Snažilky od leta 2014
Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
@marselinm ahoj ja super ani neviem ze som tehu 🙂 ale vytesujem sa a este k tomu od soboty sme v novom domceku tak uplna parada len som unavena ako slon to stahovanie bol masaker a teraz este vsetko vybalit uf
@bandikovajana tak to je super,jedna sprava lepsia ako druha,tak sa drzkaj a neprehanaj to s tym vybalovanim,setri sa 🙂 v kolkom si tt???
@marselinm vo stvrtok zacinam 13tt
@janchi212 ahoj ty aj si v tých novembrovkach sak ta tam nikdy nevidím
@dohna tak ako ako sa darí , ja som momentalne v posteli s chrípkou dufam ze babo to nijak neohrozuje
@bandikovajana Ahoj tak ja bojujem naďalej, akurát mi dnes prišli kvapky od Valoviča, tak nabieham na to, v týchto dňoch bude ovulka, tak uvidíme o 2 týždne 😒 čo a ako 😲
@dohna mno ako, ziadne vytuzene kolajnice sa neobjavili? Mne inak pomohla otehotniet az fytosoja, je to prirodny estrogen.. Mam len jeden vajecnik a aj ten uz asi coskoro odide - kedze mam len jeden, aj v prechode budem o polovicu skor ako zeny s dvoma.. tak fytosoja ho pekne nakopla a hned prvy mesiac uzivania sa zadarilo, dovtedy polroka nic a to prva dcerka sa nam podarila rychlo..
@bandikovajana @janchi212 ako baby? Vsetko s drobcekami v poriadku?
@marselinm ty to mas uz za par 😉 a mozno uz aj po.. do tretice ste co urobili chlapca, ci dievku?
@rimon ahoj no ty to mas tiež uz zarohom 🙂 ja sa mam super ani neviem ze som tehu 🙂 o mesiac idem na ten velky utz tak dufam ze uz sa nám aj babeno ukáže co čakáme vy co čakáte ? Ja pomaly ani brusko este žiadne nemám
@rimon ja sa mám tiež super. Nevoľnosti konečne prestávajú tento týždeň (som v 16 týždni), a až na malé krvácanie pred pár týždňami je všetko ok. O mesiac idem tiež na veľký ultrazvuk ako @bandikovajana, tak uvidíme možno už čo to bude. Ak sa mu teda bude chcieť ukázať 😀 Tebe sa to veru už kráti 🙂
@bandikovajana @janchi212 super spravy, ze ste ok a spokojne 😉 u mna sa to sice krati, ale pocitam, ze este 12tyzdnov zostanem pokope - mama nas oboch prenasala cez tyzden a ja som taktiez dcerku prenasala 9dni, takze u nas su tie tehotenstva dlhsie, vobec nepocitam s tym, ze by som v 38tt napr. rodila.. chystam sa este na Pohodu na jeden koncert 😀 😀 a mala by k nam prist druha dcerka, co bolo celkom prekvapko 🙂 mne teraz prestala celkova unava a neustala zima az po 4mesiacoch, pri prvej som take ani nepoznala..
a na velkom utz by ste uz veru mohli vidiet, co je drobcek zac 😉 a leto zvladnete v pohode este s malym pupkom, druhy trimester je super obdobie, aj si vodu a slniecko uzijete..
@bandikovajana @janchi212 @marselinm
@rimon jé no veru sa ti to kráti u mňa stále nič, včera akurát skončila Ďalšia MS, mám Femi kvapky od Valoviča, ale to je asi tak všetko 🙂
@rimon na festival? Možno sa jej tam nebude páčiť a budeš potom rodiť ešte v tú noc 😀 😀 😀 . Mne je zima tiež stále 🙂 . Asi pôjdem aj na 3D medzi 20 a 30 týždňom, nech máme aj pamiatku a nech aj manžel konečne vidí drobca. Aj keď fotku mu donesiem vždy, no na nej nevidí ako sa mrví 😀 . A už máte aj meno vybrané?
@dohna presne, ja tiez som si povedala, ze bud bude alebo nie. Q na umele sa nechystam ani nahodou. Uz mam rakuske poistenie zdravotne, tak na sk by som si to musela platit sama a tu v rakusku to aj cez poistenie stoji okolo 2500€. 😕 tak super, ze ti kvapky zabrali. Ja mam dostat buduci tyzden, tak uvidime. Ked pride ms, tak pojdeme v lete na dovcu. 😀
@dohna @janchi212 @rimon @bandikovajana baby moje,uz som z porodnice doma,mame krasneho chlapceka,tesime sa 😉 ako citam dohna este nic?drzim palceky nech je tento mesiac ten pravy 😉 bambulky drzim palceky 😲 😲 😲
@marselinm juchu gratulka velka 🙂 hod fotecku nejaku ;)
@dohna ahoj.chcem ti len povedat nezufaj....my sa snazime uz skoro rok a som si mysela ze chyba je umna stale tabletky a tabletky u doktorky vsetko ok,nakoniec chyba je u mojho manzela ktoru sme zistili az teraz :( takze ide liecba a operacia ktora sa bud poradi alebo nepodari a este nakoniec toho roku mam 30ku :(,len som ta chcela pozbudit a vlastne tym povedat ze som stebou
@kostrmenka ahoj jé to si zlatá, ale ja až tak nezúfam, ja už mám chalaniska velkého skoro 14r. viem že sa snažíme už skoro rok a zatial stále nič, ale beriem to športovo 🙂 ja som mala teraz 36r, a ked nebude bábo, tak bude niečo iné 🙂 a keď tak si potom počkám už len na vnúčatká 🙂
@dohna ono je najlepšie na to nemyslieť. Aj keď viem, že je to ťažké. No nám sa to zrovna v ten mesiac podarilo. Sexíkovali sme keď bola chuť, také rýchlovky to boli väčšinou, tak som na to ani nemala čas myslieť 😀 . Dokonca som sa išla aj pár krát po tom hneď osprchovať, a žiadne dvíhanie nôh tiež nebolo 😀 . Myslím na teba 😲 😲 😲
@dohna tak toto si zabila 🙂 mňa sa minule kmotra pýtala, že kedy budeme chcieť druhé. A ja jej na to, že však ani prvé ešte nemáme, čo sa takú somarinu pýta 😀 😀 😀 Ty si aspoň užiješ dovolenku, leto pri vode, v zime lyžovanie a aj ten keks, nakoľko ja ho asi do konca roka nebudem mať vôbec 😖 A nemáš vôbec za čo. A
@janchi212 neboj zvládla by si to 🙂 a kolký ste tt ? ty a @bandikovajana ? dúfam, že už sú aj nejaké tie pohyby bábätiek ? 🙂

@janchi212 @bandikovajana @dohna bambulky ako sa mate???