icon

Snažilky od leta 2014

klarisa23
27. feb 2014

Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?

bandikovajana
7. sep 2014

@monika11m no asi tak uz teraz je mi luto ze neuvidi vyrastat dcerku a nevidi aka je sikovna a vsketo a este ani tehu niesom a uz mi je luto ze ak budem tak on pri tom uz nebude :( ale tak to je zivot musime ist dalej a tesit sa z toho co nam este zostalo

jankes
7. sep 2014

@balli gratulujem ti k tehu. Držím palčeky, nech je všetko OK a užiješ si to.

bandikovajana
7. sep 2014

@rimon no sak to ze vsetko je tak akosi nacasovane aj vyrocie aj skolka aj ze sa nedari tehu som cakala ze to pojde sup sup mi kazdy hovoril ze tabletkach budem hned tehu ked vysadim a tod nic a uz nejako velmi nad vsetkym premyslam a potom sa zamotam do svojich myslienok a vecer ani zaspat neviem co mam 1000 myslienok a totalny vir medzi nimi 😀
no jemu bolo uz v ten den dobre zavolala som mu zachranku vecer oni mu dali injekciu zobrali ho do nemocnice a o 23 mi volal ze mam prist pre neho ze mu dotiekla infuzka ze mu je uz dobre a od tedy nic mu nebolo

monika11m
7. sep 2014

@veroni1988 no ja uz od decembra!

monika11m
7. sep 2014

@bandikovajana to ano ale niekedy to vie naozaj boliet ! hlavne teraz snazim sa otehonnit uz dost dlho ani sa nevim opytat od mami ako jej to slo alebo tak....

adrika91
7. sep 2014

@luminuska a možno nakoniec zistíš že si tehu ...ja som dnes 3DC a už sa teším na keksík pevne dúfam že tento x to už víde :D ak nie tento tak snád ten další už áno, do Vianoc to musíme dať 😉 držím palce

rimon
7. sep 2014

@bandikovajana o tych tisicich myslienkach na vankusi mi ani nehovor, to je asi udel zien 😀 toto obdobie prehrmi a bude lepsie.. dcerka si zvykne v skolke, ved to chvilku trva, a ty sa budes citit nevyuzita mama a hned zacnes vymyslat a prides aj na ine myslienky 😉 toho masera urcite odporucam, bude vediet kde co uvolnit, ked mu muz povie co sa stalo..

balli
7. sep 2014

@jankes dakujem velmi pekne, skusim si to uzit 🙂

bandikovajana
7. sep 2014

@monika11m no to ano a ked mi moja malinka 3,5 rocna zacne plakat ako jej chyba dedko tak neplac s nou ked mne chyba hadam aj viac :( je to smutne ked musia odist tak skoro a ani si nestihnu uzit tu volnost ked uz zostanu bez deti a maju na prazdniny vnucata, a ta svadba no je to vyznamny okamih a ked ta nema kto ani ku oltaru odviest tak to ti verim ze sa ti ani nechce to organizovat, mat tam po svojej lavici len fotky tak to je ozaj smutne,
moj brat sa zenil tak ze otec dokazal byt len v kostole a potom sme ho museli uz rychlo odviest domov lebo mal silne bolesti a teda bola to taka svadba ze sa to dalo rovnat miestami ku karu ale tak ked sa nam podari tehu tak budu aj obtimistickejsie myslienky 🙂

bandikovajana
7. sep 2014

@rimon no asi ho objednam ked pojdeme k babke tam ma uz oskusanu maserku 🙂

veroni1988
7. sep 2014

@monika11m je mi ľuto, že sa nedarí, hlavne treba veriť. príde to vtedy, keď to nebudeme čakať. 🙂

ziza55
7. sep 2014

@balli to tak automaticky...oki pisem IP 😉

janchi212
7. sep 2014

@nastickakessinka ďakujem moja, tak si užite obe dovolenky a verím, že tam sa vám to podarí keď si ju budete užívať a nebudete myslieť, na robenie detí a nemusíš ani žalúzie zaťahovať, že ideme na to, ako si raz písala 😀

monika11m
8. sep 2014

@veroni1988 tak uz hadam tento rok sa dockam

monika11m
8. sep 2014

@bandikovajana ved to dufam aj aj ze sa to zmeni keby sa uz konecne babo podarilo aspon nico dobre! ale tak zatial ani to sa nedari no ved dufam ze uz coskoro

luminuska
8. sep 2014

@adrika91 hmm, ozvem sa hneď ako na niečo prídem alebo niečo príde 🙂)))

adrika91
8. sep 2014

@luminuska oki aj ja dám vedieť ak by sa zadarilo 🙂

luminuska
8. sep 2014

@adrika91 držím palce 😉 a aj si testuješ ovulku, alebo len pôjdete na to bez ohladu na ovulku? 🙂

klarisa23
autor
8. sep 2014

@balli super super, gratulujeeeem, uzasna sprava a na prvykrat, klobuk dolu, ale aspon si sa vyhla tym stresom 🙂

klarisa23
autor
8. sep 2014

@janchi212 ahoooj no od rana na teba myslim, ako si na tom? Bola si u lekara ?

klarisa23
autor
8. sep 2014

@janchi212
@balli ja mam od vcera zase take neprijemne tahanie nalavo v podbrusku a to som len 20 DC, dufam, ze mrcha zase nedorazi skoro :-/. Ale toto je ina bolest ako pred mrchou 😖

balli
8. sep 2014

@janchi212 to aj mna zaujima ci si bola u doktora a co povedal 🙂

@klarisa23 dakujem pekne, tiez sme to necakali, aj ked asi v to dufa kazda kocka...teraz sa uz len o seba starat a aby bolo vsetko ok 🙂

balli
8. sep 2014

@klarisa23 drzim moc paste!!! snad nedorazi vobec 🙂 ja som tiez mala take tahave bolesti, akoby tahanie a tlak...veeelmi podobne ako pri mrche, ale rpedsa trochu ine....drzim pasticky!!!!

klarisa23
autor
8. sep 2014

@balli tak ti prajem, nech vsetko dobre dopadne a prijemne tehulkovanie 🙂. No som zvedava, ci dorazi ci nie, ale aj minuly tyzden sa mi chvilami z nicoho nic normalne zacala tocit hlava co tiez nemavam, tak tomu nerozumiem, ze co sa to zase so mnou robi :-/

balli
8. sep 2014

@klarisa23 ja som mala tiez take mini pigi priznaky....bolest krizov, tlaky a tahanie v podbrusku (to mam stale), sem-tam tocenie hlavy, sklenene leskle oci, priznaky akoby ma obchadzala zimnica a mala som mat nadchu...

klarisa23
autor
8. sep 2014

@balli tak väcsina veci sedi aj mna mna, ale zase nechcem si nic nahovarat, bo potom budem sklamana ....

popelka5000
8. sep 2014

Ahojte dievcata som tu nova,nahodou som natrafila na Vas 😉
My sa snazime tiez od juna tohto roku ale zatial nic, nieco uz aj bolo ale odislo spolu z mrchou ☹
Snazime sa dalej ,este neskusame ovu testy ani mer.baz.teploty,nechavame to zatial na prirodu 😀
Drzom nam vsetkym palce! 🙂

janchi212
8. sep 2014

@klarisa23 @balli @dohna, @sophina, @nikitaf, @nastickakessinka, @bandikovajana, @rimon, @ziza55 takže baby bola som dnes u lekára, mám zväčšenú maternicu, videl tam len takú malinkú čiernu škvrnku, takže ani nepotvrdil ani nevyvrátil zatiaľ. Zobral mi krv, v stredu budem mať výsledky. A dal mi pre istotu duphaston a budúcu stredu mám dojsť na kontrolu. Takže zas len čakať 😒 No mala som ráno zase o niečo silnejší test, tak dúfam, že bábo začne rásť, aby som ho budúci týždeň už aj videla 🙂

janchi212
8. sep 2014

@balli
@klarisa23 a ozaj baby to točenie hlavy som aj ja mala asi pred týždňom dvomi. Potom to prestalo a dnes zas. Aj zimnicu, drahý normálne musel kúriť v krbe, čo mi taká zima bola aj podušku vyhrievaciu som mala pod sebou 😀

sophina
8. sep 2014

@janchi212 juuuuj, drzim moc moc moc palce ... ja verim, ze majovciatko mat budes 🙂

Ja som dnes 23DC, boli ma brucho. akoby som mrsku mala dostat este dnes,,, 😖