icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

janchi212
5. sep 2014

@ziza55 asi to mohlo byť. Alebo uhniezďovanie dlhšie trvalo.

janchi212
5. sep 2014

@rimon no na tom pepinu je vidieť riadny rozdiel. Lebo na prvom tú čiarku ani vidno neni. Pozitívne je, že teplota sa mi stále drží hore 😉

ziza55
5. sep 2014

@balli PM som mala 28.7...testovala som 28..8 a uplne silne2 ciarky...este som nebola u dr...pojdem teda prvy krat v utorok...robim v nemocnici na sestonedeli...takze robim s gynekologmi tak to vybavim jednym vrzom 😉

ziza55
5. sep 2014

@janchi212 teraz musis byt v klude hlavne tak uz nemaraj teplotu..kasli na to

nikitaf
5. sep 2014

@janchi212 juj moja tak si ma potesila. Pekne chod za dr. ze ci prisla skor kvoli predoslemu potratu tak ta nevyhodi neboj. 😵
ja som dnes bola na kontrole a boban riadne narastol, uz ma 8,5 cm a lekar nas posunul do 15tt 😵 takze sa konecne zacinam vytesovat 😀
a vsetkym posielam riadny tehu virus tfuuuuuj 😀

balli
5. sep 2014

@janchi212 moc ti prajem aby si sa hlavne nestresovala a aby si vsetko zvladla a na konci vas cakalo to male 50 cm stastie 🙂 ja zacinam byt zufala z prace, mam toho nad hlavu a dufam, ze to nijako neovplyvni nase snazenie!!! ten stres a vsetko...snazim sa to selektovat a byt tehu by bola ta najkrajsia sprava pod slnkom!!! 🙂

balli
5. sep 2014

@ziza55 tak to je super ked robis v nemocnici na sestonedeli, aspon si ta tam budu obskakovat...a mozes takto verejne povedat v ktorej? alebo nehodis mi do spravy? lebo ty si z BA, ze? tak len zo zvedavosti 🙂
ja nevydrzim do pondelku...testnem zajtra asi...idem si vypocitat ze ake som mala cyklusi tento rok a podla toho budem vediet ci mam tento mesiac caka 28-dnovy alebo 31-dnovy...boze to cakanie!!!

@nikitaf dakujeme za tehu virus...snad sa vsetky nim nakazime 🙂

ziza55
5. sep 2014

@balli ja robim vo viedni ...to je na tom blbe..ze musim mat rakuskeho gyndosa...aby som mala narok na rakusku matersku...,teraz mam gyndosa v ba..., preto musim zmenit...a chcem aby ma vypisala na freistellung 😉 ..to sa da od16-17tyzdna....juuuj dufam ze to vyjde

janchi212
5. sep 2014

@nikitaf tak to som naozaj veľmi rada, že bábo tak rýchlo rastie a ste ok obaja 🙂 Radšej pôjdem veru, budem mať lepší pocit potom, aj keby ho nevidel ešte. Ale akurát v pondelok by som mala začínať 6t, takže už by aj mohol niečo. Uvidím 🙂

janchi212
5. sep 2014

@balli ďakujem. A nestresuj veru toľko, musíme myslieť pozitívne teraz, a ty si aj oddýchni. A tebe tiež prajem, aby si sa o chvíľku mohla tešiť z malinkého uzlíčka 😉

balli
5. sep 2014

@ziza55 tak to je super! a byvate v BA ci niekde za hranicami v reichu? my sme chceli povodne v reichu domcek, manzel vie super nemecky a ma rodinu vo viedni, nejake zazemie by tam bolo, ale zial sme sa nevedeli uskromnit s nejakym mensim domom, tak sme stavali na slovensku, tu nam to financne nejako vyslo...co uz, ale sme stastni a zivot pred nami, takze to neriesime 🙂

balli
5. sep 2014

@janchi212 anooo, budem v klude, cele toto streckovanie a la 17-rocna pubertiacka ma co docinenia s mojou nekonecnou netrpezlivostou...ale idem sa obrnit, este stale je tu moznost ze tehotna nie som, takze fakt len klud a pokoj a trpezlivost 🙂 a dakujem za prianie!!!

ziza55
5. sep 2014

@balli byvame v ba...my sme sa tu obaja narodili..teda zatial...kupili sme dom v senci ..za dva tyzdne sa stahujeme 🙂 ...som zvedava ako si zvyknem....tiez sme rozmyslali niekde za hranicami si postavit domcek...ale tiez sa nevieme uskromnit s malym domom a pidi pozemkom...preto sme kupili vacsi dom a velkym pozemkom..,sice na hypo...ale pokial sme mladi a makame...vsetko sa da vsetko je tam velmi drahe..nehovoriac o poistkach na auta a pod..,
inak...moj nevie ani ceknut po nemecky...chi...,

balli
5. sep 2014

@ziza55 ja odpadnem, my sme tiez obaja rodeni bratislavcania a pred dvoma rokmi sme postavili domcek, nie v senci, ale pri senci 🙂 svet je uplne maly...
zvyknes si, neboj, my sme tam veeeelmi stastni, okolo same rodiny s detmi, do senca aj BA na skok, ziadny problem, fakt 🙂 u nas ja neviem nemecky...len kraviny a ja viem zase anglicky, tak to mame rozdelene 🙂 ale viem s tym rakuskom, neni to tam sranda ak tam aspon jeden nezaraba alebo nema v BA vyborny prijem. Ale na nakupy hlavne potravin tam chodime samozrejme radi 🙂 aspon raz za cas...

ziza55
5. sep 2014

@balli no nevraaaav...ved aj my vlastne 2km od senca..v reci ..nepovedz ze budeme susedky...chichi

balli
5. sep 2014

no uplne nie, my sme na druhu stranu, v borsi, ale tak susedky hej, sak to je kusok...ak by sa nam zadarilo, mozeme kocikovat na seneckych 🙂

ziza55
5. sep 2014

@balli no supeeer..., tak sup sup nech sa cim skor zadari a hlavne sa moja nesleduj, nemeraj BT a podobne chobotiny...ale pravidelny sex 😉...ty mas aj nejake ine dieta al.toto by bolo prve?
tusim do borsy sa stahovala teraz kamoska diana s mm..maju 4rocnu Sofi..postavili si tam domcek...,

balli
5. sep 2014

@ziza55 nuz sofinku ani dianu tam nepoznam ziadnu, ale kedze sme bezdetni, tak zase tych deti tam pozname len v okoli susedov, nie vsetky, lebo ved v tej novej casti na golfaci su same deti...kazdy dom ma aspon jedno 🙂 okrem nas...hehe

no my sme sa snazili usilovne cely august. Mam cyklus 28-31, dnes som 29DC a mrcha nikde...tajne dufam, test som este nerobila...mozno sa hecnem zajtra....aj ked v pondelok by bol istejsi ak by mrcha neprisla dovtedy...podbrusko pobolieva, ale stale to nie su tie bolesti ako pred mrchou...podobne, ale nie tie iste...takze trochu dufam, ale nechcem byt sklamana.. 🙂

ziza55
5. sep 2014

@balli juuuj drzim moc palce...to je dobre znamenie ze nemas take predmenstruacne bolesti..aj mna trosku pobolievalo brucho..ale taka ina bolest ako pred mrchou....uvidis ako vydrzis..ak nie kludne urob aj zajtra...uz by ti ukazal ten najcitlivejsi..ja som mala z dm pepino a ukazal mi uz 3dni pred ocakavanou mrchou 😉 ,,daj vediet potom

balli
5. sep 2014

@ziza55 ďakujem,dám vedieť určite,neviem ci vydržím lebo veď uz druhý den mrcha nič a kedy aj chcela dôjsť v nedeľu tak to bude akože den pred 🙂 uvidíme 🙂 a inak hej,tie bolesti sú,ale sú trochu iné,tak akoby ma sťahovali...to by bol sen dát to na prvý krát,ale neteším sa ešte aňi naaaahodou 🙂 a kozy ma moc nebolia, ale beriem to s rezervou, nemôžem mat všetky príznaky...ale cítim ich, predtým som nikdy ani nevedela že kozy mam...

ziza55
5. sep 2014

@balli na priznaky je este skoro..ja som zacala mat citlive bradavky par dni dozadu akurat...toto vsio z priznakov 😉

adrika91
5. sep 2014

@alisha3 @luminuska tak a je to tu dnes naobed dorazila mrcha som 1DC celkom sa tomu už aj teším aspoň viem na čom som 🙂 začíname odznova pijem alchemilkový čajík trošku mi dnes zmiernil bolesti a snád mi aj ten predchádzajúci cyklus popravý a už nebude robiť šarapaty ...držte palce snažilky 😉 nech sa už nakazíme tehu vírusom 😉

alisha3
5. sep 2014

@adrika91 Nevadi, zacnes odznova 😉 Inak, alchemilkovy je fajn...sice mne asi predlzil cyklus a vdaka tomu som otehotnela. Vobec neviem, dnes som bola na kontrole a vyzera to podla velkosti gestacneho na 5+5, ae podla poslednej ms by som mala byt 8+2...tak dufam, ze vazne sa to cele len nejako natiahlo a vsetko je ok.

bandikovajana
5. sep 2014

@marselinm
@rimon
@ssj04 baby ako ste na tom ja mam ovulku asi az dnes mam take krcke ako keby vo vajecnikoch a hlienu ze ho mozem rozdavat mozu tie krce znamenat ovulku lebo aj minuly mesiac ma to tak bolelo, pokial som mala HAK ma tak nikdy nebolelo
@dohna, @nastickakessinka baby vy co ste nas tu nechali na ocot uz som vas tu dlho nevidela odkedy si kessinka dala pauzu tusim to tu volako spomalilo

balli
5. sep 2014

@ziza55 no ved mna moc prsia nebolia,skor sem tam zboku,co som nikdy nemala a bradavky mam citlivejsie,ale nic co by som nezniesla. Viem to preto ze som to nikdy nemala 🙂 ale ako vravim,kym na teste nebudu dve ciarky,netesim 🙂 len dufam...a tebe vychadza este aprilovy ci majovy termin porodu?

balli
5. sep 2014

@bandikovajana @dohna @janchi212 @nastickakessinka no veru,odkedy kessi dostala mrchu aj s dohnou a Janchi je tehu tak je tu trochu kapor,aj ked aspon som zase ja zistila ze s @ziza55 sme susedky buduce 🙂

adrika91
5. sep 2014

@alisha3 tak to gratulujem a testíky ti ukazujú pekné silné // ?

alisha3
5. sep 2014

@adrika91 Dakujem 🙂 Ano testy uz ukazuju pekne silne //, aj ked prvy slabunky dusik sa objavil niekedy 24.7., o 3 dni uz bola ciarka silnejsia a posledny test som robila v pondelok a to uz bola rovnaka ako testovacia.

bandikovajana
5. sep 2014

@balli super ja by som privitala nejaku snazilku z TT keby tu je

janchi212
6. sep 2014

@balli veru nie je to tu také veselé ako bolo, keď sme si písali s @dohna a @nastickakessinka. Baby vráťte sa 😉