icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

janchi212
26. aug 2014

@nastickakessinka nestresuj zas. Jasné, že chceš baby, inak by ste sa predsa nesnažili a nesexovali stále 😀 Hlavne nečítaj nič o asistovanej reprodukcii a podobne. Ty to potrebovať určite nebudeš 😉

janchi212
26. aug 2014

@bandikovajana a odpoveď na tú tvoju otázku: Určite nie, nikdy. Keď to niektorí z mojich kamošov spomenú, že aké by to asi bolo super, tak im na to poviem nech si prestavia, že im tam niekto strčí veľký uhárok, ako by sa asi cítili 😀 A hneď sú ticho 😀
@nastickakessinka, @dohna

bandikovajana
26. aug 2014

@janchi212 jj ani si to nechcem predstavovat este s byvalym partnerom sme menili polohu a akosi sa netrafil a teda Ti poviem mala som sto chuti mu to vratit v podobe tej uhorky neviem ci som mu vtedy aj nevypalila jednu 😀

marselinm
26. aug 2014

@bandikovajana @7rebeka11 @nastickakessinka @rimon @luminuska @janchi212 @dohna no bambulky moje,ako vidim,vacsina ma depresivnu naladu ako aj to pocasie...uz nam to snazenie vyvrcholuje na depresiu,tak sup sup nesnazit sa tolko a nekontrolovat a bude vsetko tak ako ma byt.ja uz tiez davam tomu volny priebeh,ked bude bude a ked nie bude neskor,hlavne hlavu hore a nemysliet 😲

bandikovajana
26. aug 2014

@nastickakessinka neboj moja bude to krasne ked to pride a nezavid nikomu kto ide mat druhe vzdy je naj to prve Ja zavidim tebe ze budete len vy dvaja Ja uz budem musiet pozornost starostlivost a vsetko delit. Ked sa Viki narodila bolo to super cele dni som bola Vonku s kamoskami co tiez mali jedno nakojili sme v parku alebo v restike a bolo sveta zit. Teraz vidim ze kamoska ma uz druhe a neni to take ruzove ako som si predstavovala bohu sa starsi ziarli budi babo ked ide spat ked jeden spi druhy je hore a naopak v noci sa nevyspi lebo sa obaja na nu tlacia a uz nemozme chodit na celodenne kocikovanie lebo on nechce chodit bolia ho nohy chce byt na ihrisku atd.ale snad bude super u nas aj druhe ale mat jedno malicke je ako ziadne to si len budes uzivat po dobu kym nepride skolka 😀 z tej mam uz teraz husu kozu ako to bude

bandikovajana
26. aug 2014

@marselinm jj to pocasie na prd dufam ze v sobotu bude pekne ideme na svadbu kamoske a mam kratke saty vpedu. Dufam ze bude dobra zabava tak budu zase ine myslienky

bandikovajana
26. aug 2014

Baby moja Viki testovala kocik pre svagrovu, tako laret je super tu ma nasa 3,5roka 😀

marselinm
26. aug 2014

@bandikovajana no aj my ideme v piatok a tiez mam kratke saty,tak dufam,ze sa umudri pocasie,neboj,ani nato nepomyslis

bandikovajana
26. aug 2014

@marselinm ja mam taketo este s bratovej svadby ale na tejto nebude nikto kto bol u neho tak snad to nevadi ze budem mat tie iste. Dufam ze sa do nich este dam 😀

marselinm
26. aug 2014

@bandikovajana jezisiiiii tie su krasne,ja som chcela podobne,tiez vzadu dlhe vpredu kratke,ale nic som nenasla,ja som chcela aj s cipkou,kocka si,neboj vmestis sa do nich

bandikovajana
26. aug 2014

@marselinm 🙂 dakujem ja som ich kupila na www.mojsvadba.sk

janchi212
26. aug 2014

@ziza55, @dohna, @nastickakessinka baby ja som dnes mala na nohavičkách takú kôpku výtoku. Bol bielo žltý a keď som ho chytila medzi prsty tak sa naťahoval niekoľko cm. No nie zas ako @zizza55 tebe tých 15-20cm 😀 . Som to drahému ukazovala a radšej išiel preč, že či mi už ozaj prepína 😀

marselinm
26. aug 2014

@janchi212 😀 chudak chlap 😀 😀 😀 😀

bandikovajana
26. aug 2014

baby mate tu niektora piercing v pupku alebo tattoo na bruchu?

janchi212
26. aug 2014

@marselinm no veru, už nech som tehotná, lebo ho porazí ďalší mesiac najprv zabehnúť maratón a potom ma počúvať 😀

marselinm
26. aug 2014

@bandikovajana ja nie veru,mne sa to nepaci 🙂

marselinm
26. aug 2014

@janchi212 oni nas tak lubia,ze nas beru s rezervou,ale takou obrovskou 😀

rimon
26. aug 2014

@bandikovajana mam piercing 🙂 tatto som si na brucho nedavala prave kvoli tehotenstvu..

bandikovajana
26. aug 2014

@rimon a co budes robit s nausnickou lebo ja mam tiez a nechcem si ju vybrat pocula som o nejakej plastovej rurke ale neviem ani kde to kupim ani ako a kedy si to vymenit a ako mi to tam bude drzat

bandikovajana
26. aug 2014

@janchi212 my sme raz pozerli film a baba stale hucala do chlapa ze kedy budu mat druhe a ona chce druhe a furt dokola a on jej na to povedal ze si ako obohrata platna uz 😀 tak vzdy ked nieco mojmu hovorim a vidim ze ma dost uz zo mna tak mu poviem ja viem uz som ako obohrata platna a sa vzdy smejeme na tom

rimon
26. aug 2014

@bandikovajana tak, uz mam piercing roky 🙂 aj v jazyku som mala, ale ako som otehotnela, vsetok kov som si dala von a neriesila.. jazyk zarastol dost rychlo, ale pupok vobec 🙂 je pravda, ze som ho z casu nacas presparala, ci je este deravy a deravy aj zostal 🙂 takze ani pri druhom nebudem riesit.. a ten tehotensky piercing sa da objednat cez net, staci ho pohladat 😉

katka8817
26. aug 2014

Ahojte, tak dnes som si bola po výsledky, takže prolaktín 7,2, čiže v norme,tehu nie som, ani doki nechápal prečo mám sekréciu z prsníka pri stlačení, tak mi dal na 2 mesiace nejaké tbl na zastavenie laktácie, ináč snažilkujeme ďalej + budem brať aj kys. listovú.

klarisa23
autor
26. aug 2014

@nastickakessinka ja som na tom rovnako, len mna to stve o to viac, ze my sme sa pred dvoma rokmi snazili pol roka a nevyslo to....teraz po troch mesiacoch som smutna, ale vzdy sa tesim na dalsi, ked vo mne znova kvitne nadej 🙂. Neboj nic, podari sa to raz aj vam, aj nam, len nad tym nemozes tolko premyslat a ked prestanes premyslat, tak presne vtedy baby pride 🙂. Este sa nesnazite dlho, nevesaj hlavu....

klarisa23
autor
26. aug 2014

@katka8817 ahoj aj ty si mala problemy s prolaktinom? Ja som mala hodnotu az 55 :-/

katka8817
26. aug 2014

No zdalo sa mi že tam je problém s prolaktínom, ale výsledky sú v norme, no doki povedal že hladina môže kolísať 😒

lambrett
26. aug 2014

@nastickakessinka no ved prave, fujky....uz len ta predstava ma desi...predsa su veci, ktore by chlapi nemuseli vidiet 😎 mam sa celkom o.k. len by som chcela uz zrutske obdobie lebo nemam co jest a ano bola som dnes..... 😉

lambrett
26. aug 2014

@bandikovajana 😀 hah no jasne, uz len anal a rovno si za par rokov mozu tie zeny,ktore to praktizuju, davat plienky, lebo im hovienko len tak vypadne zo zadku...nechutne!!!

ziza55
26. aug 2014

@janchi212 ja som nemala vytok ale taky hlien Pekny zuvackovy...chi

janchi212
26. aug 2014

@ziza55 no tak ja asi neviem aký je rozdiel medzi tým výtokom a hlienom 😀 bolo toho len trocha no dalo sa to natiahnuť na takých cca 5 možno viac cm

bandikovajana
26. aug 2014

@lambrett Fuj nechapem ako sa take nieco moze aj niekomu pacit 😖