🙂 aby si to zrovna mohla manželovej rodinke oznámiť 🙂

bandikovajana
15. feb 2015

@dohna ja neviem som sklamana myslela som ze ked den meskala tak uz bude aspon duch testujem kazdy den ako blba a kazdy den uz cakam tak zase meska o den viac uz bude duch aspon a zas nic uz ma to nebavi normalne som tusim nahnevana :D

dohna
16. feb 2015

@bandikovajana ani ja nič, si ma navnadila tak som dnes testla aj ja a tiež bieloba biela, menzes nikde 😠 😠 😠

bandikovajana
16. feb 2015

@dohna ja som dnes kupila test s citlivostou 25 tak snad ten uz nieco ukaze to by bola aka haluz keby sa nam narovnako podarilo :D