Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@janchi212 ano je ako domaci nikdy sa tak nespraval ani ho nespoznavam no musim ist do lekarne neviem ci tu take nieco aj maju
@bandikovajana určite choď čo najskôr, možno keď ti vyjde pozitívne bude sa zas chovať normálne. Daj vedieť potom a držím palce, nech sú 2 //
@janchi212 @dohna @bandikovajana @klarisa23 ahojte babulky, dnes rano som na vas myslela ze ako sa vam dari a vidim, ze statocne bojujete dalej 🙂 ja som v polovici 7-meho mesiaca teraz a zdravotne vsetko ok, sice som od 6-teho tyzdna 3 mesiace prevracala, ale tak asi to tak malo byt 🙂 myslim na vas silno a dufam, ze sa vam coskoro vsetkym zadari 🙂 neviete co je s nastickakessinka? necitala som to tu dozadu az tak moc aby som zistila 🙂
@janchi212 ano vieme, budeme mat dievcatko. Nam to bolo jedno ale, sme ale moc radi, snad sa nesekli, lebo mame doma viac ruzovej ako cohokolvek ineho 🙂 ja si casto na vas spomeniem a nechcem nejako provokovat mojim tehotenstvom, nam sa podarilo vlastne hned a musi to byt narocne cakat kazdy mesiac, ale ste super baby ze to zvladate a ze sa snazite dalej 🙂 netreba to vzdavat a treba byt trpezlivi 🙂
@balli @janchi212 @bandikovajana @klarisa23 jeeee to je pekne ze si tu na nas aj niekto spomenie ma to normalne potesilo lebo niekedy si tu uz pripadam ze som tu zostala jedina ako nejaka vykopavka 😀 som prave pozerala na prve stranky tejto diskusie a niektore baby co s nami v lete zacinali snazilkovat tak co chvila maju terminy no hadam sa aj my zvysne uz dockame // by bolo na case ja dam este tento mesiac 2x denne alchemilku a od buduceho inofolic a asi to uz potom vzdavam lebo uz ma to neba. No a skoda ze nevieme co je s @nastickakessinka by ma potesila keby sem tam hodi nejake novinky aj ona 😉 😉
@janchi212 jeeej, zistili ti? to je super, tak som rada a urcite sa to tento rok podari 🙂 este je kopa casu 🙂 ked vas tak citam, tak sa citim tak nevdacne, lebo ja od zaciatku tehotenstva len frflem a brblem lebo tu ma boli, tam ma picha, prsia mi narastli, triesla ma strasne bolia, ledva chodim, ledva dycham, mala tlaci na zaludok aj mocovy mechur a vsetko okolo toho....cele zle, nie som to ja, ale zase treba si to zvazit za ten zazrak to stoji a je to len 9 mesiacov, pri tehotenstve podla mna zena zisti aku ma v sebe silu....takze v tomto drzim pasticky a viem ze vy si to mozno budete milion krat viac uzivat ako ja ked sa nam hned podarilo a len sa stazujem 🙂 a hlavne ty si nemala problem zjavne otehotneit, ale asi sa mimi nechcelo udrzat, takze snad sa to cele vyriesi 🙂
@dohna jasne ze si spomeniem, aj ma mrzi ze nas neni viac co sa nam podarilo tak skor, ja mam termin v maji ako zizi55 ak si ju pamatate 🙂 len pekne skusajte, neviem si to sice predstavit ako moc je to na palicu ked to je stale dokola, ale dufam, ze sa tento rok budete radovat vsetky 🙂
@janchi212 prave to je dovod preco sa vam to urcite podari 🙂 budem sa moc tesit s vami ked to bude!!! je to zvladny pocit ked v tebe rastie novy zivot .... hlavne to brusko, nikdy som si to nevedela predstavit a hlavne som bola vzdy z tych ze ved mne sa to stat nemoze 🙂 hehe...
meno uz mame, akurat riesim ze ci ju dat zapisat do kalendara alebo kaslat na to a budeme oslavovat niektory den.... Bude sa volat Alexis 🙂
Baby, ako sa mate? My pomalicky. Uz som 35dni po potrate a ms este neprisla.... ale manzel je uz doma, tak mozno ani nepride.... 😉 ale od buduceho tyzdna mam nastuput do prce tu v at na letisko. Tak som zvedava...
Drzim palce vsetkym tehotnym a tym co sa snazia, nech sa zadari....
@janchi212 @dohna @bandikovajana @nastickakessinka ahojte bambulky,ako sa mate?dnes som na vas myslela,ze ako ste pokrocili,ci sa dari a tak.drzkajte sa a drzim palceky silno silno silno 😲
@marselinm aj my ti drzkáme palceky ty uz si budeš čochvíľa voziť svoj pokladník 😉
Babyyy?? Myslite, ze je to normalne? Dnes som mala dostat dni, este nic neprislo ani nejake naznaky ako bolesti v krizoch, ale vo svrtok a piatok som mala asi kvapku krvy, je to normalne aby sa to tak dlho rozbiehalo??Este som to tak nemala, ale citala som, ze taketo mini krvacanie mali baby na zaciatku tehu,... Robila som si dnes rano test ci nahodou nieco, ale zatial ani naznak. :/
@bandikovajana no veru,uz iba dva mesiace,ako to rychlo uslo...pamatam si leto,ked som tu s vami prezivala kazdy jeden test...a ty ako?este nic?casto na vas myslim 😉
@marselinm uvidím ked prídem domov pojdem lekárovi ja som v decembri potratila tak uvidím ako sa nám situácia vyvíja ked ma skontroluje lekar teraz sme na dovolenke v Kuwaite
@bandikovajana tak si to tam uzi a naber vela sil a nech ti to doma potom vsetko dobre dopadne 🙂
@marselinm @bandikovajana @janchi212 @nastickakessinka no moc sme nepokročili, ale tak snažíme sa 🙂 ja som 12DC tak čo chvilu by mala byť ovulka, toto je 1 mesiac, kedy sa snažím piť pravidelne 2x denne alchemilku, tak som zvedavá na tie účinky, dúfam, že aspoň zasa upraví cyklus, lebo ten posledný bol až 33dní, hrôza :(tak očakávam že sa to dá z tej alchemilky aspoň do normálu na 28DC 🙂
@dohna no moc sem nechodim, uz mi je lepaie, tak sem tam nakuknem... hej, muz dosiel skor, ako skoro ziadna robota,plaeny bol od hodiny a za pat dniodrobil len hodinu a pol. Tak sa nastval a doaiel domov. Tu bude robit zahradnika a ked vsetko vyjde, tak aj on pojde na letisko.
A uz sa snazime...teda nie cielene, ale tak ja mam na haku uz... bud sa to podari alebo nie a kasleme na to a v 40 si budeme uzivat ;)
Ahojte, rada by som sa k vam pridala. Patrila som k augustovkam 2015, ale v 10tt som mala MA. Spoznavam tu medzi vami aj zopar mien z augustoviek. Som este stale trosku zronena, aj unavena z toho cakania. Som po 1.MS, pockam na dalsiu a potom sa uvidi co to da. Mam casto aj candidu, skusala som to roznym sposobom liecit, stale sa to vracia. Vraj to tiez moze mat vplyv na tehotenstvo. Je vas tu viac augustoviek co riesite podobne veci?
@dohna
@lussya
@bandikovajana baby tiez na vas myslim a sem tam nakuknem a moc drzim palce 😵 😵 😵 som prikladom toho ze to proste ide 🙂 aj ked sa to nikomu nezdalo 😀 hlavne konicky, zdrava strava, sport a pozitivne mysliet 😵
@lussya ano, dostala som prvu asi po 31 dnoch a napriek tomu, ze ma lekar strasil, ze vystelka nizka, tak aj celkom silnu. Hadam aj druha pride a budeme moct skusat. Mala si MA alebo prirodzeny? Ja stale neviem preco sa to udialo, bol to dost sok. Dnes mozno budem vediet viac z vysledku genetiky.

@bandikovajana lebo mne keď doktor povedal, že mám zväčšenú sliznicu, tak mi hovoril, že to naznačuje tehotenstvo. A keď mi bral krv tak sa to aj potvrdilo. Vymenený je akože v zlom? To asi tá iná kulktúra. Kedy idete domov? Skús si tam urobiť test ako ti vyjde. Veď po týždni by ti mal ukázať už